Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mały nie usnie to Wojtkowi za godz dam kaszkę z owocem.
Alicja też czekam na okres. Dziś mam 28dc to niedługo powinna być. Przychodzi mi tak 27-30dc. -
Przepraszam, że wczoraj nie odpisałam 😀 za dużo roboty, właśnie urządzamy cały pokój małemu, żeby go powoli przenieść "do siebie". Teraz miał łóżeczko z nami w pokoju 😅
Ja po poronieniu miałam cykle 25-28 dni. Teraz już u mnie 8 dzień spóźnienia, ale po ciąży ani śladu, beta spadła . Dziś temperatura troszkę spadła więc liczę, że do jutra już będzie. Bo czuje się mega zawieszona, kiedy okres się spóźnia 🥴
Co tam u was o poranku? 🍀 -
Mi to nawet jak się spóźnia to się nakręcam. Bo potrafi mi się spozniac nawet 3 dni i więcej.
Właśnie byliśmy na małej drzemce. Teraz śniadanko. Zastanawiam się co zrobić na obiad. -
aliciaaa wrote:Przepraszam, że wczoraj nie odpisałam 😀 za dużo roboty, właśnie urządzamy cały pokój małemu, żeby go powoli przenieść "do siebie". Teraz miał łóżeczko z nami w pokoju 😅
Ja po poronieniu miałam cykle 25-28 dni. Teraz już u mnie 8 dzień spóźnienia, ale po ciąży ani śladu, beta spadła . Dziś temperatura troszkę spadła więc liczę, że do jutra już będzie. Bo czuje się mega zawieszona, kiedy okres się spóźnia 🥴
Co tam u was o poranku? 🍀
moja jakims cudem bez problemu zaakceptowala spanie w swoim pokoju w 3 miesiacu. wiec od dwoch miesiecy spi u siebie
ja jestem na tabletkach anty wiec nie bede pisac o cyklach bo to nie ma sensu
my dzis mamy na obiad nalesniki z farszem pieczarkowymMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Też dostałam tabletki ale niestety po nich krwotoku dostałam to odstawiłam.
Nasz mały też śpi w swoim pokoju od 4 miesiąca -
werni wrote:Też dostałam tabletki ale niestety po nich krwotoku dostałam to odstawiłam.
Nasz mały też śpi w swoim pokoju od 4 miesiąca
O kurczę to faktycznie kiepsko z tymi anty u Ciebie
Uwazam ze im szybciej maluch szypi u siebie tym lepiej.Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Podobno po tabletkach tak może być po porodzie.
U nas mały wyrósł z kołyski i dlatego przenieśliśmy się go do pokoju swojego. -
werni wrote:Podobno po tabletkach tak może być po porodzie.
U nas mały wyrósł z kołyski i dlatego przenieśliśmy się go do pokoju swojego.
W naszej sypialni spała w łóżku turystycznym miejsce wiec bylo. To byla nasza decyzja ze probujemy ja bardzo szybko dac do swojego pokoju. Jak by nyl bunt z jej strony byśmy jeszcze poczekali a ze ładnie spala od pierwszej nocy to tak zostało a w łóżku turystycznym spi teraz za dnia w salonie.werni lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Ja to w dzien małego przenoszę do łóżeczka. Mam tam zaciemnione i lepiej śpi. ale zdarza się też czasami że śpi u nas na łóżku
-
Ja bardzo długo nie chciałam, żeby był sam w pokoju. Raz, że pierwszy miesiąc życia spędził w szpitalu bo miał niewydolność oddechową. Był ciągle podłączony pod respirator, w 3 dobie życia był reanimowany. Na szczęście z każdym dniem było lepiej i w końcu wyszedł do domku. Mieliśmy oczywiście monitor oddechu, ale strach był wielki. Druga sprawa, że po tym miesiącu rozłąki nie umiałam tak nie mieć go przy sobie.. Teraz jest już duży więc nie obawiam się tak o niego. Umie zawołać, przyjść do nas. Teraz mam już luzik, że nie zdąży się nic złego. Ale wiem, że jeśli z następnym maluszkiem będzie dobrze to będzie od początku w pokoju z bratem 😊 a ja będę mieć w pokoju dostawkę.
-
Hej z rana dziś ładnie syn spał i tylko 1 pobudka. Szkoda ze nie może spać cały czas. Niestety on w kratkę śpi.
Alicja nie dziwię się Tobie że po tych przeżyciach chciałaś mieć swoje dziecko przy sobie.
Ogłaszam że dziś rozpoczynam nowy cykl. Obudziłam się zalana dobrze że miałam wkładkę. To są takie cykle na luzie. -
Hej hej, u nas maluch jeszcze śpi. Wczoraj zasnął pierwszy raz po 22 🤪
I zazdroszczę nowego cyklu. U mnie 9 dni spóźnienia miesiączki 😞 i nic nie wskazuje, że przyjdzie. Mam nadzieję, że mój gin w piątek mnie przyjmie i da coś na wywołanie bo masakra...
Życzę wam miłego dnia 🍀 -
aliciaaa wrote:Ja bardzo długo nie chciałam, żeby był sam w pokoju. Raz, że pierwszy miesiąc życia spędził w szpitalu bo miał niewydolność oddechową. Był ciągle podłączony pod respirator, w 3 dobie życia był reanimowany. Na szczęście z każdym dniem było lepiej i w końcu wyszedł do domku. Mieliśmy oczywiście monitor oddechu, ale strach był wielki. Druga sprawa, że po tym miesiącu rozłąki nie umiałam tak nie mieć go przy sobie.. Teraz jest już duży więc nie obawiam się tak o niego. Umie zawołać, przyjść do nas. Teraz mam już luzik, że nie zdąży się nic złego. Ale wiem, że jeśli z następnym maluszkiem będzie dobrze to będzie od początku w pokoju z bratem 😊 a ja będę mieć w pokoju dostawkę.
O kurczę no tak to sytuacja zupenie inna 😱 dobrze że już wszystko jest ok ❤Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Dziś mój mały był na spacerze z moim po miesiącu nie wychodzenia. Ja w tym czasie po przesadzałam kwiatki bo już nie mogłam na nie patrzeć.
Właśnie syn sobie drzemie a my odpoczywamy przed tv. A jak Wy jak spędzacie weekend? -
Dzień dobry jak niedziela mija jakie plany na dzisiejszy dzień? Moja własnie zjadła po 6h i poszła spać po 4 to nie w jej stylu. przeważnie je co 3-4 i dzienne drzemki ma co 2,5 próbowałam dać jeść po 4 ale było grymaszenie i płacz wiec dałam spokój. potem idziemy troche w ogrodzie posiedzieć bo chyba ciepło dziś będzie
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Honorcia po płaczu w końcu zasnęła koło 21 biedna te ząbki ją męczą. ja właśnie przeglądam na necie kolejne potrzebne rzeczy dla córki min do rozszerzania diety bo to lada moment. miłego wieczorkuMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Hej z rana jak tam?
Mowe jakie masz jeszcze badania przed sobą?
Jak Wojtek zacznie siedzieć to zacznę blw. Widzę że małe kawałeczki je ładnie i makaronik. Muszę też popatrzeć na różne przepisy.
Szkoda że tak mało osób pisze.