🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
.aś. wrote:Dziewczyny, proszę o pół kciuka. O 16 mam USG i strasznie się boję. Na serduszko jakoś nie liczę, bo u moich dzieci raczej w tym czasie jeszcze nie biło, ale się boje, że ciąża może być w bliźnie albo jeszcze coś innego. Różne myśli krążą po głowie.
Mocne kciuki dla was!🤞🏽💚Zosis lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
.aś. wrote:Dziewczyny, proszę o pół kciuka. O 16 mam USG i strasznie się boję. Na serduszko jakoś nie liczę, bo u moich dzieci raczej w tym czasie jeszcze nie biło, ale się boje, że ciąża może być w bliźnie albo jeszcze coś innego. Różne myśli krążą po głowie.
Aś, kciuki na pokładzie 🤞🤞 -
As, kciuki zaciśnięte i nie puszczam ✊🍀 Wszystko będzie dobrze ❤️
Białek, wręcz najlepiej 1-2 dni wcześniej niż w dniu owu. 😉
Choco 🥺❤️
Emka, ja się mocno obawiałam, bo jednak 30% nocy w miesiącu nie przesypia, jedzenie na wynos na dyżurach itp, a tu piękne wyniki. A w sumie w sobotę byliśmy na imprezie z alko plus noc przed badaniem też miał dyżur. 🤷♀️ W takim razie ja się badam dalej i zobaczymy.
Kil, mam nadzieję, że jednak coś przetrwało, leczcie się do końca i za miesiąc czekamy na efekty ❤️🤞
Akczi, pytaj, chociaż logicznie myśląc to nie wiem czy są sposoby na wystymulowanie tylko jednego jajnika... powodzenia, oby jak najwięcej owulacji było z drożnej strony 🤞🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2023, 14:38
Bialeekk, Kil, ChocoMonster, Akczi lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Aś trzymam kciuki 🤞 daj znać co tam, jak tam😊
Bialeekk pomarcuj się jeszcze dziś, na pewno nie zaszkodzi 😁🔥
MerryCherry i JaMiNi gratulacje dwóch kreseczek ! 😍 Ale pięknie wygląda ten pierwszy post. Dużo brzuchatek, a teraz kolejne dwie krechy 😁❤️Bialeekk, MerryCherry lubią tę wiadomość
-
Wy mi się każecie jeszcze marcować, a stary mówi, że po tym cyklu to mu wydmuszki zostaną😂😂
Paula29, Lilka1298, Bella_89, Elenaa, alauda, Spencer, Natosia, MerryCherry, Akczi, Bambi92, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Aś serduszka może nie być ale kropek będzie widoczny już na bank bo bylam w tym samym czasie co ty u gina także trzymam kciuki mocno i czekamy na wieści 🥰🤞🏼🤞🏼
WonderWoman wszystkiego wspaniałego w dniu urodzin 🥳🫂❤️
Gratulacje dziewczyny za bety I kreski ❤️ bo nie wiem czy już tu dzisiaj byłam ale czytałam was mocno dopóki mnie drzemka nie zmorzyła 🤣
Niemamnicku co tam u was ? Myślę o tobie non stop brzuszkowa siostro ❤️
Choco gratulacje chłopczyka💙💙
macie rację ten czas tak leci jak szalony dopiero co był luty a teraz już kwiecień zaraz 🙈 nie mogę doczekać się świąt nie wiem jak wy ale ja dekoruje wszystko jajami i króliczkami 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2023, 14:55
-
Bialeekk wrote:Wy mi się każecie jeszcze marcować, a stary mówi, że po tym cyklu to mu wydmuszki zostaną😂😂
Ja tak zawsze staremu mówiłam 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2023, 15:02
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za życzenia😘
Jeśli dobrze pamietam niemamnicku jakiś czas temu pisała że żegna się na razie z forum
👱♀️28
👱♂️38
03.2022 7 tc. 💔
14.04 ⏸9dpo
Nifty - niskie ryzyka, dziewczynka 🩷
13.06 I prenatalne 👍
16.08 II prenatalne 21+2 👍 357g
8.09 (24+4) 607g
29.09 (27+4) 1060g
18.10 III prenatalne 30+2 👍 1427g
8.11 (33+2) 1914g -
.aś. wrote:Dziewczyny, proszę o pół kciuka. O 16 mam USG i strasznie się boję. Na serduszko jakoś nie liczę, bo u moich dzieci raczej w tym czasie jeszcze nie biło, ale się boje, że ciąża może być w bliźnie albo jeszcze coś innego. Różne myśli krążą po głowie.Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷
-
WonderWoman wrote:Dziękuję za życzenia😘
Jeśli dobrze pamietam niemamnicku jakiś czas temu pisała że żegna się na razie z forum -
Arieen wrote:Mocno trzymam kciuki.
-
A więc tak:
Beta dzisiaj wyszła 239 a progesteron 8.9 (dziwi mnie trochę że rośnie, ale nie miałam jak zapytać lekarza o to no nie miałam jeszcze wyniku...)
Mówi że niestety te "przyrosty" nie wróżą nic dobrego...ale póki co nic nie widać, beta jest po prostu za mała...(człowiek niby wiedział ale się łudził 🤷♀️)...
Betę mam powtórzyć w czwartek i wysłać mu z całą resztą rozpisane tak jak mu przyniosłam dzisiaj i będzie mówił co dalej...
Powiedział że nie idzie stwierdzić wady tych rzęsek w jajowodzie który jest w ciele...
Jeżeli znowu jest CP w tym prawym jajowodzie to powiedział że tym razem niestety usuną mi ten jajowód dla bezpieczeństwa i uniknięcia kolejnych CP...
Mówiłam mu, że nie będę raczej się już po tym starań naturlanie i liczyć na szczęście z lewego tylko będziemy myśleć o in vitro, powiedział że rozumie mnie i moje obawy i powiedział że po to jest nauka by ludzia pomóc, na pocieszenie też powiedział mi że ma pacjentkę beż obu jajowodów po CP, która z in vitro ma bliźniaki 😊
Także Ostaje mi kontrolować jak rozwinie się sytuacja 😊Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
Dziewczyny witajcie w ten „wiosenny” wtorek 🌱🌸
Gratuluje wszystkich nowych kreseczek i rosnących bet 🥳
Aś wszystko będzie dobrze, trzymamy za Ciebie i Kropka mocno kciuki 🍀🤞
Sandra przykro mi bardzo, że Cię to spotkało ❤️🩹 fajnie, że jesteś otwarta na inne opcje i daje Ci to dalszy plan działania 💪
WonderWoman Spełnienia wszystkich marzeń, w tym tych dzieciowych 🎂♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2023, 15:21
WonderWoman lubi tę wiadomość
-
SandraH.97 wrote:A więc tak:
Beta dzisiaj wyszła 239 a progesteron 8.9 (dziwi mnie trochę że rośnie, ale nie miałam jak zapytać lekarza o to no nie miałam jeszcze wyniku...)
Mówi że niestety te "przyrosty" nie wróżą nic dobrego...ale póki co nic nie widać, beta jest po prostu za mała...(człowiek niby wiedział ale się łudził 🤷♀️)...
Betę mam powtórzyć w czwartek i wysłać mu z całą resztą rozpisane tak jak mu przyniosłam dzisiaj i będzie mówił co dalej...
Powiedział że nie idzie stwierdzić wady tych rzęsek w jajowodzie który jest w ciele...
Jeżeli znowu jest CP w tym prawym jajowodzie to powiedział że tym razem niestety usuną mi ten jajowód dla bezpieczeństwa i uniknięcia kolejnych CP...
Mówiłam mu, że nie będę raczej się już po tym starań naturlanie i liczyć na szczęście z lewego tylko będziemy myśleć o in vitro, powiedział że rozumie mnie i moje obawy i powiedział że po to jest nauka by ludzia pomóc, na pocieszenie też powiedział mi że ma pacjentkę beż obu jajowodów po CP, która z in vitro ma bliźniaki 😊
Także Ostaje mi kontrolować jak rozwinie się sytuacja 😊
Przykro mi Sandra
Czytalam gdzieś, ze beta jeszcze moze wolno przyrastac, mimo, ze zarodek już sie nie rozwija. Rzeczywiscie u Ciebie te przyrosty są za niskie
Samutna historia, ale wazne jest tez miec plan na przyszlosc, ktory tez pewnie w pewien sposob pomaga nam przetrwac najgrosze. Przytulam mocno!83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
@Sandra 😞😞 strasznie mi przykro…👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny! Pytanie mam😅
Właśnie dopadł mnie giga ból owulacyjny, śluz piękny- wszystko wskazuje na to, że owu dziś.
Myślicie, że jak ❤️ było ostatnie wczoraj pod wieczór to się wstrzelilismy?😏
To z serii tych głupich pytań, ale wiecieeee…
Białek u nas w szczęśliwym cyklu ❤️ było dzień przed owu rano i wieczorem i zaskoczyło! Wiec na pewno mogliście się wstrzelić 😁Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Spencer wrote:Białek u nas w szczęśliwym cyklu ❤️ było dzień przed owu rano i wieczorem i zaskoczyło! Wiec na pewno mogliście się wstrzelić 😁
Juhuu! To i tak starego dziś dopadnę, co by nie było😂❤️Spencer lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂