🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki 😊 wpadłam zobaczyć co tam u Was, widzę że pięknie rośniecie, fotki cudo 😍
Elenaa przykro mi, że musisz teraz przechodzić z mężem przez taki trudny czas, wspierajcie się 😥 wiem, że na ten moment brzmi to abstrakcyjnie, ale z czasem będzie lepiej.
Do wszystkich moich pięknych, pozdrawiam i przytulam Was mocno mocno mocno😘😘😘. Cały czas trzymam za Was mocno kciuki, żeby wizyty były samymi pięknymi momentami, brzuchy rosły jak trzeba, a mężowie masowali stopy 😚Bella_89, Arieen, Rozaline, .aś. lubią tę wiadomość
✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
rozalaa wrote:Hej mamuśki 😊 wpadłam zobaczyć co tam u Was, widzę że pięknie rośniecie, fotki cudo 😍
Elenaa przykro mi, że musisz teraz przechodzić z mężem przez taki trudny czas, wspierajcie się 😥 wiem, że na ten moment brzmi to abstrakcyjnie, ale z czasem będzie lepiej.
Do wszystkich moich pięknych, pozdrawiam i przytulam Was mocno mocno mocno😘😘😘. Cały czas trzymam za Was mocno kciuki, żeby wizyty były samymi pięknymi momentami, brzuchy rosły jak trzeba, a mężowie masowali stopy 😚
Dziękujemy Rozalko i trzymamy kciuki za majowe kreseczki u Ciebie 🥰
rozalaa lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Natosia wrote:Co do spodni ciążowych to kupiłam w zH&M zarówno czarne spodnie jak j legginsy,alurat miałam urodzinowy bon.Przez neta ale ja zawsze mam ten sam rozmiar ciążowych z H&M takze są idealne:) byłam w reserved i sinsayu ale stacjonarnie nie ma działów ciążowych i w końcu zaryzykowałam z Sinsaya bo alurat był taki fason jak chciałam- takie bardziej mom fity z przetarciami.I oprocz tego „kołnierza” w pasie maja jeszcze gumki przy zapięciu takze są fajne
będę jeszcze polować na jedne jeansy typu rurki:)
-
Arieen wrote:Dla mnie plec dziecka jest obojętna, ale już wybraliśmy imię dla dziewczynki i zaczęłam się łapać na tym, że mówię już czasem do malucha tym imieniem ..😅Ale wiadomo, że lepiej się nie nastawiać. Najwyżej zmienimy na synusiowi imię.
-
nick nieaktualnyAś tak, na pewno wam dac znać czy zdecydowałam się na NIPT. Mój partner mówi, że to moja decyzja i jeśli mi to pomoże to mogę zrobić. On jest zawsze dobrej myśli. Trzymam się tego, że na usg nie było nic niepokojącego. A pappa jak pappa, wiadomo statystyka.
Plusem NIPT na pewno byłoby poznanie płci na 100%. Lekarz na pewno nie powie mi nic innego niż to pani decyzja. -
rozalaa wrote:Hej mamuśki 😊 wpadłam zobaczyć co tam u Was, widzę że pięknie rośniecie, fotki cudo 😍
Do wszystkich moich pięknych, pozdrawiam i przytulam Was mocno mocno mocno😘😘😘. Cały czas trzymam za Was mocno kciuki, żeby wizyty były samymi pięknymi momentami, brzuchy rosły jak trzeba, a mężowie masowali stopy 😚rozalaa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Elena trzymam mocno kciuki za Twoja jutrzejsza wizytę!
Arieen dzięki za dobre słowo, ale możliwe, że badanie się jutro nie odbędzie. Dzisiaj coś mnie tknęło i sprawdziłam lekarza, do którego mnie zapisali w przychodni i on nie ma certyfikatu FMF.
Nie ma nawet takiej usługi jak USG ciąży genetyczne w I trymestrze. Wiec muszę jutro rano zadzwonić i to wyjaśnić, ale pewnie nici z jutrzejszej wizyty. -
nick nieaktualnySpencer wrote:Hej Dziewczyny!
Arieen dzięki za dobre słowo, ale możliwe, że badanie się jutro nie odbędzie. Dzisiaj coś mnie tknęło i sprawdziłam lekarza, do którego mnie zapisali w przychodni i on nie ma certyfikatu FMF.
Nie ma nawet takiej usługi jak USG ciąży genetyczne w I trymestrze. Wiec muszę jutro rano zadzwonić i to wyjaśnić, ale pewnie nici z jutrzejszej wizyty. -
Spencer wrote:Hej Dziewczyny!
Arieen wrote:O kurcze, ciekawe co powiedzą. Nawet nie wiedziałam, że te badanie może przeprowadzić lekarz bez certyfikatu. U mnie miał bo też go sprawdziłam. Daj znać jutro.
No właśnie wydaje mi się, online nie można się do tego lekarza zapisać na usg 1 trymestru, nie ma po prostu takiej opcji. Prawdopodobnie błąd w rejestracji przy zapisywaniu.
Dam znać jutro co mi powiedzą rano.Arieen lubi tę wiadomość
-
Jejku, Spencer, szkoda, że takie przygody, ale dobrze, że zauważyłaś. Zdążysz jeszcze wyjaśnić w razie czego i ewentualnie gdzie indziej może zrobić to USG?
Arieen, a ku jakiej decyzji się skłaniasz bardziej na ten moment?
Rozalaa, za Ciebie też trzymam kciuki! ❤️rozalaa lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualny.aś. wrote:Jejku, Spencer, szkoda, że takie przygody, ale dobrze, że zauważyłaś. Zdążysz jeszcze wyjaśnić w razie czego i ewentualnie gdzie indziej może zrobić to USG?
Arieen, a ku jakiej decyzji się skłaniasz bardziej na ten moment?
Rozalaa, za Ciebie też trzymam kciuki! ❤️ -
Spencer wrote:Hej Dziewczyny!
Nie ma nawet takiej usługi jak USG ciąży genetyczne w I trymestrze. Wiec muszę jutro rano zadzwonić i to wyjaśnić, ale pewnie nici z jutrzejszej wizyty.
o masz, no co ty? koniecznie nam tu pisz jak będziesz jutro wiedziała co i jak2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Arieen wrote:Nie wiem bo ryzyko nie jest wysokie, ale nie jest też niskie i bądź tu mądra. Myślę o SANCO bo szybko są wyniki z tego co czytałam.
mam aplikację preglife i tam mi się ciągle wyświetla jakiś rabat (10 albo 15%) na te badania sanco. Może pobierz sobie i w razie jaklbyś się zdecydowała to skorzystasz?2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
Arieen wrote:Nie wiem bo ryzyko nie jest wysokie, ale nie jest też niskie i bądź tu mądra. Myślę o SANCO bo szybko są wyniki z tego co czytałam.
A od kiedy się zaczynają niskie ryzyka? 1:1000? Ja robiłam jak miałam 1:77 z USG, więc nie było takich wątpliwości. U Ciebie to prawie na pewno kwestia wieku i tej statystyki. Pytanie czy wytrzymasz w niepewności do porodu?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty, Arien za ciebie trzymam podwójnie 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️
Arieen, Spencer lubią tę wiadomość