Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Sumemerka cieszę się, że wszystko jest ok u mnie też już lekarka widziała serduszko We wtorek idę do innego lekarza- chyba będę zmieniać. Moja jest strasznie nieprzyjemna i o wszystko muszę ją pytać. Nawet o to serduszko- dopiero jak jej zapytałam powiedziała, że było widoczne i było widać że bije ale nawet tętna płodu nie zmierzyła Na następne usg kazała mi przyjść dopiero po 13 lipca!
Summerka, Matleena lubią tę wiadomość
-
Agatek, skoro nie jesteś z niej zadowolona, to oczywiście zmieniaj, bo teraz szczególnie ważne jest abyś mogła swojemu ginowi "zaufać", bo inaczej ciągle będzie w podwójnym stresie.
Teraz jeszcze bez problemu możesz zmienić i Ci nowy - lepszy lekarz ciążę poprowadzi
wirbażka - serdeczne gratulacje i spokojnej ciąży życzęAnia1986 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
właśnie się na wtorek zapisałam do lekarki do której chodziła moja koleżanka i była bardzo zadowolona. Ma też wyłącznie pozytywne opinie więc mam nadzieję, że to jest to i przy niej zostanę.
ah a co do plamień: moja koleżanka opowiadała, że praktycznie do końca 3 miesiąca miała plamienia, brała dupka i była pod stałą kontrolą i teraz ma pięknego synka
Summerka lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:D. jesteś kochana? Ty żyjesz? jeny kope lat!! patrzę i własnym oczom nie wierzę! głowa do góry u mnie też @ damy radę...
Żyję, żyję nie udzielam się za często, bo jestem w ciągłym niedoczasie.
A wiesz co u Moni i Buziulki?
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyagatekgagatek wrote:Sumemerka cieszę się, że wszystko jest ok u mnie też już lekarka widziała serduszko We wtorek idę do innego lekarza- chyba będę zmieniać. Moja jest strasznie nieprzyjemna i o wszystko muszę ją pytać. Nawet o to serduszko- dopiero jak jej zapytałam powiedziała, że było widoczne i było widać że bije ale nawet tętna płodu nie zmierzyła Na następne usg kazała mi przyjść dopiero po 13 lipca!
-
kurcze - niby się nie nastawiam w tym cyklu zupełnie na sukces, ale właśnie przyszło mi do głowy, że może jutro zrobiłabym test 10dpo - co myślicie?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
u mnie dziś @, szybciej niz zwykle bo cykle normalnie trwaja 31-32 dni a tu 27. pewnie przex Inofem bo w tym cyklu rozpoczelam picie.
No nic! trzeba sie wziac w garść i przygotować na czerwcowe starania.
Wszystkim co się udało w maju, gratulacje i trzymajcie kciuki za nas! -
Straciatellaa wrote:u mnie dziś @, szybciej niz zwykle bo cykle normalnie trwaja 31-32 dni a tu 27. pewnie przex Inofem bo w tym cyklu rozpoczelam picie.
No nic! trzeba sie wziac w garść i przygotować na czerwcowe starania.
Wszystkim co się udało w maju, gratulacje i trzymajcie kciuki za nas!Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs