X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Bara112 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)
    Trzymam kciukami za wszystkie przyszłe mamusie :)
    Magdalena robiłaś bete? Kiedy wyniki? Oby wzrosła :)
    Nasturcja trzymam kciuki zeby test sie nie mylił. Ja w 25 dc nie miałam nawet cienia tylko negatyw a tydzien pozniej juz pozytyw :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana wrote:
    Cześć dziewczyny:) czytam was od kwietnia i musze wam powiedzieć że bardzo dużo mądrych rzeczy można się od was dowiedzieć , dziękuję wam za to:* mam do was pytanie bo:staramy się z M o bobasa już prawie rok dlatego myślimy o tym żeby mąż zrobił badanie nasienia,tylko jak to zrobić?:)tzn.gdzie?czy potrzebne jest skierowanie od lekarza?jeśli tak to od jakiego?czy może prywatnie?ile to kosztuje może się orientujecie?wiem że jest tu kilka dziewczyn z Białegostoku i okolic, ja też mieszkam w Białym i własnie tu chcemy zrobić to badanie nasienia tylko nie wiemy gdzie:( proszę pomóżcie!!!

pozdrawiam

Ps.oczywiście gratuluję przyszłym mamusiom:)
    Ja jestem z Białego :)Polecam Artemidę na Włókienniczej,kompleksowe badanie nasienia 150zł bodajże.Swoje hormony robiłam w lab na grochowej bez skierowania, za wszystkie zlecone przez gina zapłaciłam ok 130zł.I wogóle polecam dr Pierzyńskiego z Artemidy,konkretny koleś, ja się starałm 2 lata bo poprzednia gin twierdziła że wszystko ok a okazało się że nie mam owulacji.Po badaniu nasienia i hormonów( wszystko wyszło super) od razu wprowadził mi stymulację owulacji i po stresujących 10 miesiącach jestem w ciąży.Powodzenia życzę :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wszystkim staraczkom miłego weekendu życzę :)!!! <3

Malenq lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny. Jak któraś dzisiaj testuje to powodzenia życzę. Lecę do sklepu. Miłego dnia.

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Nasturcja ja tam widze bladziutka druga kreseczke. Jak bedziesz miala mozliwosc to zrob jeszcze jeden test :-). Dwa bladziochy to juz moim zdaniem ciaza :-)
    Powodzenia dla wszystkich testujacych <3

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny jak myślicie czy moze być taka opcja ze test ciążowy jest negatywny a ciąża mimo wszytsko jest?

Ja mam cykle zwykle 28-29 dni. Dziś jest 33 dnień cylku a @ dalej nie ma.
    Robiłam wczoraj test i jest negatywny.
    Tzn ja tam coś widze a ja zawsze coś tam widze na testach. Siła perswazji.

Od dnia w którym miałam mieć @ cały czas amm pełno wodnistego śluzu, czasem zabarwiony na zółto tak jak na początku @.

nie wiem co myśleć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:08

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    wchodze tu prawie z samego rana (:P) żeby zobaczyć jakieś dobre wieści, a tu żadnego <3 ? oj nieładnie! powodzenia testującym!

f2w39n736jv6l5uy.png
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Hej. Dziewczyny jak myślicie czy moze być taka opcja ze test ciążowy jest negatywny a ciąża mimo wszytsko jest?

Ja mam cykle zwykle 28-29 dni. Dziś jest 33 dnień cylku a @ dalej nie ma.
    Robiłam wczoraj test i jest negatywny.
    Tzn ja tam coś widze a ja zawsze coś tam widze na testach. Siła perswazji.

Od dnia w którym miałam mieć @ cały czas amm pełno wodnistego śluzu, czasem zabarwiony na zółto tak jak na początku @.

nie wiem co myśleć.
    a nie możesz zrobić bety? może to być ciąża, może też być stan zapalny i wtedy potrzebny gin. polecam betę i wizyte u gina :)

f2w39n736jv6l5uy.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bete moge zrobić dopiero w piątek, mieszkam w małej miejscowaości i tu są badania tylko we wtorki i w piąteki

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek:)

gratuluje serdecznie nowym mamusiom:)!

u nas w maju chyba niestety nic z tego:) dziś termin @ wczoraj negatyw więc dziś nawet nie robiłam testu ze względu na wczorajszy i dzisiejszy spadek temp:( od rana brzuch i lewy jajnik boli jak na @ więc już się nastawiłam na nowy cykl z clo:) obyśmy coś na wczasach na Chorwacji zmajstrowali i oby czerwiec był jednak naszym miesiącem:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara112 wrote:
    Hej kobietki :)
    Trzymam kciukami za wszystkie przyszłe mamusie :)
    Magdalena robiłaś bete? Kiedy wyniki? Oby wzrosła :)
    Nasturcja trzymam kciuki zeby test sie nie mylił. Ja w 25 dc nie miałam nawet cienia tylko negatyw a tydzien pozniej juz pozytyw :)
    tak robiłam ale NIESTETY wyniki dopiero w pn shocked.gifchociaż domyślam się wyniku :P no nic najwyżej wakacje w górach będą spokojne :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za testerki :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki witam was serdecznie w ten upalny majowy poranek trzymam kciuki za testujace dziewczyny :)))))

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Nie znam się na stronce zapodaj.
    Wstawiłam na pokazywarkę, tylko błagam dziewczyny, nie śmiejcie się. Jak człek nabuzowany to różne cienie widzi.

http://pokazywarka.pl/q3omp5/#zdjecie11639872
    Nasturcjo mam nadzieję,że ten cien jutro bedzie mocnijszy :) bo ja Go widze:)
    ja rownież na kilku testach miałąm cienie cienia ;0
    mam nadzieję,że szybko usłyszymy dobre wiesci od Ciebie:)
    a i znam super stronkę do wklejania zdjec bezposrednio w poscie :)
    oto ona - polecam
    tinypic.com/
    Powodzenia dla reszty testerek :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki M4DZI4:) wiedziałam że na was można liczyć:)ja chodzę do dr Nowak ale czuje że ona mi za bardzo nie pomoże i chyba muszę zmienić lekarza:(kochane życzę wszystkim powodzenia i 3mam kciuki!

uff jak gorąco:)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana no dokładnie skwar straszny ja siedze w ogródku na leżaczku upał straszny przynajmniej w katowicach

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogródku?!zazdroszczę ja w gotuję się w bloku:( ale właśnie zadzwoniła moja koleżanka i zabiera mnie na działkę jupi:))

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana nie ma no co czekac odetchniesz troche na tej działce

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia dziewczynki :) ja wybylam z Krakowa na Podhale bo stamtad pohodze wiec za pol godzibku rozloze lezaczek kolo domku i opalanko :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochodze* sorry za bledy ale pisze na komorce ;))

‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ