Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Zdecydowanie zmień lekarza. Dziewczyny ogólnie negatywnie pisały o luteinie. Więcej bierze dupka.
Ja mam pytanie do zafasolkowanych jeśli odwiedzacie jeszcze forum. Pytanie dość takie... hmmm moze niesmaczne ale jednak ludzkie. czy miałyście cos takiego jak zasinienie warg sromowych ? oraz uczucie jakby Wam rosły (tak jak przy podnieceniu)?
Zmienić to na pewno zmienię a co do zasinienia to tak własne miałam w ciąży 2lata temu takie napuchnięta i sine, pulsujące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia ja bardzo długo przyjmowałam luteinę w różnych dawkach zmieniłam na dupka bo po 3latach zaczęła mi skracać cykle bardzo ,ale nowy lekarz tez pytal czy chce dupka czy luteinę,ja jeszcze lutagen przyjmowałam przez jakiś czas.
Wszystkim życzę powodzenia w czerwcu a Tym z fasolkami życzę nudnej i spokojniej ciążyPaula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam, spadł mi na głowę remont, nie dam rady nadrobić. Gratulacje dla tych którym się udało i 3mam kciuki za resztę. Narka
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Floreczka, wiesz co. Rozumiem remont, ale uzupełnienie plusików zajmuje chwilkę, wieczorem mogłabyś poświęcić 15 min. Na forum też obowiązuje jakaś kultura, zaczęłaś coś, to to dokończ. Ewidentnie zniknęłaś po tym jak dostałaś @, to nie jest fair wobec pozostałych. Jeśli samemu nie da się rady czasowo przekazuje się listę komuś innemu. Dobra rada ode mnie - nie zakładaj już wątków, które zobowiązują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 08:56
kaka470, Paula., Basik83, kate88:) lubią tę wiadomość
-