MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellasi wrote:MajowyMaj,
Ja do dnia testu nie podejrzewałam ciąży.
Piersi jak przed @, brzuch nie bolał, ani nie dawał jakiś innych objawów, śluzu nie było... nic nie świadczyło o ciąży. A jednak w niej jestem
Spokojnie poczekaj.
W ogóle śluzu nie miałaś po owulacji? Ja mam, ale takie bardzooo znikome ilości, w sumie np dzisiaj cały dzień nie miałam wcale, dlatego, tak mi się wydaję, że w ciąży raczej powinien być....MajowyMaj -
Pierwszym sygnałem było u mnie delikatne plamienie w dniu @ Myślałam że @ nadchodzi, ale u mnie ona zwykle inaczej się zaczynała, nigdy takich plamień nie miałam przed @. Potem plamienia ustały a @ nie pojawiła się. Po plamieniach czekałam z testem jeszcze 2 dni. Wkurzalam się bo miałam zacząć pierwszy cykl stymulowany clo, niecierpliwilam się. Wreszcie po tych 2 dniach z niedowierzaniem zrobiłam test i wyszły dwie kreski
-
Ellasi wrote:Pierwszym sygnałem było u mnie delikatne plamienie w dniu @ Myślałam że @ nadchodzi, ale u mnie ona zwykle inaczej się zaczynała, nigdy takich plamień nie miałam przed @. Potem plamienia ustały a @ nie pojawiła się. Po plamieniach czekałam z testem jeszcze 2 dni. Wkurzalam się bo miałam zacząć pierwszy cykl stymulowany clo, niecierpliwilam się. Wreszcie po tych 2 dniach z niedowierzaniem zrobiłam test i wyszły dwie kreski
Myślisz, że była to implantacja?
Chyba za późno na implantację, po prostu zwykłe plamienie w okresie spodziewanej @, czytałam, ze to się zdarza na początku ciąży
A teraz śluz masz?MajowyMaj -
ojejku wrote:Rosax, fajne kreski
Jakiej formy to jest test? Pewnie u nas niedostępny... a tak mi sie podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 20:56
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
emaj wrote:Rosax niech krechy ładnie ciemnieją, a młodociany/na/ni się trzymają mamusi do co najmniej 38 tc
Mam nadzieje wielka sie sie beda mnie trzymac i porzadnie sie juz wgryzly!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ellasi wrote:Rosax,
Szybko zaczęłaś testować, ale widać że kobieca intuicja nie zawiodła Cię.
Sprawdź koniecznie co to za testy bo tez jestem ciekawa.
No dzis z mezem na ten temat rozmawialam.. Jak byl misiac nie robilam bo wiedzialam ze nic z tego.. Z synem wiedzialam, nastepna czulam robilam test, trzecia wiedzialam ze jestem mimo ze test byl negatywny to sie nie poddalam powtarzalam i byly te 2 krechy i teraz tez przed @ czulam ze jest. A tak w innych miesiacach nic nie czulam.. Wiedzialam ze @ bedzie i byla i nawet nie testowalam..
07.11.2012 Julian
Cześć Nowalijki;)
Wrcam po kilku dniach przerwy, ale czytam forum i jestem raczej na bieżąco, więc spiesze Rosax z gratulacjami i bardzo się cieszę z Twoich dwóch kreseczek.
Ja czekam z niecierpliwościa na owulację, bo seks w formie "starań" jest zupełnie inny i raczej - w tym 5 cs przyznaję - ta foruła na seks już się nam wyczerpała;P Raczej "czynimy swoją powinność" co jest dość męczące;)
W zeszłym cyklu miłam owulację wcześnie - 10 dc - w tym cyklu liczyłam na coś podobnie;P A tu zonk, bo ciągle mam śluz rozciągliwy i to dość mocno (mimo, że nie zawsze przejrzysty) a skoku też jeszcze nie było.
W tym miesiącu odpuściłam sobi emonitoring, raczej postawiłam na - w miarę możliwości - przypilnowanie serduszek póki sa objawy płodności, co przy pracy zmianowej męża i 7-latku na stanie bywa trudne;P
Ciekawe, czy rano tempka skoczy...
Emocje rosną w każdym razie i jestem pełna nadziei:)kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Rosax, fajne kreski
Jakiej formy to jest test? Pewnie u nas niedostępny... a tak mi sie podoba
U mnie maja zasadnicza wade - pokazuja takie kreski niemal co miesiac.
Trzymam sie juz z dala od niebieskich testow.
Moze jak na ironie kiedys mi nic nie pokaza, jak akurat w ciazy bede -
Hej. Gratuluję wszystkim podwójnie zakreskowanym i chcę jeszcze! Wygląda na to że marzec jest szczęśliwy:) ja póki co sikam na testy owulacyjne i dwie kreski widzę tylko jak mam dwa testy obok siebie W kwietniu zrobię monitoring bo jajca napawają mnie lekką obawą.
-
Impresja wrote:First Response Signal? Equate? Sieciwkowe tez takie widzialam.
U mnie maja zasadnicza wade - pokazuja takie kreski niemal co miesiac.
Trzymam sie juz z dala od niebieskich testow.
Moze jak na ironie kiedys mi nic nie pokaza, jak akurat w ciazy bede
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp