Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi a który to twoj dpo? bo widzę, że na listę jesteś zapisana na 5 maja dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:40
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyTo wrzuce jak bedzie lepszy bladzioch ale pewnie dopiero pojutrze bo czekam za dostawa testow bo wiecej nie mam. To jest 8-10dpo. Ciezko stwierdzic bo mam cykle 32-34dniowe i nie wiem dokladnie kiedy byla owulacja. Najwczesniej byla 19kwietnia, najpozniej 21 kwietnia. Na 5 maja jestem wpisana bo wtedy jest najpozniejszy termin @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Tak tak. Z gratulacjami trzeba zaczekac
Dziekuje!
Jesli chodzi o objawy,bo ja zawsze szukalam u zaciazonych dziewczyn jakie mialy wczesne objawy, to ciagle wzdecie,gazy, mnostwo kremowego sluzu, ciagle zmeczenie i bol glowy. -
No to u mnie maj odpadł... Byłam wczoraj na monitoringu cyklu w 11 dc i nie było pęcherzyka także ten miesiąc bezowulacyjny aż się zamartwilam
Kazała mi przyjść w kolejnym cyklu zaczynając od 7 dnia i.co Dwa dni będzie mnie badać i sprawdzać cały cykl.. Także ja nawet nie mam szans na maj
..ale przynajmniej jeden miesiąc odpoczynku od testowania hihi -
Milejdi wrote:Tak tak. Z gratulacjami trzeba zaczekac
Dziekuje!
Jesli chodzi o objawy,bo ja zawsze szukalam u zaciazonych dziewczyn jakie mialy wczesne objawy, to ciagle wzdecie,gazy, mnostwo kremowego sluzu, ciagle zmeczenie i bol glowy.
Ja też pytałam koleżanek, które mają dzieci o objawy i wyszło mi takie zestawienie: albo brak objawów i orientowały się: koleżanka 1)bo spóźnił się @, koleżanka 2)zrobiła po prostu test jak co miesiąc w 28dc; dziwne uczucie w mięśniach i stawach podczas jogi, bardzo nietypowe i charakterystyczne; wymioty; odrzucenie od alko. -
nick nieaktualnyWitajcie jestem nowa ale staram się już 10 cykl ok 25 maja będę testowała pierwszy miesiąc jestem na luteinie mam nadzieje że nam się uda bardzo proszę o dopisanie mnie do listy . Gdyby mi się udało termin wypadłby na 1 lutego w urodziny mojego kochanego Sw.p. tatusia
Gabi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i nie wytrzymałam nie wejść, weszłam na chwileczkę rano, a teraz już czytam wszystko dokładnie.
Wniosek: uzależniłam się od Ovufriend
Ja "za moment" testuję, ale straciłam wiarę, bo jakoś poczułam dziś ból jak na @, a jeszcze rano jak widziałam kilkanaście boćków, to się cieszyłam...
Doti87 wrote:No to u mnie maj odpadł... Byłam wczoraj na monitoringu cyklu w 11 dc i nie było pęcherzyka także ten miesiąc bezowulacyjny aż się zamartwilam
Kazała mi przyjść w kolejnym cyklu zaczynając od 7 dnia i.co Dwa dni będzie mnie badać i sprawdzać cały cykl.. Także ja nawet nie mam szans na maj
..ale przynajmniej jeden miesiąc odpoczynku od testowania hihi
Nie martw się na zapas, bo już nie jedna w bezowulacyjnym cyklu zaszła, a poza tym to dopiero 11 dc, więc może owu jeszcze będzie, bo pęcherzyk zacznie później rosnąć.
Ja bym nie rezygnowała z w najbliższym czasieZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Milejdi - czekam z niecierpliwiona co z tą krechą - będzie czy jednak nie....
Trzymam kciuki!Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...