Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja byłam na USG właśnie Maluchy mają się dobrze, wiek określony na 8t4d Serduszka zdrowe miarowo biją.
Karolucha, Summerka, monika_89, Morwa, Landryneczka, Emilia77, basiulkaa_89, coffee, Matleena, sylwiaśta159, odrobinacheci, miluszka, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny. Zrobię test jutro z rana jeszcze, tylko inny, nie ten z allegro. Dziś jest 39 dc i powinnam dostać okres, bo nigdy nie miałam cyklu dłuższego niż 38 dni.Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze załapać na maj:P
basiulkaa_89, miluszka, Summerka lubią tę wiadomość
-
Yvonchen wrote:dzięki dziewczyny. Zrobię test jutro z rana jeszcze, tylko inny, nie ten z allegro. Dziś jest 39 dc i powinnam dostać okres, bo nigdy nie miałam cyklu dłuższego niż 38 dni.Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze załapać na maj:P
No to jedziemy na tym samym wózku, też jutro z rana przetestuję inny test.
Yvonchen, trzymam kciuki!monika_89, Summerka lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Yvonchen wrote:hej. test innej firmy również negatywny,nawet cienia cienia nie ma, więc możecie mi wpisać @, bo w ciąży na bank nie jestem.Dziś albo jutro dostanę okres...Fuksja a jak u Ciebie?Trzymam kciuki!
U mnie to samo, co u Ciebie
Test negatywny, więc też już czekam na @.
Uda nam się następnym razem!3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Hej!
Nowym mamusiom gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Ja chyba nie będę testowała, bo na 100% @ idzie
Brzuch boli, piersi wrażliwe, szyjka bardzo nisko, wczoraj brudny śluz, dziś niby ok, ale ciąży nie oczekuję
Tylko cykl się skróci chyba i tyle....Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...