Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:Zuza gdzie jesteś????Co u Ciebie kochana???
Basik mordo, jeszcze tu Ci pogratuluję!!!!!
Ah czekam na @ beta wczoraj juz spadła więc po raz drugi biochemiczna, ewidentnie na etapie zagniezdzania cos idzie nie tak. Może w koncu lekarz da mi dupka po ovu.
Czekam aby moc zaczac nowy cykl -
k91 wrote:K01 życzę spokojnej i nudnej ciąży
Daj jeszcze trochę tych wirusków, żeby dla wszystkich wystarczyło No i bez @ w wiruskach proszę
juz poprawiłam i jeszcze wysyłam
%$*&$$$%$&$&$&$%$&$$(%(&$*$*%&$*$&$%Selina lubi tę wiadomość
-
jejku. ile fasoleeeek!!! no wiedziałam, że ten maj będzie prawdziwie majowy !początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Hopeless. Gratuluję z całego serca! Tak się cieszę, że się nie poddaliście
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:A mi się strasznie czas dłuży, bo za 1.5h mam do mnie odbioru wyniki bety..
-
Zuza_22 wrote:Ah czekam na @ beta wczoraj juz spadła więc po raz drugi biochemiczna, ewidentnie na etapie zagniezdzania cos idzie nie tak. Może w koncu lekarz da mi dupka po ovu.
Czekam aby moc zaczac nowy cykl -
Zuza_22 wrote:Dziękuję za rade a w jakiej dawce o cały cykl?
-
Zuza_22 wrote:Ah czekam na @ beta wczoraj juz spadła więc po raz drugi biochemiczna, ewidentnie na etapie zagniezdzania cos idzie nie tak. Może w koncu lekarz da mi dupka po ovu.
Czekam aby moc zaczac nowy cykl
Koniecznie dupka w Twoim przypadku, że też durny lekarz tego nie wiedział wcześniej. Poza tym bierz acard. Jakby nie było zaszłam na acardowym cyklu.
Przytulam kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina a u Ciebie coś nowego? bo ja od paru dni nie ogarniam a też jesteś na maju jeszczepoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???