Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, mam pytanie mam 10 dpo ale od 2 dni rozsadza mi jajniki dosłowanie głownie pod lewej stronie czuje jak by ciągniecie w pochwie wogole boli dziwnie ale nie ból miesiączkowy tylko typowo kłujący jajników myślicie że jutro test może coś pokazać?
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Daria a Ty miałas potwerdzenie owulacji bo jak dla mnie twoj wykres jest bezowulacyjny:(
-
Dziewczyny, serdecznie gratuluję! Ale ten maj szczęśliwy u mnie cień drugiej kreski rano na teście z allegro, ale się nie nastawiam. Bladzioch taki. czekam na @ jutro lub pojutrze. jak nie przyjdzie może zatestuję znowu.
rastafanka, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Dziewczyny, serdecznie gratuluję! Ale ten maj szczęśliwy u mnie cień drugiej kreski rano na teście z allegro, ale się nie nastawiam. Bladzioch taki. czekam na @ jutro lub pojutrze. jak nie przyjdzie może zatestuję znowu.
marrtka, kejti91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
rastafanka wrote:https://drive.google.com/file/d/0B2gvLub2U043dmJ1N2V1cTZvX0E/edit?usp=sharing
dzisiejszy teścik Zaczynam wierzyć coraz bardziej...
Poproszę o serduszko
Ja chyba nie wytrzymam tyle czekac chyba w srode zatestujeAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej jestem tu nowa.. w grudniu byłam we wczesnej ciąży lecz poroniłam od lutego staram się z mężem o dzidzi ale na razie nici za około tydzień mam dostać @ lecz mam nadzieję, że nie nadejdzie Mam nadzieję, że to dla Was nie problem, że tutaj napisałam;)
Anutka, Monifah, Kasica34, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Naprawde w 8 dpo wyszedl Ci juz pozytyw? Czy owulka byla wczesniej?
Ja chyba nie wytrzymam tyle czekac chyba w srode zatestuje
Już wyznaczyłam sobie samaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:56
-
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:sama przezsunełam owulacje oVu wyznaczył mi na 17 dc a jak dla mnie na 15 zawsze mam takie temperattury niskie.
Daria moim zdaniem źle sobie wyznaczyłaś owulację..Niepotrzebnie zmieniałaś. Jutro test Ci raczej nie wyjdzie, jak już to lepiej zrob betę.