Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAbra wrote:Myślę, że nie ma co się nastawiać na temp, tylko poczekać na wynik testu - dla mnie najgorsze są bowiem te rozczarowania po wielkim nastawianiu się, a jak nie liczę na nic, to 1 krecha mniej boli, a w razie 2 będzie radość większa
Emilia77 lubi tę wiadomość
-
Edziulla wrote:Witam Was wszystkie w ten przeraźliwie zimny dzien. Ja testuje jutro. Prosze trzymajcie mocno kciuki, żeby się udało:)
Słuchaj Kochana - my jak zacisnęłyśmy kciuki na początku maja, tak do 31 nie puszczamy ich na tym wątku
Także jesteś zakciukowanaEdziulla, Emilia77 lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyEmilia77 wrote:No, zakupiłam testy 15 ovu 5 ciążowych. Mam nadzieje ,ze kolejny cykl który się zacznie 20 maja będzie bardziej normalny niż obecny.
W tym cyklu temperatura HOPSA jak chce.
A tak się zastanawiam... bo jeśli wzrost prolaktyny powoduje że piersi bolą, to może oznaczać że jednak była gdzieś tam sobie owulacja w tym cyklu?
Tak , zaczynam świrowaćEmilia77 lubi tę wiadomość
-
Edziulla - powtórz jutro rano i koniecznie daj znać jak wynik, bo znikające kreski to coś niezwykłego jak dla mnie
Oby jutro nie bawiła się w chowanego, tylko się pokazała i zostałaEdziulla lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Widzę, że u Ciebie z cierpliwoscią tak jak u mnie
NIE MÓW, ŻE TEŻ ZROBIŁAŚ TEST DZISIAJ....Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Edziulla wrote:Ja po prostu mam za duzy zapas testów w domu paznokietek
hahaha zawsze to jakieś wytłumaczenieZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny