🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Elenaa wrote:Dziewczyny jestem z moimi 13 mm szczęścia 🥺❤️
Popłakałam się jak zobaczyłam że jest wszystko ok i że serduszko bije 🥺 nie mogłam do domu dojechać bo to płakałam, to śpiewałam i się trzęsłam aż z radości ❤️ to jest chyba najcudowniejsze uczucie jakie może być na świecie 🥺
Edit: nie wiem.czemu do gory nogami się wgrało ale ok 😂
Witaj Kropeczku 🥹🥹🥹Elenaa lubi tę wiadomość
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
san95 wrote:Elenaa gratulacje! 😍 troszkę zazdroszczę, bo chciałabym to już przeżyć 🤭 Ja się chyba poddaje i odpuszczam testowanie... Nadziei nie mam już nawet minimalnej 🙈
-
Elenaa Kochana ogromne gratulacje
rośnijcie zdrowo
💖
Elenaa lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Arieen wrote:Elena a z jakiego powodu dostałaś l4? Pytam z ciekawości przed moja wizyta.
Nie było przeciwskazań żadnych ale ale jest m9zliwosc to trzeba brać wszystko 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 13:32
san95 lubi tę wiadomość
-
Popłakałam się jak zobaczyłam że jest wszystko ok i że serduszko bije 🥺 nie mogłam do domu dojechać bo to płakałam, to śpiewałam i się trzęsłam aż z radości ❤️ to jest chyba najcudowniejsze uczucie jakie może być na świecie 🥺
Elenaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Elenaa wrote:Kochana nadzieja zawsze musi być ❤️ nie poddawaj się testowałaś czy będziesz dopiero ?
Ja dzisiaj 9dp testować miałam 01.04, ale chyba przełożę to na 02.04 albo wcale tylko dopiero jak się 🐒 nie pojawi. Kusiło, żeby sikać dzisiaj z rana, ale bałam się rozczarowania.. 🥲Elenaa lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Ja dzisiaj 9dp testować miałam 01.04, ale chyba przełożę to na 02.04 albo wcale tylko dopiero jak się 🐒 nie pojawi. Kusiło, żeby sikać dzisiaj z rana, ale bałam się rozczarowania.. 🥲
-
nick nieaktualny
-
Skoro tak bardzo prosicie
ale jestem bardzo niepewna. Mam wrażenie że majacząca kreseczka jest bardziej różowa niż ta z przedwczoraj.
Jednocześnie zaczęłam lekko plamić- na razie tylko przy korzystaniu z toalety no i brzuch mnie raz kłuje, raz boli okresowo i tak jak przed wczoraj miałam dzień radości, tak dziś raczej mam dzien zwątpienia.
Edit: pasek w 1szym zdjęciu leży krzywo bo test rozłożony i złożony z powrotem ;😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 13:46
Amunicja, Elenaa, Beezi lubią tę wiadomość
-
Forumowe ciocie witają Kropeczka ♥️♥️
Elenaa lubi tę wiadomość
-
EwelinaNowa 😊 wrote:Oj współczuję obciążenia 😔 mnie zapewne też to czeka szybciej niż później. W ciąży z Miłoszem w grudniu miałam robioną już w 6tc i wyszła cukrzyca ale nie zdążyłam wyników pokazać doktorkowi. U mnie to już tradycja w każdej ciąży mi wychodzi 😔
-
Elenaa lubi tę wiadomość
-
Kasia111 przykro mi z powodu bieli, ale nie ma co, małpy nie ma ✊
Scarlett89 pięknie 😍 wpisuje ❤️
Niaha wierzę że zdjęcie nie oddaje faktycznego stanu, bo ja na zdj nie widzę niestety 😞
MalaStokrotka tam coś ewidentnie majaczy, leć na betę 😁
Piękny kropeczek Elenaa 😍 to muszą być fantastyczne emocje 😊MałaStokrotka, Elenaa lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 🤞🍀🤞🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖