Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMini,gratulacje będzie kolejna majowa żabka ;
ja z ovu w maju się wyrobię, bo krótkie mam cykle, ale testować będę z początkiem czerwca już... także życzę wszyskim mnóstwo cierpliwości i samych zielonych majowych żabek!
a ja się tymczasem zapiszę do gina rozkminiać dalej o co chodzi z tymi plamieniami... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spać nie mogłam chyba bałam się, że to tylko sen i jak się obudzę to czar pryśnie...
Rozumiem Was.. sama starałam się 2 lata więc wiem dokładnie co czujecie.. miałam wszystkie badania dobre, mąż też, a jednak nic się nie udawało Wszyscy mi mówili "wyluzuj", "nie myśl o tym", ale tak się nie da!!!!! A co miesiąc nowe nadzieje i kolejne rozczarowanie... znam to dokładnie! Mi jednak pomogła laparoskopia (przed którą broniłam się rękami i nogami- a teraz żałuję że nie zgodziłam się wcześniej), okazało się że miałam niedrożne jajowody. Także wspieram Was ogromnie!!! trzymam kciuki za wszystkie staraczki i za każdą z osobna!! no i nieśmiało przesyłam pierwsze wiruski!!!
Morwa, ołowiana wrona, zonaboba, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo nic mi innego nie pozostaje, tylko przerzucić się na czerwiec.
Popłakałam sobie, wyżaliłam się mamie przez telefon i mi lżej.
Śmieję się,że może mam blokadę psychiczną, bo zawsze mówiłam,że chcę dziecko marcowe, nawet rok temu sobie planowałam,że ostatni @ będę mieć 12 czerwca 2015 a dzeciątko będzie 11.03.2016 (ja jestem z 9.03 ale u mojej doktor cc planowane są w piątki, ona najczęściej robi około tydzień przed tp)... to może sobie wykrakałam (a patrząc na moje cykle bardzo możliwe,że w czerwcu @ byłby w okolicach 12 )
Ja jestem właśnie takim typem-wszystko w życiu po kolei, zaplanowane, zero spontanu. Dlatego to wszystko tak mnie wykańcza:(
Oczywiście będę tu zaglądać i trzymać kciuki za kolejne żabki:* -
Zuz_anna: ja zawsze chciałam dzieciątko z początku lata, ale to miał być początek tego lata - teraz chciałam już siedzieć z dużym brzuchem i czekać na poród, a nie nadal się starać i martwić czemu nam się nie udaje
Teraz mi już wszystko jedno - lato, zima czy cokolwiek - najważniejsze, żeby się udałogusiek85 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Zuz_anna możemy sobie rękę podac. Mąż mi mówi że wariatka jestem i czy pogrzeb też zaplanowałam ale tak mam i już. Nasze dzieciątko miało byc z 17.09 i gdyby nie pproniene to by się udało, a tak łanke miałam poplanowane. Teraz już mi obojętne byle donosić.
Tobie życzę żeby udało Ci się zrealizować plany, a ta @ niech będzie ostatnią
Minie_mouse podbieram wiruski!
Ja już po owu i zaczynam akcę "wkręcc sobie że to wszystko są obajwy ciążowe" szkoda że nikt nie wymyślił jeszcze testów żeby sprawdzić czy jest ciąża zaraz po zapłodnieniu tylkk trzeba czekać tyle czasu ile byśmy miały mniej stresów13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Ja już po owu i zaczynam akcę "wkręcc sobie że to wszystko są obajwy ciążowe" szkoda że nikt nie wymyślił jeszcze testów żeby sprawdzić czy jest ciąża zaraz po zapłodnieniu tylkk trzeba czekać tyle czasu ile byśmy miały mniej stresów
A ile mniej kasy - byśmy po każdym test robiły
A tak się troszkę cierpliwości uczymy, a to przy dzieciach baaaardzo ceniona cecha :]WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Monika 89, rozumiem ciebie, ja od 6rano dzis mam zgage, moja mama bedac w ciazy z moja siostra tez miala zgage,
szkoda rzeczywiscie ze testy tak pozno wychodza,
ja musze wytrzymac do jutra bo ide na bete, jutro mam 11dpo, do poniedzialku nie chce mi sie czekac , a w sobote jak zrobie to dopiero w poniedzialek bede miala wynik -
nick nieaktualny