Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia tak jest dobrym lekarzem leżałam w jego szpitalu jest zastepca ordynatora jak milam ciaże pozmaciczna to sie bała bardzije odemnie on mnie zoperował jest dobry nie zostawi Cie bez pomocy i wlasnie izunia pod katm kiedys porodu on pracuje wszpitalu wiec bede miala lekarza prowadzacego iodbierajcego w jednym
-
Kasia * wrote:izunia tak jest dobrym lekarzem leżałam w jego szpitalu jest zastepca ordynatora jak milam ciaże pozmaciczna to sie bała bardzije odemnie on mnie zoperował jest dobry nie zostawi Cie bez pomocy i wlasnie izunia pod katm kiedys porodu on pracuje wszpitalu wiec bede miala lekarza prowadzacego iodbierajcego w jednym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypoweim ci izunia ze taniego ginekologa i dobrego ktory zrobi ci badanie usg w cenie wizyty ponizej 100 zl w katowicach nie znajdziesz nie ma szans wzytko kolo 100 zl albo wyzj a od ciebie do mikolowa jet moze z 10 minut drogi to gora 15 do jego gabinetu a do centrum katowic masz tyle samo labo wiecej bo korki a to waz ze usg ma wcenie wizyty w caizy to istotne bo jakbys potem ialaplacic za kazda wizyte osobno i usg to bys zabulila ostro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
info o luteinie:
Sporadycznie pacjentki zgłaszają senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, depresję,nudności, bóle i zawroty głowy.
i że podwyższa temperaturę...
więc się nie łudzę że to ciąża, Czas się z tym pogodzić, choć jutro wynik to potwierdzi ale nie ma co się załamywać, na nowo trzeba będzie wszystko liczyć jak głupek i czekać.. -
mizzelka wrote:info o luteinie:
Sporadycznie pacjentki zgłaszają senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, depresję,nudności, bóle i zawroty głowy.
i że podwyższa temperaturę...
więc się nie łudzę że to ciąża, Czas się z tym pogodzić, choć jutro wynik to potwierdzi ale nie ma co się załamywać, na nowo trzeba będzie wszystko liczyć jak głupek i czekać..Anutka lubi tę wiadomość
-
Chlopak dzis namawia na bete takze za 2 godz robie i wynik za kolejne 2. Nie nastawiam sie bo czuje sie jak na @
Daisy, Anutka lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyja sie juzprzejchalam na nfz przychodniach sa fajni ale krotko przyjmuja i jak cos sie dziej to zostaje co szpital a znajc szpitale waktowicach zostawia cie na kilka dni na obserwacje a nie zawsze jest to konieczne dla mnie głównym powodem prywatnego gina byly pózne godziny przyjęć ze nawet wieczorem moge podjechac i to ze pracuje wszpitalu i porody odbiera a ja wolabym podczas porodu trafic na lekarza ktorego znam niz na obca osobe
-
Duzej roznicy nie bd pewnie w wyniku cxy dzis o 19 zrobie czy rano o 9. robie w 9dpo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:19
Anutka lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016