Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu nas musisz pokazac wkarcie ciązy ze bylas u lekarza zoz lub np szpital ze przebywalas albo zwykly gabinet nfz i do 12 tyg musisz sie zglosisc zciąża jak to zrobisz pozniej sa probllemy to nie moze byc ginekolog prywatny tylko do 12 tyg tylko zoz albo nfz albo szpital
-
No wlasnie tez jestem o tym przekonana Bo potem wraz z aktem urodzenia sie sklada papiery. Ja tak mialam przy pierwszej ciazy. Ale teraz sa jakies tam limity zarobkowe chyba ze jak wiecej jak 2 tys na osobe to sie mozna cmoknąć?
Juz doczytalam. Tak wlasnie jest. Jak ja nie kumam podzialu - przeciez bogaty tez jest w ciazy i tez sie nalezy, dlaczego niby nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:44
kasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak tylko chodzi oto zebys ta pierwsza wizyte odbyła w panstwowej placowce a nie prywatnie tak było poltora roku temu jak moja kolezanka byla wciązy zwracała mi na to uwage moze sie cos zmieniło ja i tak pojde na nfz raz do 12 tyg zebym potem nie mueisła sie znikim klocic o kase
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:no tak tylko chodzi oto zebys ta pierwsza wizyte odbyła w panstwowej placowce a nie prywatnie tak było poltora roku temu jak moja kolezanka byla wciązy zwracała mi na to uwage moze sie cos zmieniło ja i tak pojde na nfz raz do 12 tyg zebym potem nie mueisła sie znikim klocic o kase
Jak masz możliwość, to pewnie że idź
Przezorny zawsze ubezpieczony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:To i ja się odezwe bo mamy do siebie jakieś 54 km
O widzisz kwiatuszku
Góra z górą się nie zejdzie, a człowiek z człowiekiem... zawsze
To dawaj do nas z wózkiem na targ Z Mizzelką już się umawiałyśmykwiatuszek789, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Z wózkiem... jak narazie to jakas abstrakcja
Mimo, ze sie wykreśliłam z listy to podczytuje Was troszke bo jestem bardzo ciekawa kiedy każda z Was ujrzy te piekne II kreseczki
Ja w okolice Płońska bardzo rzadko zaglądamm ale może kiedys.. kto wie
My tak przyszłościowo planujemy
A w którą stronę od Płońska musiałabym przejechać te 54 km?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:02