🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_89 wrote:Arieen super wieści!
Ja właśnie ruszam w drogę na badania🙂
Trzymam kciuki za badania!Bella_89 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam dziś połówkowe i już doczekać się nie mogę a wizyta dopiero wieczorem 🙃
Księgowa, EwelinaNowa 😊, Arieen, Rozaline, Nat96, Bella_89, .aś. lubią tę wiadomość
-
Spencer wrote:Ja tez mam dziś połówkowe i już doczekać się nie mogę a wizyta dopiero wieczorem 🙃
Ja zaraz ide. 😊 Moze dowiem sie płci 😂EwelinaNowa 😊, Arieen, Bella_89, Spencer lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
O to dzisiaj dzień wizytowy 😊 Bella super że u Was wszystko ok 😍 Spencer i Ksiegowa trzymam kciuki ✊️
U mnie chłopacy poszli na kontrolę do lekarza i o ile syn już oskrzela czyste i nie zaraża tak mój mądry mąż poprosił o zbadanie bo też dostał kaszel i źle się czuł i następny zapalenie oskrzeli 😂 wiecie co już ręce mi opadły. Lekarka mówiła że najlepiej jakbym do piątku do domu nie wracała 🙄 ale no bez szans... miałam nadzieję że już dzisiaj wrócę ale do piątku chyba oszaleje 😪 mąż dostał też antybiotyk i czytałam że po 24h od pierwszej dawki przestaje się zarażać. No max do środy jestem w stanie wytrzymać 🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2023, 15:06
Księgowa, Bella_89, Spencer lubią tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
nick nieaktualnyBella_89 wrote:Ewelina zapytaj cioci czy nie chce przyjechać nad morze😅 cudowna kobieta! Owocki i ciasto! Nic tylko wyściskać tą dobrą kobietę❤️
Wracam z badań. Mimo iż przyszłam o tydzień za wcześnie (od początku coś mi nie grało z tym 19+1😅) to udało się wszystko dokładnie sprawdzić. Dzidzia zdrowa, 290g człowieka a dokładnie rzecz biorąc dziewczynki! ❤️ Jestem w wielkim szoku. Ale pani dr mówi że na 100%😁 Tak więc i mnie wróżby się nie sprawdziły bo chyba obie obstawialyscie chłopca. Księgowa z prenatalnych a Natosia z kosmówki. Chyba. Już nie pamiętam 😅 czeka mnie tyle różowych zakupów👶Bella_89 lubi tę wiadomość
-
Bella! No nie sprawdziły sie, ale i Twoje przeczucie tez nie 😅
Fantastycznie, ze bedziesz miala wymarzona córeczkę ❤️❤️Bella_89 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
Arieen wrote:Też masz dziś polowkowe? 🙂
Nie, nie. Zwykla wizyta, ja dopiero 16tc.
Właściwie juz po, wszystko okej, szyjka 37mm. 😊
Lekarz strzelałby, ze dziewczynka 🤷♀️EwelinaNowa 😊, Angelka93, Arieen, Nat96, Bella_89, Spencer, Scarlett 89 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
Księgowa wrote:Nie, nie. Zwykla wizyta, ja dopiero 16tc.
Właściwie juz po, wszystko okej, szyjka 37mm. 😊
Lekarz strzelałby, ze dziewczynka 🤷♀️ -
Arieen wrote:
Śliczna malutka ♥️♥️♥️
Arieen lubi tę wiadomość
-
Bella_89 wrote:Ewelina zapytaj cioci czy nie chce przyjechać nad morze😅 cudowna kobieta! Owocki i ciasto! Nic tylko wyściskać tą dobrą kobietę❤️
Wracam z badań. Mimo iż przyszłam o tydzień za wcześnie (od początku coś mi nie grało z tym 19+1😅) to udało się wszystko dokładnie sprawdzić. Dzidzia zdrowa, 290g człowieka a dokładnie rzecz biorąc dziewczynki! ❤️ Jestem w wielkim szoku. Ale pani dr mówi że na 100%😁 Tak więc i mnie wróżby się nie sprawdziły bo chyba obie obstawialyscie chłopca. Księgowa z prenatalnych a Natosia z kosmówki. Chyba. Już nie pamiętam 😅 czeka mnie tyle różowych zakupów👶
Gratuluje dziewuszki ♥️Bella_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam prenatalne dopiero za 2,5 tygodnia nadal nie znalazłam lekarza, który by mi zrobił tylko usg. Wszyscy chcą kasować za cała wizytę, a ja nie potrzebuje takiej wizyty tylko chce dzidziusia zobaczyć.
Chyba zamówię detektor tętna w takim razie -
Angelka93 wrote:Czyli pewności jeszcze nie ma ? A Ty chyba chciałaś chłopca? Dobrze, Że wszystko ok 😉
Nie, dosc wyraźnie powiedział "mogę strzelać" 😂
Marzy mi sie syn do pary, ale jakiegoś parcia chyba nie mam 🤷♀️ zreszta.. Jaki ja mam na to teraz wpływ? 😂Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyNat96 wrote:Ja mam prenatalne dopiero za 2,5 tygodnia nadal nie znalazłam lekarza, który by mi zrobił tylko usg. Wszyscy chcą kasować za cała wizytę, a ja nie potrzebuje takiej wizyty tylko chce dzidziusia zobaczyć.
Chyba zamówię detektor tętna w takim razie -
Natosia rzecz w tym że ja lubię jak ktoś przyjeżdża a zwłaszcza jeśli przyjeżdżają tacy co im nie trzeba usługiwać 🤣 bo mam też w rodzinie takich że od małego tutaj byli a jak przyjadą to trzeba im kawę pod nos podstawić i jeszcze posłodzić 🤣 także ja w imprezki i gosci bardzo lubię i lubię jak mi ktoś pomaga szykować bo wtedy jest fajnie a nie przyjeżdżają na gotowe przeważnie i jeszcze im.cos nie pasuje 🤣