X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mamy, którym udało się po 40-stce być w ciąży
Odpowiedz

Mamy, którym udało się po 40-stce być w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2024, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie kobiety, odezwijcie się, które z Was po 40-stce były w ciąży.

pelnawiary lubi tę wiadomość

• Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2024, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam :) Na razie próbuje

• pelnawiary Ekspertka

Wysłany: 4 września 2024, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też🥴ale mam straszny kryzys ostatnio,że to nie ma szans i tylko niepotrzebnie robię sobie złudne nadzieje…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2024, 11:49

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2024, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w tym tygodniu na wizytę do kliniki vitro, napiszę, co usłyszałam. Staramy do od stycznia, mieli pełnych 8 miesięcy i nic, tylko w tym czasie miałam chyba ze stresu -bo pierwszy raz w życiu- torbiele i zatrzymanie okresu.

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 4 września 2024, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama81 wrote:
    Ja idę w tym tygodniu na wizytę do kliniki vitro, napiszę, co usłyszałam. Staramy do od stycznia, mieli pełnych 8 miesięcy i nic, tylko w tym czasie miałam chyba ze stresu -bo pierwszy raz w życiu- torbiele i zatrzymanie okresu.
    Jakie masz fsh?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ