Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️
Odpowiedz

Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna33 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki ❤️
    Nazywam się Kasia, jestem mamą dwójki dzieciaczków,mam syna Kubę (11lat) i córkę Amelkę (7lat),obecnie początkiem marca spodziewam się trzeciego maleństwa ❤️
    Założyłam ten wątek dla każdej mamy,która rodzi w marcu 2025 roku. Ale i nie tylko, każdą z Was witam serdecznie i zapraszam do dzielenia się swoimi przeżyciami, dolegliwościami czym tylko chcecie, ponarzekać na mężów też śmiało możemy! 😁
    Czujcie się swobodnie!
    Namaste 💚🙌🫶

Darrika lubi tę wiadomość

Mama dwójki uroczych superbohaterów Amelki (7lat) i Kuby (11lat) ❤️🌹

ce45aa8a5b433411f60334fc5df53dae.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ