Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:przyłączam się u mnie również ten test wyszedł pozytywny nie będąc w ciąży niestety dużo dziewczyn go odradza
Morwa np. Ten post
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mozliwe ze jest tak czuly ze bete 3 nawet wykryje ale woda w kranie bety raczej nie ma. Wiec moze robione sa podobnie do testow na kamien w wodzie..
macduska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A tak w ogole ja tylko zaproponowalam wlascicielce tego testu aby zrobila jeszcze jeden innej marki i wyrazilam swoje zdanie na temat facelle. Nie mowie przeciez ze ojejku nie jest w ciazy bo przeciez kazda z nas jest tylko nie kazdej teraz test wyjdzie pozytywny nie ktore z nas poczekaja jeszcze cykl lub dwa wiec nie rozumiem po co trwa ta dyskusja na temat testow?
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Nie tylko mi sie tak przydarza... :/przeczytaj post pod moim. Komus jednak tez tak wyszla i jest wiele wiecej takich przypadkow.
Sorry ,że się uniosłam, bo się uniosłam, ale wkurza mnie to ,że zamiast się cieszyć, kibicować i zasugerować ewentualną betę (którą Ojejku i tak chce wykonać) to zamartwiacie dziewczynę. Tak się nie robi. Przypominam ,ze jesteśmy tu po to aby się wspierać i cieszyć sukcesami innych. Pozytywny test ciążowy to połowa sukcesu. Więc każde wywody odnośnie zakłamanych testów zostawcie na później albo dla siebie. Kurtyna.Cytrynka_, monika454, ojejku, marzusiax, Blondik, odrobinacheci, merida17, Kjopa3, Karissa lubią tę wiadomość
-
witam się,niestety u mnie dzis @.Gratuluje pozytywnych testów i bet,szczesliwych zdrowych ciąz kochane dziewczyny,ja znów na starcie
http://static.pokazywarka.pl/i/6592899/211539/fb-img-1463120787866.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:23
Landryneczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ale jak widać nie każdemu. A jak testy wychodzą pozytywne za często. To warto to sprawdzić i to nie tylko pod kontem ciąży. Miej to w przyszłości na uwadze. A jak jesteś pewna że to tylko wadliwy sort testów to zmień ich dostawce bo bardzo możliwe ze są źle transportowane, przechowywane itp. A to że są bardziej czułe niż np allergowe sprawia ,że są bardziej podatne na takowe ekscesy.
Sorry ,że się uniosłam, bo się uniosłam, ale wkurza mnie to ,że zamiast się cieszyć, kibicować i zasugerować ewentualną betę (którą Ojejku i tak chce wykonać) to zamartwiacie dziewczynę. Tak się nie robi. Przypominam ,ze jesteśmy tu po to aby się wspierać i cieszyć sukcesami innych. Pozytywny test ciążowy to połowa sukcesu. Więc każde wywody odnośnie zakłamanych testów zostawcie na później albo dla siebie. Kurtyna.
Ale fakt raz wyszedl bez cienia
Zasugerowalam aby wykonala inny test i zrobila bete i ciesze sie ze jej sie udalo!!
Koniec tematu.
Nowy dzien
Dzien dobry
Powodzenia testujacym i zycze milego dnia
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie zastanawia Cię to ze akurat Tobie się to przydarza? Mi druga kreska nie wychodzi nawet po godzinach od zrobienia testu. Wychodzą tylko w ciąży. Wiesz ze pozytywne testy nie wychodzą tylko w ciąży ,ale również przy różnych schorzeniach? Nie chcę nic sugerować ale ja bym już dawno znalazła tego przyczynę.
Patrzę sceptycznie na cienie, bo od wielu miesięcy, na testach różnych firm, wychodzą mi mniejsze i większe cienie. Niestety obawiam się, że to nie przypadek. Dlatego już mam zamówiony pakiet badań hormonalnych. Nie zdziwi mnie jak LH będzie za wysokie, bo testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne przez kilka dni.
Wystarczy też czasem ułożyć test na źle wyprofilowanej powierzchni. On musi być cały czas poziomo. Inaczej nieco roztworu z kreski kontrolnej może podsiąkać w miejsce tej testowej. No i znaczenie ma zalecany czas odczytu, ale to taka oczywistość. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Merida - jak tam bliźniak?
Ojejku!
Dziekuje, ze pytasz!
Wlasnie poprawilam testem elektron i pisze, ze to 3-4 tydz!
Wierzyć mi sie nie chce
Dbaj tam o nasza druga polowe i chyba widzimy sie na lutowkach
Wychodzi mi termin 01.02. tak, jak z córka, a ja urodziłam 6-go.
Dzien Dobry!
Powodzenia Dziewczyny dzisiajojejku, Brave, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Merida to mamy bliźniaki jak nic powodzenia dalej
Mi termin wychodzi na 27 stycznia, mogą być bliźniaki z roznica 3-4 dni
Ed tak, dzis test sporo mocniejszy, pod wykresem mam zdjęcie.
Ja mam strasznie długie cykle, ostatnio dość nieregularne i wyjęłam średnią
Przy pierwszej ciąży miałam termin od 23 stycznia do 6go lutego i wtedy miałam jeszcze wywoływany, dlatego nastawiam się na luty.
Na ovu pisze mi, że właśnie koniec stycznia, ale chyba zakładają 28 dniowe cykle, także za szybko, jak dla mnie ale kto wie!ojejku lubi tę wiadomość