X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️
Odpowiedz

Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna33 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2024, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki ❤️
    Nazywam się Kasia, jestem mamą dwójki dzieciaczków,mam syna Kubę (11lat) i córkę Amelkę (7lat),obecnie początkiem marca spodziewam się trzeciego maleństwa ❤️
    Założyłam ten wątek dla każdej mamy,która rodzi w marcu 2025 roku. Ale i nie tylko, każdą z Was witam serdecznie i zapraszam do dzielenia się swoimi przeżyciami, dolegliwościami czym tylko chcecie, ponarzekać na mężów też śmiało możemy! 😁
    Czujcie się swobodnie!
    Namaste 💚🙌🫶

Darrika lubi tę wiadomość

Mama dwójki uroczych superbohaterów Amelki (7lat) i Kuby (11lat) ❤️🌹

ce45aa8a5b433411f60334fc5df53dae.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ