Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini Mouse wrote:Dziewczyny!!!! Jeszcze sama w to nie wierzę, ale chyba się udało!!! Test ciążowy pozytywny, beta póki co 46,10. Jejciu nie wierzę!!! Wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu- także wtedy potwierdzę!! ale się cieszę!!!!!!
Gratulacje! Wirusy zostaw nam! -
bizona, też miałam termometr z rosmanna i był beznadziejny. Mierzył temp. strasznie długo i sam się wyłączał. teraz kupiłam w aptece i jestem bardzo zadowolona Ja jak tylko przyjdzie @ też będę w nowym cyklu robić testy owulacyjne, ale mi lekarka kazała
-
Olaboga, produkcja masowa postów, nie nadążam
Ostatnio wklejałam Wam test owulacyjny do interpretacji i powiem Wam, że każdy kolejny pokazywał totalny negatyw, więc chyba ten wykonany w 11dc to chyba była końcówka przed rozpoczęciem owu. Na dzień dzisiejszy mam jeszcze dobry śluz, ale widzę że zbliża się do kumulacji, Mąż jest, będzie się działo Czekam na skok temperatury, bo niestety na potwierdzenie do ginekologa nie ma szansa, terminy z kosmosu
-
Agatekgagatek...powiem Ci ze w 5 aptekach mowili mi ze wogole nie mJa termometrow elektronicznych pokazujacych 2 miejsca po przecinku..zrezygnowana kupilam w rosmannie bo tylko tam byl..jesli w tym cyklu sie nie uda zajsc w ciaze, to kupie przez net. Choc mierze ta temp.z czystej ciekawosci bo nigdy tego nie robilam, strasznej napinki na to nie mam, ale nie powiem ze sie nie wk.. Ja mam tak, ze mi zawsze bardzo ladnie pokazuja testy owulacyjne.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Agatekgagatek...powiem Ci ze w 5 aptekach mowili mi ze wogole nie mJa termometrow elektronicznych pokazujacych 2 miejsca po przecinku..zrezygnowana kupilam w rosmannie bo tylko tam byl..jesli w tym cyklu sie nie uda zajsc w ciaze, to kupie przez net. Choc mierze ta temp.z czystej ciekawosci bo nigdy tego nie robilam, strasznej napinki na to nie mam, ale nie powiem ze sie nie wk.. Ja mam tak, ze mi zawsze bardzo ladnie pokazuja testy owulacyjne.
-
nick nieaktualny
-
Jak ja poszłam do jednej z aptek i powiedzialam ze chce termometr owulacyjny to babka spojrzala się jak na kosmite. Powiedzialam, ze to taki elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku. A ta do mnie, ze nie ma takich w ogóle i ze nigdy takich na oczy nie widziala.... Myslalam, ze padne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:31
-
nick nieaktualny
-
Edziulla wrote:Jak ja poszłam do jednej z aptek i powiedzialam ze chce termometr owulacyjny to babka spojrzala się jak na kosmite. Powiedzialam, ze to taki elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku. A ta do mnie, ze nie ma takich w ogóle i ze nigdy takich na oczy nie widziala.... Myslalam, ze padne...
i właśnie kupiłam ten rosmanowski.... aż tak źle mierzy? To chyba będę musiała kupić nowy na necie (chyba, że dostanę żabkę na koniec miesiąca )13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja od paru dni mam 36,21 tam na dole;)a zaraz po zmierzeniu rosmannowskim zemirzylam innym elektrycznym i bylo 36.6 z hakiem..i to pod pacha;) moze moj tylko taki lewy..jesli bede kupowac nastepny to na bank nie ten.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualnybizona wrote:Ja od paru dni mam 36,21 tam na dole;)a zaraz po zmierzeniu rosmannowskim zemirzylam innym elektrycznym i bylo 36.6 z hakiem..i to pod pacha;) moze moj tylko taki lewy..jesli bede kupowac nastepny to na bank nie ten.
Ja jestem mega zadowolona z rossmannowskiego termometru. Kupilam go dawno juz i ani razu sie nie zawiodłam:) -
Ja to wiem, tylko czytalam, ze waginalna zawsze jest wyzsza niz pod pacha a u mnie bylo na odwrot...no jak by nie bylo..moj jest jakis lewy. Jak Tobie smiga normlanie to dobrze, ja sie zawiodlam.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec