X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️
Odpowiedz

Marcowe mamuśki i ich upragnione maluszki ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna33 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2024, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki ❤️
    Nazywam się Kasia, jestem mamą dwójki dzieciaczków,mam syna Kubę (11lat) i córkę Amelkę (7lat),obecnie początkiem marca spodziewam się trzeciego maleństwa ❤️
    Założyłam ten wątek dla każdej mamy,która rodzi w marcu 2025 roku. Ale i nie tylko, każdą z Was witam serdecznie i zapraszam do dzielenia się swoimi przeżyciami, dolegliwościami czym tylko chcecie, ponarzekać na mężów też śmiało możemy! 😁
    Czujcie się swobodnie!
    Namaste 💚🙌🫶

Darrika lubi tę wiadomość

Mama dwójki uroczych superbohaterów Amelki (7lat) i Kuby (11lat) ❤️🌹

ce45aa8a5b433411f60334fc5df53dae.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ