MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj!
Poproszę wściekłego pomidora, weekend z Ridżem pełną parą
Jest jeszcze pół marca na nadrobienie słabiutkich list z poprzednich miesięcy, więc do dzieła Ja lecę na kwiecień -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ten niebieski byl trzecim testem jaki robilam pierwsze dwa z czerwonymi kreskami i tez byla druga blada.
Jednym wychodzą bladziochy, a innych bladziochy oszukują.
Fajnie masz, że u Ciebie działa to w drugą stronę, bo fałszywe bladziochy to nic przyjemnego niestety.
Dzięki temu oduczam się testowania przed terminem Ridża i zapisałam się na listę odpowiednio późno. Nie będę trolować, hehe. A z moimi bladziochami można, oj, można
Mój cykl chyba będzie ledwo dychać. Temperatura mi dziś poleciała do takiego poziomu, w którym okres dostaję, a to dopiero 18dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax, Ellasi, Agacizda Gratuluję dwóch kreseczek!!!
Trzymam kciuki za kolejne testujące i życzę powodzenia!!! Chcę dużo zdjęć z dwoma krechami, uwielbiam je oglądać .
U mnie będzie pomidor bo w owu daliśmy sobie na luz, chyba że chłopaki prztrwały 2-3 dni . Od następnego cyklu mam mieć stymulacje więc zobaczymy. A endo namówiłam na skierowanie na glukoze i insuline ale nie dał z obciążeniem. Homa wyszło 1.86. Ciekawe co na to powie bo jedni mówią, że IO jest >2 a inni że >1.