Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:A występuje takie coś jak spadek na owulację? Kojarzę na pewno spadek na zagnieżdżenie i to nie u każdej kobietki. Ach, zdaje się że część wiedzy wyparowała.
Czikosz lubi tę wiadomość
25.11.2019 pozytywny test:)
26.11.2019 - Bhcg 87,88;)
28.11.2019 - Bhcg 295,92;)
03.12.2019 - Bhcg 2924,65;D
12.12.2019 - 💓
27.01.2020 - USG prenatalne, Orzeszek ma 7cm2mm;)
26.02.2020 - synek😊 18cm "wzrostu", waga 200g ❤️
24.04.2020- 34cm i 1kg wagi❤️
07.08.2020- Synku witamy na świecie! 3850g i 54cm🥰
24.10.2022 pozytywny test, Bhcg 66,78;)
28.10.2022 Bhcg 739,46;)
23.01.2023 17cm i 190g pięknego chłopaczka🥰
24.02.2022 27cm i 500g 🥰
-
Sandra94 wrote:To super Jak morfologia?
Morfologia ok.. FSH 4,14 LH 2,87 PRL 4,76-8,1 TSH 1,1 FT4-0,97 FT3 2,71 , anty TPO 0,76 , anty TG 1,27
wyszły mi przeciwciała anty plenikowe 1:10. Kwas foliowy niski bo 5,83.
Na przeciw ciała p/plemnikom mam nic nie brać bo jestem na lamecie.. -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:A występuje takie coś jak spadek na owulację? Kojarzę na pewno spadek na zagnieżdżenie i to nie u każdej kobietki. Ach, zdaje się że część wiedzy wyparowała.
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Cichosza wrote:Właśnie jak jest z tym ananasem, musi być świeży czy może być z puszki?Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Martys92 wrote:Powiedzcie mi mam dziś 18dc i jakiś dziwny śluz. Nie wiem co o tym myśleć bo nigdy po owulacji nie miałam śluzu. Czy to może być zły znak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 18:36
-
Martys92 wrote:Czyli nie muszę się martwić?
-
Martys92 wrote:Czyli nie muszę się martwić?
Kiedyś byłam u gina, bo mam dużo śluzu i prawie cały cykl jadę na wkładkach. Zbadał mnie, zrobił wymaz, ale powiedział, że powinnam się cieszyć, że tyle mam, bo jakby było sucho to by mi było nieprzyjemnie, taka uroda.. Jakość tego śluzu zmienia się w różnych dniach cyklu, raz jest go mniej, raz więcej, raz bardziej wodnisty, raz mniej, no i wiadomo, w trakcie owulacji kurze białko.. Tak jak pisze LaBellePerle - dopóki nic nie śmierdzi i nie swędzi to nie ma się co martwić.24 lata, UK
1cs -
Martys92 ja mam tak samo w tym cyklu Az zwątpiłam co z tą owulacjaLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio, ja bylam dzis na monitoringu ale ten monitoring na nfz w szpitalu to jakis ekspres, pani dr powiedziala ze jej zdaniem owu „prawdopodobnie byla”, bo jest plyn w zatoce douglasa ladne endometrium i „troche powiekszony jajnik” (nie wiem czy dobrze zrozumialam), ale cialka zoltego nie widziala (powiedziala mi ze to nie znaczy ze nie byo owu), mam juz nie wracac w tym cyklu na monit.. no jalos nie jestem przekonana, glownie dlatego ze zawsze po owu bola mnie piersi a teraz prawie w ogole ich nie czuję. No nic staram sie myslec pozytywnie i w sobote rano bede chciala zbadac poziom progesteronu..
Kciuki za piekny obraz na Twoim monitoringuPani Ciasio lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Pani Ciasio, ja bylam dzis na monitoringu ale ten monitoring na nfz w szpitalu to jakis ekspres, pani dr powiedziala ze jej zdaniem owu „prawdopodobnie byla”, bo jest plyn w zatoce douglasa ladne endometrium i „troche powiekszony jajnik” (nie wiem czy dobrze zrozumialam), ale cialka zoltego nie widziala (powiedziala mi ze to nie znaczy ze nie byo owu), mam juz nie wracac w tym cyklu na monit.. no jalos nie jestem przekonana, glownie dlatego ze zawsze po owu bola mnie piersi a teraz prawie w ogole ich nie czuję. No nic staram sie myslec pozytywnie i w sobote rano bede chciala zbadac poziom progesteronu..
Kciuki za piekny obraz na Twoim monitoringuWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:A ten spadek na zagniezdzenie to taki jedno dniowy czy moze byc np. 3 dniowy i potem znowu wzrost jak po owu ?
Z reguły - z tego co zauważyłam jak już - to spadek jest dość krótki, przeczytałam to też tutaj gdzieś na stronie. Nie każda kobieta notuje taki fakt u siebie, ale to zdecydowanie jednorazowe spadki temperatury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:18
-
Wiosenka321 wrote:Jak jest inaczej niż zawsze to dobry znak u mnie w tym cyklu bolą sutki a zawsze bolały całe piersi jak potluczone 😊 nie nastawiam się chociaż przyznam że bolące sutki były u mnie pierwszym z objawów ciąży 🤔
Mi tu jeszcze ovu nie wyznaczył owulki , a już mnie przy karmieniu sutki strasznie bolą jak kilka dni przed okresem ;P już dawno takie wrażliwe nie były
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
To już zaraz tydzień minie tego miesiąca a u nas żadnych serduszek
Ja dziś zaopatrzyłam się w 4 testy ciążowe-2xpink test i 2x bobotest. Jutro 10dpo i nie wiem czy testować. Chciałabym wytrzymać chociaż do środy. Strasznie boję się rozczarowaniaPaździernik 2017 synek -
nick nieaktualnymalwa88 wrote:To już zaraz tydzień minie tego miesiąca a u nas żadnych serduszek
Ja dziś zaopatrzyłam się w 4 testy ciążowe-2xpink test i 2x bobotest. Jutro 10dpo i nie wiem czy testować. Chciałabym wytrzymać chociaż do środy. Strasznie boję się rozczarowania
A jak stoisz z temperaturą? -
Dobry wieczór, chciałam zapytać Was o zdanie, czy bhcg 5,5 mlu/ml na 4 dni przed @ może dawać nadzieję na ciążę?
Internet twierdzi,że tak, ale chciałam poprosić o potwierdzeniem Was, doświadczone dziewczyny.
Zaznaczylam ciążę, bo zawsze o tym marzylam, by miec zieloną kropkę na wykresie, ale jeśli sprowadzicie mnie na ziemię, to zmienię zapis.
Jestem staraczka od 8 lat. To byłby mój pierwszy cud.