Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Hej z rana jak tam?
Mowe jakie masz jeszcze badania przed sobą?
Jak Wojtek zacznie siedzieć to zacznę blw. Widzę że małe kawałeczki je ładnie i makaronik. Muszę też popatrzeć na różne przepisy.
Szkoda że tak mało osób pisze.
ja mialam dzis ciezki dzień Honorcia nadal odczówa idące ząbki oby szybko jej przeszło. ja tez wlasnie zaczynam czytac o rozszerzaniu diety bo jakies 3 tyg i chce zaczac
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
mama dominika wrote:Hej.mama Dominika (22mc) drugi cykl.staran o drugie a właściwie 3dziecko,stracilam ciaze 23grudnia 2019.
Cześć Mamo Dominika powodzenia w staraniach
Bardzo mi przykro z powodu stratyMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
W piątek robiłam lh, fsh, testosteron, estradiol, prolaktyne. Wyniki dobre, choć estradiol troszkę niski 32.5, niby w normie labo, ale myślę że trochę niski.
Dzisiaj robiłam krzywą glukozowa i insulinowe, i chyba mam hiperinsulinemie (Nie wiem czy dobrze napisalam) czekam na interpretacje od mojej Pani dr, ale wynik na to wskazuje..
W piątek powtórzyłam też Amh i co się okazało mam 1.04! A poprzednie badanie wykazało 0.58, takze bardzo się ucieszylam! Ale ta insulina dzisiaj mnie podłamala. Kolejne badania jakie będę chciała zrobic to poszerzone badanie nasienia męża, subpopulacje limfocytow i kariotyp. Ehhh...nie jest łatwo, już.rok mija odkąd się staramy o drugie dziecko 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 22:50
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Mamo Dominika współczuję starty oby się udało znowu zajść.
Co do badań to jeszcze nie powtarzałam ich. Narazie dwa miesiące chce się starać na luzie. Później to wyślę męża na badania i sama powtórzę hormony. Ja to nigdy nie bedalam amh zastanawialam się nad nim. Różne są opinie jego. Żeby brać z przymrużeniem oka jego. Przed zajściem w ciążę miałam zrobić hsg ale na szczęście nie musiałam tego robić. -
Cześć Werni!
Dzięki za miłe przyjęcie:)
Kiedyś myslalam, ze zajście w ciaze jest takie proste a jak planowałam by mieć bobo to musialam dlugo czekać na coreczke. Ale w koncu sie udalo:)
Mam niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox. Pewnie to tez ma wpływ.
Pozdrawiam!Mama_Honorci, werni lubią tę wiadomość
-
Noemi wrote:Cześć Kobietki! Z mezem staramy się o dzidziusia, mamy już 2,5 letnia coreczke:)
Mam nadzieje, że sie uda i corcia bedzie miala braciszka lub siostrzyczke. Staramy się od lutego.
Cześć Noemi a to juz duża Pannica Twoja córeczkaMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Noemi wrote:Cześć Werni!
Dzięki za miłe przyjęcie:)
Kiedyś myslalam, ze zajście w ciaze jest takie proste a jak planowałam by mieć bobo to musialam dlugo czekać na coreczke. Ale w koncu sie udalo:)
Mam niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox. Pewnie to tez ma wpływ.
Pozdrawiam!
My tez długo staralisny się o Honoratke dlatego chcemy jak najszybciej drugie bobo zobaczymy jak bedzieMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Co do badań to ja tak juz nie pamiętam myślę ze to dużo zależy kto jakue ma schorzenia.
My mieliśmy dzis wieli gdzien bo pierwszy "spacer" lo ogrodzie w spacerowce. Gondola juz za mała.Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mama Honorci- gratuluję coreczki i zycze owocnego starania sie o rodzenstwo:)! No moja corcia jest już całkiem duza fajnie by bylo jakby miala siostrzyczke ale z braciszkiem tez pewnie złapie kontakt. A moze beda blizniaki( chyba marne szanse bo nikt w mojej rodzinie ani w rodzinie meza nie ma blizniakow).
Moja koleżanka urodzila wczoraj coreczke - jest przepiękna! Aż mi sie przypomniało jak coreczka byla taka malutka -
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Witam się i ja😊
Mama dwulatka, staramy się o rodzeństwo, ciężko powiedzieć ile, bo z małymi przerwami nie zabezpieczamy sie od roku...
Czesc Nynka powodzenia w staraniach ❤Nynka lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Dzień dobry my sie opalamy na słoneczku jest gorąco. W koncu wybraliśmy krzesełko do karmienia milly mally miliano. Będziemy dzis zamawiac. Trzeba tez zaczac czytać jak ta dietę rozszerzać. Mam z tym mętlik w głowie szczerze mówiącMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019