X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Rubi, może implantacja? nie martw się, a wizyta u gina nie zaszkodzi na pewno
    Tameczko kochana, wczoraj też plamiłam i właśnie sobie wmówiłam, że to implantacja tym bardziej, że tempka spadła wtedy...a dzisiaj???? przecież nie ma zagnieżdżenia 2-dniowego cholera : ( najgorzej że mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki...:(

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko gratulacje!!! No super wiesci, naprawde ile <3 sie dzis wyklulo! pedzi_dogaja.gif pedzi_dogaja.gif pedzi_dogaja.gif

Julita - nie ma problemu :) Zawsze sluze rada jakby co, ale pamietaj nie jestem specjalista od NPR. :) Swietnie, ze zapisalas sie juz na dzis na wizyte, zuch dziewczyna, jestem z Ciebie naprawde dumna! Oni na pewno kaza Ci zrobic badania hormonow. Gdzie idziesz? Do invicty moze?

Mizzelka kochanie wiesz co jakbys mogla wklej nam jedno zdjecie i drugie razem hm? Bo nie moge odwertowac tyle stron i znalezc tego poprzedniego. Nie powiem, dziwna ta Twoja kreska jest, znowu taka cieniutka, ale kto wie, moze jest tak malo hcg jeszcze? A tempka moze jest taka wysoka przez lutke..jakby brala dupka to mialabys swoja tempke, a lutka niestety ja zaburza, ja mialam w zeszlym cyklu normalnie taka tempke, ze hoho, a to lutka :/

Kamila tak sobie mysle z tą pracą, ze no wlasnie sluchaj pracodawca bedzie Ci placil tylko 30 dni L4 jesli na nie pojdziesz..a pamietaj ze potem placi ZUS, bedziesz miala normalny urlop macierzynski i ew. wychowawczy tez jesli sie zdecydujesz. Tak czy siak pracodawca musialby teraz kogos innego zatrudnic za Ciebie, a nie poplynie z kasa dwukrotnie, teraz zaplaci za Ciebie, potem poprostu zatrudni kogos innego. Sytuacje zyciowe sa bardzo rozne, ja bym nie ryzykowala utraty pracy, o ktora przeciez tak walczylas!

Dziewczyny, ktorym sie jednak nie udalo - zaciskac zęby i czekać dalej. Jeszcze nic straconego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:27

szpilka, Gwiazdeczka27, julita lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Tameczko kochana, wczoraj też plamiłam i właśnie sobie wmówiłam, że to implantacja tym bardziej, że tempka spadła wtedy...a dzisiaj???? przecież nie ma zagnieżdżenia 2-dniowego cholera : ( najgorzej że mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki...:(
    można plamić więcej niż jeden dzień

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Gwiazdeczko gratulacje!!! No super wiesci, naprawde ile <3 sie dzis wyklulo! pedzi_dogaja.gif pedzi_dogaja.gif pedzi_dogaja.gif

Julita - nie ma problemu :) Zawsze sluze rada jakby co, ale pamietaj nie jestem specjalista od NPR. :) Swietnie, ze zapisalas sie juz na dzis na wizyte, zuch dziewczyna, jestem z Ciebie naprawde dumna! Oni na pewno kaza Ci zrobic badania hormonow. Gdzie idziesz? Do invicty moze?

Mizzelka kochanie wiesz co jakbys mogla wklej nam jedno zdjecie i drugie razem hm? Bo nie moge odwertowac tyle stron i znalezc tego poprzedniego. Nie powiem, dziwna ta Twoja kreska jest, znowu taka cieniutka, ale kto wie, moze jest tak malo hcg jeszcze? A tempka moze jest taka wysoka przez lutke..jakby brala dupka to mialabys swoja tempke, a lutka niestety ja zaburza, ja mialam w zeszlym cyklu normalnie taka tempke, ze hoho, a to lutka :/

Dziewczyny, ktorym sie jednak nie udalo - zaciskac zęby i czekać dalej. Jeszcze nic straconego!
    Daisy od czerwca mierzę temkę i w tym czasie trzy razy zdarzyło mi się brac lutkę i tempka była poniżej 36,6 a teraz ładnie wzrosła, więc jednak liczę, że to nie lutka

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Rubi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam tylko jeden wykres że dziewczyna miała 4 dni plamienie a potem pozytywny test...ehh

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi plamienie implantacyjne może trwać parę dni. Wszystko jest możliwe, wystarczy spojrzeć na mój wykres :) Trzymam kciuki bardzo mocno, żeby to było TO!!! :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:

Rubi plamienie moze byc oznaka niedomogi cialka zoltego, wtedy sa plamienia przed @ lub na poczatku ciazy. Organizm daje Ci znac, ze nie daje rady, progesteron jest za niski.

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:

Rubi kochana, pamiętasz Kurczaczka implantację?? trwała bodajże 5 dni! a moja przyjaciółka miała implantację, która wyglądała na normalny okres i nie widziała do prawie 3 miesiąca, że jest w ciąży ;) szczególnie, że wmówił jej gin wtedy mięśniaka macicy i torbiel jajnika, a to był Leoś, który obecnie ma 2 tygodnie ;) także spokojnie, bądź dobrej myśli

ale tak jak pisze Daisy , może sprawdź sobie progesteron dla świętego spokoju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:32

Gwiazdeczka27, Daisy lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak miałam jak mowi daisy plamiłam w dniu okresu na brazowo dlatego teraz mam wdomu lute i jakby co mam od razu wziasc konska dawke bo lutka słabsza niz duphaston

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/7871b3a4496f2.jpg.html

właśnie czytalam ze luteina podwysza tempkę, ale mam jej aby 100mg dziennie.

Daisy lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny...faktycznie zapomniałam o naszym kurczaczku...no nic....jutro robię test z rańca...trochę wcześniej, ale trudno..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi a widziałas ten wykres???

https://ovufriend.pl/wykres,f8d4129d501b626d0bd5e0eda3bbddfb.html

• Rubi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam w domu luteinę, bo kiedyś wywoływała mi gin @...ale nie odważę się jej sama wziąć....

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przesyłam Wam wielkie zielone wirusy, które zwiastują zieloną kropkę na końcu wykresu :) Będę trzymała za Was kciukasy bardzo mocno :)

2523130txqbioo9qh.gif 2523130txqbioo9qh.gif 2523130txqbioo9qh.gif

Tamka, mizzelka, julita, Bara112, Daisy, Rubi, M4DZI4 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie wykres Qrczaczka wkleiłam :)

Tamka, Rubi, Daisy lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Rubi a widziałas ten wykres???

https://ovufriend.pl/wykres,f8d4129d501b626d0bd5e0eda3bbddfb.html

hej Karolaa! jak miło, że zajrzałaś! co słychać? rośniecie zdrowo??

kaarolaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • julita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:

lecę do Polikliniki Ginekologiczno-Położniczej Arciszewscy w Białymstoku :)
    Daisy dla mnie i tak jesteś ekspertem od wszystkiego, pewnie jak bym zadał Ci pytanie o dobry przepis na pomidorową, to też pewnie być wiedziała co i jak :D

mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    Daisy od czerwca mierzę temkę i w tym czasie trzy razy zdarzyło mi się brac lutkę i tempka była poniżej 36,6 a teraz ładnie wzrosła, więc jednak liczę, że to nie lutka

No to bylabys jedną z niewielu dziewczyn, ktorym lutka 'nie robi'. Oby! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    hej Karolaa! jak miło, że zajrzałaś! co słychać? rośniecie zdrowo??
    a dobrze :) maluch jest bardzo łagodny, ze wszystkich ciazowych objawow mam tylko te najfajniesze czyli cycki mi urosły i dzisiaj wybieram sie po nowe staniki...w poniedziałek mam kolejna wizyte bo czas karte załozyc i wyniki porobic...najgorszy jest spory apetyt, ale waga stoi na szczescie jeszcze w miejscu :)

a od czasu do czasu zajrze do Was, szukam serduszek i kibicuje pozostałym :)

Daisy, Tamka, Rubi lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ja tak miałam jak mowi daisy plamiłam w dniu okresu na brazowo dlatego teraz mam wdomu lute i jakby co mam od razu wziasc konska dawke bo lutka słabsza niz duphaston

Z tego co pokazują ulotki, to dupek ma 10mg progesteronu, a lutka 50mg.

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ