Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Kobitki zaglądam tutaj codziennie w oczekiwaniu na nowe "zaciążone", brać się do roboty bo czekamy na fiolecie.
A swoją drogą mi w szczęśliwym cyklu pomogła Wit D 4000jd i Letrox50 1/4 tabletki , mimo że TSH, zawsze miałam w okolicach 2-2,5.
Wcześniej były żele, Ovariny, acard itp i przez rok nic... -
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Nera tak sporadycznie, nie sprawdzam codziennie. To co obserwuje wszystko jest na zewnątrz. Wiem mało miarodajne, ale nie miałam problemu w pierwszej ciąży i aż tak się nie badałam.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Wątek dla kobiet , które będą testować w maju 2019
Niech ten szczególny miesiąc będzie dla Nas wyjątkowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34ee2a49c5a3.jpg
01.05 Bożenka@ , Anna_BB
02.05 Justa29 , Mishigami00@
03.05 Blanche , just , Mama_Sary@
04.05 JennyXS
05.05 Samosiowa staraczka@ ,
06.05 Fraagola , jagodowamery
07.05
08.05 malwa88
09.05
10.05 edyta90 , Dzastina
11.05 Gula , katarynka9595
12.05 Karolailila , OwaOrzeszkowa
13.05
14.05
15.05 Ania:) , KaroDyl
16.05 Sendi324 , LaBellePerle ,Martys92
17.05 Wiosenka321
18.05 Pani Ciasio , Eufooria , Wik89
19.05 Agafiga
20.05 Iza
21.05 Shas91 , RudaMaruda25
22.05 Arekipa88
23.05 Cichosza , #Mag
24.05 Miinii
25.05
26.05 Nera1986 , Małgoś05
27.05 Vella83 , Ignissa
28.05 Qastera
29.05 Ladinola , guerretenshi
30.05 Justyna1719
31.05 babydust1 , Leeila26 , Justyna27 , Mishigami00
A ja bardzo proszę o zapisanie na 30 maja. Też chcę troszkę szczęścia. Niby po antykoncepcji i regulacji tarczycy i guzik szanse, ale wiecie. Może się od Was tu zarażę. -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:A ja bardzo proszę o zapisanie na 30 maja. Też chcę troszkę szczęścia. Niby po antykoncepcji i regulacji tarczycy i guzik szanse, ale wiecie. Może się od Was tu zarażę.
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiosenka321 wrote:Witaj😊 ja również liczę na jakieś wiruski. Dawno odstawilas antykoncepcje?
No ogólnie to jest to mój pierwszy cykl po antykoncepcji, dlatego niespecjalnie jestem naszykowana (zero testów itp.), bo od razu po to się nie udaje i już. Czyli na czysto cykl jest pierwszym bez niczego.
Pewnie z pół roku poczekam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:A w ogóle, może wiesz. Jest różnica między pojawieniem sie śluzu w szyjce a na zewnątrz? W sensie, że nie wiem można przegapić, spóźnic sie itd przy obserwacji?
Hej, nie chcę się wtrącać, ale może moje spostrzeżenie się przyda.
To badanie wewnątrz jest szczególnie przydatne wtedy gdy nie da się zbadać na zewnątrz. W moim przekonaniu nie jest to inne lecz podobne badanie - tylko warto zbadać wewnętrznie, bo suchość na zewnątrz nie będzie oznaczała tego samego co wewnątrz. Badanie śluzu wewnątrz wydaje się więc bardziej miarodajne.
Co do pojawienia się śluzu - przy szyjce pojawia się najwcześniej, bo są tam bodajże gruczoły, które go wytwarzają, ale trzeba by to zweryfikować.
Według mnie badając od zewnątrz nie można się spóźnić z obserwacją, ale to takie moje zdanie, niespecjalnie wyczytane gdzieś, ino wydedukowane na podstawie tego, że organizm naprodukował go tyle, że wyszło na zewnątrz i już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 19:48
Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:No ogólnie to jest to mój pierwszy cykl po antykoncepcji, dlatego niespecjalnie jestem naszykowana (zero testów itp.), bo od razu po to się nie udaje i już. Czyli na czysto cykl jest pierwszym bez niczego.
Pewnie z pół roku poczekam... -
nick nieaktualnyWiosenka321 wrote:A jaka antykoncepcje stosowałas? Wcale nie jest powiedziane że to będzie 6 miesiecy ja brałam tabletki anty odstawilam i 6 miesiecy później zaszlam w ciąże z córką a w poprzednia ciąże zaszlam w pierwszym miesiącu po odstawieniu.
A tą najlżejszą, NuvaRing - krążki dopochwowe. Chciałabym się mniej oszukiwać, że teraz się uda i w ogóle, ale jakoś nie umiem. Taka jakaś nadzieja się za mną ciągnie. -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:A tą najlżejszą, NuvaRing - krążki dopochwowe. Chciałabym się mniej oszukiwać, że teraz się uda i w ogóle, ale jakoś nie umiem. Taka jakaś nadzieja się za mną ciągnie.
-
nick nieaktualnyWiosenka321 wrote:Ja już się oszukuje 13 miesięcy że się uda 😔 w tym miesiącu wyluzowalam się totalnie wogole o tym nie myślałam ale po @ zaczynam znów obserwację.
Ciekawe czy u mnie w ogóle owulacja wystąpi, bo na razie czekam... jeszcze się temperatura nie ruszyła. Przydało by się chociaż to, a może i aż to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, mam do was pytanie... Co robicie żeby się odstresowac, odpocząć o myśli, gdy ciągle nie wychodzi???Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia150 wrote:Hej, mam do was pytanie... Co robicie żeby się odstresowac, odpocząć o myśli, gdy ciągle nie wychodzi???
-
nick nieaktualnyTysia150 wrote:Hej, mam do was pytanie... Co robicie żeby się odstresowac, odpocząć o myśli, gdy ciągle nie wychodzi???
Gram w Faraona, ale czasami gapię się na czyjeś wykresy. Chociaż ostatnio odrywamy się od tego uczucia oczekiwania spacerami. Jest tak ładnie!
Poprzednio mój cykl się nie rozregulował, liczę że będzie tak i teraz. Tylko cóż mi po tych pięknych cyklach jak bezowocne… tak bardzo bym chciała po takim czasie. Jakoś się to we mnie obudziło po leczeniu i usłyszeniu od lekarza "zielone światło".