Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Trzymam kciukami za wszystkie przyszłe mamusie
Magdalena robiłaś bete? Kiedy wyniki? Oby wzrosła
Nasturcja trzymam kciuki zeby test sie nie mylił. Ja w 25 dc nie miałam nawet cienia tylko negatyw a tydzien pozniej juz pozytywNasturcja lubi tę wiadomość
-
udana wrote:Cześć dziewczyny:) czytam was od kwietnia i musze wam powiedzieć że bardzo dużo mądrych rzeczy można się od was dowiedzieć , dziękuję wam za to:* mam do was pytanie bo:staramy się z M o bobasa już prawie rok dlatego myślimy o tym żeby mąż zrobił badanie nasienia,tylko jak to zrobić?:)tzn.gdzie?czy potrzebne jest skierowanie od lekarza?jeśli tak to od jakiego?czy może prywatnie?ile to kosztuje może się orientujecie?wiem że jest tu kilka dziewczyn z Białegostoku i okolic, ja też mieszkam w Białym i własnie tu chcemy zrobić to badanie nasienia tylko nie wiemy gdzie:( proszę pomóżcie!!!
pozdrawiam
Ps.oczywiście gratuluję przyszłym mamusiom:) -
nick nieaktualny
-
Hej. Dziewczyny jak myślicie czy moze być taka opcja ze test ciążowy jest negatywny a ciąża mimo wszytsko jest?
Ja mam cykle zwykle 28-29 dni. Dziś jest 33 dnień cylku a @ dalej nie ma.
Robiłam wczoraj test i jest negatywny.
Tzn ja tam coś widze a ja zawsze coś tam widze na testach. Siła perswazji.
Od dnia w którym miałam mieć @ cały czas amm pełno wodnistego śluzu, czasem zabarwiony na zółto tak jak na początku @.
nie wiem co myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:08
-
liwi wrote:Hej. Dziewczyny jak myślicie czy moze być taka opcja ze test ciążowy jest negatywny a ciąża mimo wszytsko jest?
Ja mam cykle zwykle 28-29 dni. Dziś jest 33 dnień cylku a @ dalej nie ma.
Robiłam wczoraj test i jest negatywny.
Tzn ja tam coś widze a ja zawsze coś tam widze na testach. Siła perswazji.
Od dnia w którym miałam mieć @ cały czas amm pełno wodnistego śluzu, czasem zabarwiony na zółto tak jak na początku @.
nie wiem co myśleć. -
Dzieńdoberek:)
gratuluje serdecznie nowym mamusiom:)!
u nas w maju chyba niestety nic z tego:) dziś termin @ wczoraj negatyw więc dziś nawet nie robiłam testu ze względu na wczorajszy i dzisiejszy spadek temp:( od rana brzuch i lewy jajnik boli jak na @ więc już się nastawiłam na nowy cykl z clo:) obyśmy coś na wczasach na Chorwacji zmajstrowali i oby czerwiec był jednak naszym miesiącem:)to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Bara112 wrote:Hej kobietki
Trzymam kciukami za wszystkie przyszłe mamusie
Magdalena robiłaś bete? Kiedy wyniki? Oby wzrosła
Nasturcja trzymam kciuki zeby test sie nie mylił. Ja w 25 dc nie miałam nawet cienia tylko negatyw a tydzien pozniej juz pozytyw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Nie znam się na stronce zapodaj.
Wstawiłam na pokazywarkę, tylko błagam dziewczyny, nie śmiejcie się. Jak człek nabuzowany to różne cienie widzi.
http://pokazywarka.pl/q3omp5/#zdjecie11639872
ja rownież na kilku testach miałąm cienie cienia ;0
mam nadzieję,że szybko usłyszymy dobre wiesci od Ciebie:)
a i znam super stronkę do wklejania zdjec bezposrednio w poscie
oto ona - polecam
tinypic.com/
Powodzenia dla reszty testerek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-