Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
sama chciałam spadek, ze niby implantacja, a teraz mam stresa, ze spada na @ ;(Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
adk_1989 wrote:U mnie dzisiaj szał temperaturowy. Aż się rozbudziłam jak zobaczyłam ile termometr pokazuje (szczególnie, że jestem raczej zimnokrwista i 36,9 to u mnie taka gorączka, że umieram). Ale boje się, że dzisiejszy wzrost to dopiero właśnie owulka była a tam żadnych serduszek Chyba przestanę mierzyć temperaturę dopóki nie dostanę @ bo zwariuje...
adk, popatrz na mój wykres zdarzają się takie wystrzały -
mizzelka wrote:nie martw się na zapas jutro podskoczy za wcześnie na niską tempkę na @
dzięki za pocieszenie;) takiej panikary jaka jest ze mnie dawno na forum nie było;pAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:dzięki za pocieszenie;) takiej panikary jaka jest ze mnie dawno na forum nie było;p
teraz z tymi testami głupimi to już całkiem mam dezorientację, aż mnie głowa rozbolała..
ten wynik jest nijaki. Ni to pozytyw ni to negatyw... cholera, czy nie mogłoby być jednoznacznie? ;/ -
julita brałam bromergon, bo mam prolaktynemię, a pozatym tylko kwas foliowy. Ale w każdym cyklu miałam monitoring i robię testy owulacyjne, żeby się wstrzelić. Gdyby w tym cyklu się nie udało to mój gin chciał wdrożyć wspomagacze, ale mam nadzieję że to nasz koniec męki i początek cudu
A co z pracą? no właśnie do was pisze i ryczę bo jestem teraz w d.pie. Dostałam pracę, którą chciałam ale nie wiem co teraz zrobić. Myślę, że jak potwierdzę betą i u gina to odmówię, bo nie chce palić za sobą mostów i wolę być uczciwa.Daisy lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:adk, popatrz na mój wykres zdarzają się takie wystrzały
Pewnie, że się zdarzają ale obawiam się po prostu, że mi po tym wystrzale przesunie owulkę w miejsce gdzie nie mam żadnych serduszek. Szczególnie, że biorąc pod uwagę wyższe tempki z początku cyklu ovu wogóle mi nie wskazuje owulki. Swoja droga to dosyć dziwne bo powinien brać pod uwagę sześć niższych przed trzema wyższymi.
Chociaż od dwóch dni tak strasznie boli mnie brzuch (dziwny ból, na pewno nie małpowy, kłuje strasznie szczególnie kiedy nabieram głęboko powietrza, nie mogę wciągnąć brzucha bo mnie boli jak bym miała zakwasy, ale cycki nie są ani pełne ani bolącą za to) że mam trochę nadziei, że to fasolina się zadomawia. Podobno nadzieja umiera ostatnia -
kamilaaa_88 wrote:A co z pracą? no właśnie do was pisze i ryczę bo jestem teraz w d.pie. Dostałam pracę, którą chciałam ale nie wiem co teraz zrobić. Myślę, że jak potwierdzę betą i u gina to odmówię, bo nie chce palić za sobą mostów i wolę być uczciwa.
Strasznie ciężka sytuacja, bo z drugiej strony przydała by Ci się umowa o pracę żebyś mogła pójść na płatny urlop macierzyński ale jeśli jeszcze nie masz podpisanej umowy to faktycznie zachowałabyś się bardzo nieuczciwie podpisując ją wiedząc, że jesteś w ciąży i że zaraz będzie potrzebna kolejna osoba żeby Cię zastąpić. Z tego co pamiętam masz być asystentem rodziny więc o ile na razie praca nie będzie dla Ciebie problemem o tyle za kilka miesięcy może być Ci już ciężko chodzić cały dzień o domu do domu. -
adk, spokojnie - jestem przekonana , że nie przesunie Ci owulki, ewidentnie tempki były wyższe, śluz odpowiedni także luzik
co do ovu, to cóż - to jest tylko program, ja 2 dni po owu miałam śluz ewidentnie rozciągliwy, płodny jak nic! a ovu mi owulację wyznaczył jednoznacznie, nieprzerywaną linią... podczas gdy w innych cyklach gdy zaznaczałam po owulce śluz wodnisty lub rozciągliwy zmieniał linię na przerywaną, także nie dojdziesz o co mu chodzi
a ten ból o którym piszesz brzmi obiecująco! więc trzymam kciuki -
adk_1989 wrote:Strasznie ciężka sytuacja, bo z drugiej strony przydała by Ci się umowa o pracę żebyś mogła pójść na płatny urlop macierzyński ale jeśli jeszcze nie masz podpisanej umowy to faktycznie zachowałabyś się bardzo nieuczciwie podpisując ją wiedząc, że jesteś w ciąży i że zaraz będzie potrzebna kolejna osoba żeby Cię zastąpić. Z tego co pamiętam masz być asystentem rodziny więc o ile na razie praca nie będzie dla Ciebie problemem o tyle za kilka miesięcy może być Ci już ciężko chodzić cały dzień o domu do domu.
-
Tamka wrote:adk, spokojnie - jestem przekonana , że nie przesunie Ci owulki, ewidentnie tempki były wyższe, śluz odpowiedni także luzik
co do ovu, to cóż - to jest tylko program, ja 2 dni po owu miałam śluz ewidentnie rozciągliwy, płodny jak nic! a ovu mi owulację wyznaczył jednoznacznie, nieprzerywaną linią... podczas gdy w innych cyklach gdy zaznaczałam po owulce śluz wodnisty lub rozciągliwy zmieniał linię na przerywaną, także nie dojdziesz o co mu chodzi
a ten ból o którym piszesz brzmi obiecująco! więc trzymam kciuki
Ja mam w ogóle wrażenie, że chyba pozmieniali coś w algorytmach programowi i trochę inaczej teraz interpretuje cykle. Na początku, kiedy zaczęłam używać ovufrienda to wydaje mi się, że robił to lepiej. -
ojej, ile serduszek sie pojawiło, superaśnie
Ja jestem na liscie dzisiejsza ale jak juz wczesniej pisałam @ przyszła, a w zasadzie juz sie konczy. W sobote ide do gina na usg podgladac pecherzyk i znowu do dziełaMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
adk dokładnie. Pozatym mieszkam na wsi to jest praca w OPS, wszyscy mnie tu znają, dosłownie cała gmina i jakby to wyglądało? Myślę, że pracy już bym tu nie znalazła, a szkoda. Porozmawiam szczerze z kierowniczką, powiem jak wygląda sprawa i że chciałabym się podjąć pracy i zobaczę co ona powie.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:ojej, ile serduszek sie pojawiło, superaśnie
Ja jestem na liscie dzisiejsza ale jak juz wczesniej pisałam @ przyszła, a w zasadzie juz sie konczy. W sobote ide do gina na usg podgladac pecherzyk i znowu do dzieła -
Cześć Dziewczynki
Gratuluję nowym zafasolkowanym - bardzo się cieszę! piękny ten maj
U mnie d...blada...Temperatura w dół,więc czekam na @.Z resztą z takim estradiolem jaki mam tuż przed owu i 7dpo,to nie ma szans na ciążę Jestem załamana,mam mega doła...I o ile progesteron można ładnie podnosić ( z resztą ja i tak mam ładny bez tego),to z estradiolem już nie jest tak łatwo,więc zaczynają się schody
Uciekam do czerwcówek
A reszcie życzę dużo powodzenia do końca maja,żeby się tu posypało dużo serduszekrotaszek lubi tę wiadomość
-
Mizellka nie wiem czy beta 2 godziny przed wizyta coś da, bo większość lab daje wyniki na drugi dzień, czasem nawet później, w niektórych jest tego samego dnia, ale po kilku godzinach, więc chyba jeszcze dziś lub jutro byłoby pewniejsze pozdrawiam i trzymam kciuki za wysoki wynik
-
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), zonaboba (@,
09.05 potforzasta(@), Przedszkolanka(-), zoosia , Monika1986
10.05 Gosiacu (@), Gwiazdeczka27 , paaulla84(@), Lila84 (@), Malenq
11.05 Olivia89, Tygrysek 86 (@), sylwiaśta 159 (@), Ewa99, Krokodylica (-), Agga
12.05 ewelina 27, waszka88 , Ofelaine, anka8820 , Bara112
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop (@), Mua, Mizzelka, kamilaaa_88
14.05 Ewik, Monifah, munirka, Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100 (@), Brawurka84, polkosia, Mega
16.05 Landryneczka, rastafanka,
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35, blondik,
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989, Krokodylica(@)
21.05 Asiek191, Welonisia
22.05 Anastazjaaa, Daisy, julita
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05 Bridget
30.05 Kasia *
31.05 aisza, Rybeńka, NenaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:27
-
szpilka wrote:Mizellka nie wiem czy beta 2 godziny przed wizyta coś da, bo większość lab daje wyniki na drugi dzień, czasem nawet później, w niektórych jest tego samego dnia, ale po kilku godzinach, więc chyba jeszcze dziś lub jutro byłoby pewniejsze pozdrawiam i trzymam kciuki za wysoki wynik