Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Rubi, może implantacja? nie martw się, a wizyta u gina nie zaszkodzi na pewnoStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Gwiazdeczko gratulacje!!! No super wiesci, naprawde ile sie dzis wyklulo!
Julita - nie ma problemu Zawsze sluze rada jakby co, ale pamietaj nie jestem specjalista od NPR. Swietnie, ze zapisalas sie juz na dzis na wizyte, zuch dziewczyna, jestem z Ciebie naprawde dumna! Oni na pewno kaza Ci zrobic badania hormonow. Gdzie idziesz? Do invicty moze?
Mizzelka kochanie wiesz co jakbys mogla wklej nam jedno zdjecie i drugie razem hm? Bo nie moge odwertowac tyle stron i znalezc tego poprzedniego. Nie powiem, dziwna ta Twoja kreska jest, znowu taka cieniutka, ale kto wie, moze jest tak malo hcg jeszcze? A tempka moze jest taka wysoka przez lutke..jakby brala dupka to mialabys swoja tempke, a lutka niestety ja zaburza, ja mialam w zeszlym cyklu normalnie taka tempke, ze hoho, a to lutka
Kamila tak sobie mysle z tą pracą, ze no wlasnie sluchaj pracodawca bedzie Ci placil tylko 30 dni L4 jesli na nie pojdziesz..a pamietaj ze potem placi ZUS, bedziesz miala normalny urlop macierzynski i ew. wychowawczy tez jesli sie zdecydujesz. Tak czy siak pracodawca musialby teraz kogos innego zatrudnic za Ciebie, a nie poplynie z kasa dwukrotnie, teraz zaplaci za Ciebie, potem poprostu zatrudni kogos innego. Sytuacje zyciowe sa bardzo rozne, ja bym nie ryzykowala utraty pracy, o ktora przeciez tak walczylas!
Dziewczyny, ktorym sie jednak nie udalo - zaciskac zęby i czekać dalej. Jeszcze nic straconego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:27
szpilka, Gwiazdeczka27, julita lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:Tameczko kochana, wczoraj też plamiłam i właśnie sobie wmówiłam, że to implantacja tym bardziej, że tempka spadła wtedy...a dzisiaj???? przecież nie ma zagnieżdżenia 2-dniowego cholera : ( najgorzej że mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki...
-
Daisy wrote:Gwiazdeczko gratulacje!!! No super wiesci, naprawde ile sie dzis wyklulo!
Julita - nie ma problemu Zawsze sluze rada jakby co, ale pamietaj nie jestem specjalista od NPR. Swietnie, ze zapisalas sie juz na dzis na wizyte, zuch dziewczyna, jestem z Ciebie naprawde dumna! Oni na pewno kaza Ci zrobic badania hormonow. Gdzie idziesz? Do invicty moze?
Mizzelka kochanie wiesz co jakbys mogla wklej nam jedno zdjecie i drugie razem hm? Bo nie moge odwertowac tyle stron i znalezc tego poprzedniego. Nie powiem, dziwna ta Twoja kreska jest, znowu taka cieniutka, ale kto wie, moze jest tak malo hcg jeszcze? A tempka moze jest taka wysoka przez lutke..jakby brala dupka to mialabys swoja tempke, a lutka niestety ja zaburza, ja mialam w zeszlym cyklu normalnie taka tempke, ze hoho, a to lutka
Dziewczyny, ktorym sie jednak nie udalo - zaciskac zęby i czekać dalej. Jeszcze nic straconego! -
Rubi wrote:Tameczko kochana, wczoraj też plamiłam i właśnie sobie wmówiłam, że to implantacja tym bardziej, że tempka spadła wtedy...a dzisiaj???? przecież nie ma zagnieżdżenia 2-dniowego cholera : ( najgorzej że mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki...
Rubi plamienie moze byc oznaka niedomogi cialka zoltego, wtedy sa plamienia przed @ lub na poczatku ciazy. Organizm daje Ci znac, ze nie daje rady, progesteron jest za niski. -
Rubi kochana, pamiętasz Kurczaczka implantację?? trwała bodajże 5 dni! a moja przyjaciółka miała implantację, która wyglądała na normalny okres i nie widziała do prawie 3 miesiąca, że jest w ciąży szczególnie, że wmówił jej gin wtedy mięśniaka macicy i torbiel jajnika, a to był Leoś, który obecnie ma 2 tygodnie także spokojnie, bądź dobrej myśli
ale tak jak pisze Daisy , może sprawdź sobie progesteron dla świętego spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:32
Gwiazdeczka27, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Julita - nie ma problemu Zawsze sluze rada jakby co, ale pamietaj nie jestem specjalista od NPR. Swietnie, ze zapisalas sie juz na dzis na wizyte, zuch dziewczyna, jestem z Ciebie naprawde dumna! Oni na pewno kaza Ci zrobic badania hormonow. Gdzie idziesz? Do invicty moze?
lecę do Polikliniki Ginekologiczno-Położniczej Arciszewscy w Białymstoku
Daisy dla mnie i tak jesteś ekspertem od wszystkiego, pewnie jak bym zadał Ci pytanie o dobry przepis na pomidorową, to też pewnie być wiedziała co i jak
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:Daisy od czerwca mierzę temkę i w tym czasie trzy razy zdarzyło mi się brac lutkę i tempka była poniżej 36,6 a teraz ładnie wzrosła, więc jednak liczę, że to nie lutka
No to bylabys jedną z niewielu dziewczyn, ktorym lutka 'nie robi'. Oby! -
nick nieaktualnyTamka wrote:hej Karolaa! jak miło, że zajrzałaś! co słychać? rośniecie zdrowo??
a od czasu do czasu zajrze do Was, szukam serduszek i kibicuje pozostałymDaisy, Tamka, Rubi lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:ja tak miałam jak mowi daisy plamiłam w dniu okresu na brazowo dlatego teraz mam wdomu lute i jakby co mam od razu wziasc konska dawke bo lutka słabsza niz duphaston
Z tego co pokazują ulotki, to dupek ma 10mg progesteronu, a lutka 50mg.