Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny możecie wpisać mi serduszko na liście, jednak dwa testy , które zrobiłam pokazują dwie krechy. Jestem w szoku ale i szczęśliwa i się tez cholernie boje, bo wyskoczyło mi zimno i smarowałam je zowiraxem mało tego na wyjeździe popiłam sobie.
Ewa99, Brawurka84, mizzelka, szpilka, Tamka, zizia_a, Daisy, Monifah, kasiatoja lubią tę wiadomość
-
Ja odpadam.. czerwiec..
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), zonaboba (@,
09.05 potforzasta(@), Przedszkolanka(-), zoosia , Monika1986
10.05 Gosiacu (@), Gwiazdeczka27 (-), paaulla84(@), Lila84 (@), Malenq
11.05 Olivia89, Tygrysek 86 (@), sylwiaśta 159 (@), Ewa99, Krokodylica (-), Agga
12.05 ewelina 27, waszka88 , Ofelaine, anka8820 , Bara112
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop (@), Mua, Mizzelka, kamilaaa_88
14.05 Ewik, Monifah, munirka (-), Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100 (@), Brawurka84, polkosia, Mega
16.05 Landryneczka, rastafanka,
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35, blondik,
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989, Krokodylica(@)
21.05 Asiek191, Welonisia
22.05 Anastazjaaa, Daisy, julita
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05 Bridget
30.05 Kasia *
31.05 aisza, Rybeńka, Nenaaa -
Bara112 wrote:Mizzelka mi tez druga kreskę pokazało po kilku minutach, najpierw sie zalamalam
gwiazdeczka to wybryk zrobiłaś gratuluję !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:29
Bara112 lubi tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:adk dokładnie. Pozatym mieszkam na wsi to jest praca w OPS, wszyscy mnie tu znają, dosłownie cała gmina i jakby to wyglądało? Myślę, że pracy już bym tu nie znalazła, a szkoda. Porozmawiam szczerze z kierowniczką, powiem jak wygląda sprawa i że chciałabym się podjąć pracy i zobaczę co ona powie.
Myślę, że dokładnie tak powinnaś zrobić -
szpilka wrote:to super lab u nas w najlepszej wersji to może jakaś pani się zlituje i popołudniu odbierze tel i poda wynik, a tak to na drugi dzień
-
Gwiazdeczko, wspaniała wiadomość!! gratuluję
adk, też mam takie wrażenie, że jakoś inaczej są wykresy interpretowane, poza tym - program to program, a organizm kobiecy to zagadka w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki i jestem dobrej myśliadk_1989, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Gwiazdeczko, wspaniała wiadomość!! gratuluję
adk, też mam takie wrażenie, że jakoś inaczej są wykresy interpretowane, poza tym - program to program, a organizm kobiecy to zagadka w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki i jestem dobrej myśli
Dzięki :* Podniosłaś mnie trochę na duchu. Człowiek czasem potrzebuje, żeby ktoś mu powiedział, że będzie dobrze -
adk_1989 wrote:Dzięki :* Podniosłaś mnie trochę na duchu. Człowiek czasem potrzebuje, żeby ktoś mu powiedział, że będzie dobrze
Kamilo, ja bym powiedziała o ciąży, wierzę w to, że wszystko co zrobimy - dobre i złe - w końcu do nas wróci i jednak uczciwość zawodowa to ważna rzecz -
kamilaaa_88 wrote:adk dokładnie. Pozatym mieszkam na wsi to jest praca w OPS, wszyscy mnie tu znają, dosłownie cała gmina i jakby to wyglądało? Myślę, że pracy już bym tu nie znalazła, a szkoda. Porozmawiam szczerze z kierowniczką, powiem jak wygląda sprawa i że chciałabym się podjąć pracy i zobaczę co ona powie.
gratuluje...
moim zdaniem nie miej skrupułów....nikt w dzisiejszych czasach nie ma skrupułów...a jak ktoś ma to źle na tym wychodzi..sama tego doświadczyłam..poza tym zawsze możesz nie wiedzieć ze jesteś w ciąży podejmując prace...aaa..i przynajmniej będziesz miala płacone...wiec moim zdaniem sie zastanow..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:56
-
nick nieaktualnygratuluje dziewczyny gwiazdeczka .kamilaaa pierwsze co jak wstalam to hop na kompa jak wam testy wyszły ahaha a mizelka idz na bete bedziesz miała czarno na białym test może nie pokazac ciaży nie wiesz kiedy doszło do implantacji
mizzelka lubi tę wiadomość