🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula29 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki 💓 to jest pierwszy raz jak czuje że jeśli zobaczę biel to może polecieć łza. Wiem że nie staramy się strasznie długo, ale z czasem zaczyna zależeć coraz bardziej. Tym bardziej że stary jest chyba jeszcze bardziej wkręcony niż ja 🥺 Ale dziś wieczorem idziemy do znajomych, jeśli nie będzie kreseczek to przynajmniej sie totalnie wychillujemy i napijemy, może smutki szybciej przejdą.
Co do objawów to nie zauważyłam kompletnie nic nowego, czuję się tak jak zawsze przed okresem, nawet nie mam co sobie wkręcać 😅 ale cykl różni się tym że brałam NAC, jadłam ananasa, no i marcowanie było częstsze.Paula29 lubi tę wiadomość
-
EwelinaNowa pewnie, że pamietam Ciebie z poprzednich wątków i wszystko to co niestety przeszłaś...
Gratuluje i trzymam kciuki by wszystko było jak należy, nudnej i zdrowej ciąży Kochana 🤰😊
Ja dzisiaj idę znowu na betę dziewczyny, by zobaczyć co ten mój zbłądzony kropek wyprawia 🤷♀️Ona👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021
2022-->CP w p.jajowodzie 2022-->HSG, ok 2023-->kolejna CP💔, metotr. Potem krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P. 06. 2024--> histeroskopia,(adenomioza)08.2024--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔
11.2024-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU 6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIUProg. 23.0 ng11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka❤️
10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰
11w6d I prenatalne -->5.57 cm,160 ud/min.❤️ Prenatal Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷
14w1d brykająca Księżniczka 😍
-
Dzień dobry w sobotę 😊 pracujecie czy odpoczywacie? Ja chwilowo się jeszcze relaksuje, ale zaraz idę myć okna, czas po zimie wpuścić trochę światła do domu, chociaż pogoda nie zachęca 😆
Ewelina wpisuję, na pewno za jakiś czas będziesz miała troszkę luźniej to sobie tu podebatujecie ☺️
JaMiNi te nerwy nic Ci nie dadzą, progesteron masz ładny, kropek mocno się trzyma, plamienie w którym nie ma żywo - czerwonej krwi jest niegroźne, tak jak piszą dziewczyny. Zrób dzisiaj coś dla siebie żeby tyle nie myśleć - może beauty day? Maseczka, peelig 😊
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET 5bb👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
nick nieaktualnyElenaa wrote:Chciałabym żeby nie wiedział do tej pory ale niestety to jest niemożliwe ze względu na naszą pracę 🥺 i powiedziałam mu zaraz po becie
Nikt inny nie wie jak dotąd ale wczoraj usmialismy się ze starym w duchu bo przyjechali moi rodzice na kawę i teść coś zaczął mówić o bocianach ze przyleciały ale w tym roku chyba nic nie przyniosły 🤣 ale będą mieli zonga jak im powiemy ze jednak bez powodu nam na dachu nie siedział ten bocian 😁Elenaa, rozalaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula29 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki 💓 to jest pierwszy raz jak czuje że jeśli zobaczę biel to może polecieć łza. Wiem że nie staramy się strasznie długo, ale z czasem zaczyna zależeć coraz bardziej. Tym bardziej że stary jest chyba jeszcze bardziej wkręcony niż ja 🥺 Ale dziś wieczorem idziemy do znajomych, jeśli nie będzie kreseczek to przynajmniej sie totalnie wychillujemy i napijemy, może smutki szybciej przejdą.
Co do objawów to nie zauważyłam kompletnie nic nowego, czuję się tak jak zawsze przed okresem, nawet nie mam co sobie wkręcać 😅 ale cykl różni się tym że brałam NAC, jadłam ananasa, no i marcowanie było częstsze. -
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, wy rozumiecie wszystkie rozterki i strach nie chce męża obarczać bo on by się jeszcze bardziej stresował, całkowicie oszalał ze szczęścia
Elenaa lubi tę wiadomość
-
JaMiNi, Beezi, Spencer, MałaStokrotka, Nataliii, Bialeekk, .aś., Paucia, Emka06, Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualnyJaMiNi wrote:Dziękuje dziewczyny za wsparcie, wy rozumiecie wszystkie rozterki i strach nie chce męża obarczać bo on by się jeszcze bardziej stresował, całkowicie oszalał ze szczęścia
JaMiNi lubi tę wiadomość
-
Rozalaa ja dziś pracuje do 12, potem podjadę prosto do Rossmana 😊
Arieen zatestuje dziś jak wrócę do domu. Nie będzie to pierwszy sik, ale dziś mam 12dpo więc może coś będzie widać ?
Jejku jak bardzo chciałabym zobaczyć pierwszy raz w życiu dwie krechy albo nawet chociaż cień!rozalaa lubi tę wiadomość
-
Piękne widoki 🤩!
U nas też będzie podobnie, na działce mamy mały las, już widzę jak dzieci będą się tam bawiły 🥰.
Beezi, MałaStokrotka, Bialeekk, Emka06, rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻32 & 👨🏻38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰
20 stycznia 2025 - prenatalne - wszystkie ryzyka niskie🙏🏻
3 marca 2025 - czekamy na naszego chłopca 🩵
-
nick nieaktualnyPaula29 wrote:Rozalaa ja dziś pracuje do 12, potem podjadę prosto do Rossmana 😊
Arieen zatestuje dziś jak wrócę do domu. Nie będzie to pierwszy sik, ale dziś mam 12dpo więc może coś będzie widać ?
Jejku jak bardzo chciałabym zobaczyć pierwszy raz w życiu dwie krechy albo nawet chociaż cień!Niaha lubi tę wiadomość
-
Elenaa wrote:Chciałabym żeby nie wiedział do tej pory ale niestety to jest niemożliwe ze względu na naszą pracę 🥺 i powiedziałam mu zaraz po becie
Nikt inny nie wie jak dotąd ale wczoraj usmialismy się ze starym w duchu bo przyjechali moi rodzice na kawę i teść coś zaczął mówić o bocianach ze przyleciały ale w tym roku chyba nic nie przyniosły 🤣 ale będą mieli zonga jak im powiemy ze jednak bez powodu nam na dachu nie siedział ten bocian 😁
Mój dowiedział się prawie 1,5 tygodnia po zrobieniu testu 😂 to mój rekord w niemówieniu, ale tak mi zeszło z przygotowywaniem tej paczki, potem nie miałam kiedy jechać na tę budowę 😂Elenaa lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualnyNatosia wrote:Mój dowiedział się prawie 1,5 tygodnia po zrobieniu testu 😂 to mój rekord w niemówieniu, ale tak mi zeszło z przygotowywaniem tej paczki, potem nie miałam kiedy jechać na tę budowę 😂
Elenaa lubi tę wiadomość
-
Paula29 wrote:Rozalaa ja dziś pracuje do 12, potem podjadę prosto do Rossmana 😊
Jejku jak bardzo chciałabym zobaczyć pierwszy raz w życiu dwie krechy albo nawet chociaż cień!
Trzymam kciuki za dwie kreseczki 🤞❤️Paula29 lubi tę wiadomość
-
Arieen wrote:O mamo to wytrzymałaś długo. U nas jak tylko wyszłam z lazienki z testem, to się dowiedzial. Oczywiście nie widział wtedy na nim tej bladej kreski i że na pewno mi się wydaje 😅 Uwierzył dopiero w betę.
no, wczoraj to było dopiero 🤣🤣🤣
ja za każdym razem mówiłam po kilku dniach-po drugiej becie. Przygotowywałam gifty i fajny nastrój. Taka już jestem:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
Witajcie dziewczyny w sobotę ☀️
Paula29 mocno zaciskam kciuki za Twoje testowanie! 🍀
Natosia, Niemampomyslunanick - ale macie ładne widoki z okna, takie uspokajające ☺️
JaMiNi nerwy na każdym etapie ciąży są normalne. Ważne, żeby nie pozwolić, żeby zdominowały Twoje myśli i opanowały Ci głowę ☺️ może uda Ci się znaleźć jakieś zajęcie-rozpraszacz 😁
Swoją drogą szkoda, że nie mówi się często o tym, że jak już zadziw się w ciąże to wcale nie jest beztroski czas, tylko co chwila pojawiają Ci się jakieś wątpliwości lub zmartwienia.
Natosia podziwiam, że tyle wytrzymałaś z taką tajemnicą. Ja od razu z testem poleciałam do Starego. Ale byłam tak roztrzęsiona i zalana łzami, że sam by się zorientował 😂JaMiNi, Paula29, Arieen lubią tę wiadomość
-
Ja powiedziałam jak tylko mój mąż wrócił z delegacji a wiedziałam zanim pojechał, tylko nie mówiłam bo by został, a ze wylądowałam w domu na zwolnieniu to musiałam powiedzieć i nie miałam okazji na wręczenie żadnego prezentu ale i tak był szał
-
Kochane miłej soboty przede wszystkim
mnie mój mężuś zaskoczył śniadankiem do łóżka
co prawda mówił wczoraj że pojedzie z rańca po zakupy i zrobi mi śniadanko- ale faktycznie zrobił
i nawet zrobił mi pastę z makreli chociaż sam ryb generalnie nie znosi 🙈 a już tym bardziej wędzonych 🤭 nie mówiłam na głos że tym razem to zjadłabym jajka w majonezie 🤭🤭🤭 i tak było przepyszne ❤️
Ale te nasze chłopy drogie panie są cudowne ❤️ dbajmy o nich bo mają z nami nierzadko ciężką przeprawę. Też widzą, jak nas to wszystko stresuje i przechodzą też po swojemu, nie zawsze mówiąc...
Dziewczyny piękne widoczki, my mamy do lasku jakieś 500 m a u Was cudnie to wygląda:)
JaMiNi dużo spokoju Ci życzę. Pisz kiedy tylko będziesz potrzebowała. ❤️
Ja się dziś czuje ciut lepiej, nie taka przeżuta i wypluta. Męczy mnie zgaga i bol podbrzusza dalej. Stwierdziłam, że jutro rano testuję - ale spodziewam się bieli, to będzie dopiero 7 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2023, 10:22
Niaha, rozalaa lubią tę wiadomość