Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, ja też mam na imię Kamila i jakoś tak za każdym razem jak czytam jakiegoś posta co się zaczyna od Kamilo to przez krótką chwilę mi się wydaje, że to do mnie. Dziwne uczucie Tym bardziej, że nie spotkałam na swojej drodze wielu osób z tym imieniem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:ty masz mizelka bladą kreske idz zrob bedziesz spokojniejsza ja w 1 ciązy miałam bete 150 a test ledwo co sie zarozowił druga kreską
czuje lekkie skurcze takie gorąco w jednym miejscu. jest inne niż ból na @... -
kamilaaa_88 wrote:Dziękuję dziewczyny za rady, przemyślę wszystko dokładnie i zobaczę jak się sytuacja rozwinie
osobiście... poszłabym do pracy i nic bym nikomu na razie nie mówiła,
nie uważam aby to było nie fair wobec pracodawcy.
w późniejszym czasie chodzi też o urlop macierzyński a za czym idzie - pieniądze.
jednak rozumiem, że mieszkasz w małej miejscowości i że ludzie gadają, ale ja nie miałabym skrupułów.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:U mnie dzisiaj szał temperaturowy. Aż się rozbudziłam jak zobaczyłam ile termometr pokazuje (szczególnie, że jestem raczej zimnokrwista i 36,9 to u mnie taka gorączka, że umieram). Ale boje się, że dzisiejszy wzrost to dopiero właśnie owulka była a tam żadnych serduszek Chyba przestanę mierzyć temperaturę dopóki nie dostanę @ bo zwariuje...
Kochana no szok jaki skok! Teraz niech sie trzyma wyyysoko w gorze, kto wie, moze bedziesz miala wykres trojfazowy??? To juz jest w ogole najlepsza sytuacje, gdy po zagniezdzeniu dodatkowo wzrasta poziom prg. A co do zagniezdzenia w 4dpo, czy to Ty pytalas ostatnio? Mowi sie, ze od 7 dpo niby, ale ze moze byc wczesniej wiec kto wie, kto wie! -
Daisy wrote:Kochana no szok jaki skok! Teraz niech sie trzyma wyyysoko w gorze, kto wie, moze bedziesz miala wykres trojfazowy??? To juz jest w ogole najlepsza sytuacje, gdy po zagniezdzeniu dodatkowo wzrasta poziom prg. A co do zagniezdzenia w 4dpo, czy to Ty pytalas ostatnio? Mowi sie, ze od 7 dpo niby, ale ze moze byc wczesniej wiec kto wie, kto wie!
-
kamilaaa_88 wrote:Cześć
jeszcze mi się ręce trzęsą i mi słabo, nie wierzę ... aaaaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski co prawda testowa bledsza ale jest, jest ! Temperatury nie mierzyłam nigdy ale dziś rano się pokusiłam i 36,9.
boję się, że to moja wyobraźnia. Mąż śpi po nocce i nawet nie ma kto zerknąć żeby mi potwierdzić
jak wrzuca zdjęcie żeby wam pokazać?
Isabelle gratulacje
mizzelka, popieram leć na betę i głowa do góry
ofeline, a nie powtarzasz? masz @
O ja pier*** ale jaja no co Ty mowisz????? Juz zaraz szukam wrzuconej foci.
Aaaa gratuluje!!!!!!!!! Normalnie szok! Szok! A nie dawalas szans jeszcze wczoraj! Co z praca? Powiesz od razu czy czekasz do tego 3 msc? Pewnie o tym jeszcze nie myslalas :p Wspaniale wiesci! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę Was o pomoc. Im bliżej do bety tym większe nachodzą mnie wątpliwości. Jak według Was powinnam postąpić.
1. Iść 10dpo na badanie Beta HCG( w tym dniu mam gina i tylko ze względu na to chciałabym znać już wynik, do mojego gina są długie terminy. Jestem po ciąży biochemicznej i chciałabym jak najwcześniej być pod kontrolą lekarza, dostać jakieś leki na podtrzymanie czy coś), ale martwię się, że może to za wcześnie i beta będzie negatywna...
2. Lepiej odczekać i zrobić betę np 12dpo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:19
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
wiecie co, nie daje mi spokoju wczorajsza moja wizyta na monitoringu, gdzie ginekolog przepisałam mi CLO bez żadnego skierowania na badania i ogólnie stwierdziła, że ona nie zna się na testach owulacyjnych, nie wie jak dokładnie powinnam przyjmować wiesiołek i że ogólnie nie zna się na sprawach związanych z bezpłodnością... wczoraj dowiedziałam się więcej od dziewczyn (tu szczególny ukłon w stronę Daisy i Magda_lena88 - kocham was! ) na OF w ciągu 5 minut nić u lekarza na całej wizycie.
udało mi się dzisiaj wcisnąć na wieczór do prywatnej kliniki, gdzie już raz byłam i wiem że wszystko wytłumaczą, powiedzą, zleca badania i podchodzą do pacjenta z taką normalnością i zrozumieniem. zresztą ginekolog do którego się zapisałam zajmuje się tylko monitoringiem, także na pewno będzie wiedział co i jak
Daisy lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Dziewczyny proszę Was o pomoc. Im bliżej do bety tym większe nachodzą mnie wątpliwości. Jak według Was powinnam postąpić.
1. Iść 10dpo na badanie Beta HCG( w tym dniu mam gina i tylko ze względu na to chciałabym znać już wynik, do mojego gina są długie terminy. Jestem po ciąży biochemicznej i chciałabym jak najwcześniej być pod kontrolą lekarza, dostać jakieś leki na podtrzymanie czy coś), ale martwię się, że może to za wcześnie i beta będzie negatywna...
2. Lepiej odczekać i zrobić betę np 12dpo... -
mizzelka wrote:ja bym zrobiła 13 dpo tą betę, bo ta 10dpo może być po prostu nie pewna...
kurcze, mam taki mętlik że szok.... Narzeczony znowu mówi, że skoro mam wtedy gina, to można rano iść na betę, 20 zł, to nie majątek, a może będzie już coś wiadomo. Najwyżej jak okres nie przyjdzie, to powtórzy się za kilka dni.
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:kurcze, mam taki mętlik że szok.... Narzeczony znowu mówi, że skoro mam wtedy gina, to można rano iść na betę, 20 zł, to nie majątek, a może będzie już coś wiadomo. Najwyżej jak okres nie przyjdzie, to powtórzy się za kilka dni.