🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Światełko wrote:Cześć dziewczyny. Podczytuje Was od pewnego czasu, dzisiaj pora się przestawić. Jestem już mama, rok temu urodziłam córeczkę. Teraz pora wrócić po rodzenstwo, to będzie 1 cykl staran. W pierwsze ciążę zaszłam bez większych problemow, cykle regularne 28 dni. Po CC niestety została mi nisza w bliźnie, mam nadzieję że nie będzie stanowić u mnie problemu.... A dzisiaj pierwszy dzień mojej ciąży 😁 mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona na chwileczkę i przyniesieniemy sobie wzajemnie szczęście.
Proszę o wpisanie na testowanie 31.03.
Hej, powodzenia!Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lilka1298 wrote:Niesia, MerryCherry - nie kuście 😂🤭
Paprota9418, MerryCherry, Lilka1298, Lipcowa, Evondita82 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Ahahahah 🤣 to zależy w jakiej roli występował. Ale skoro piszesz o pelerynie to odrzucam rolę Wieśmaka. 😏
Dziewczyny wiem! Szpital- to moze być oddział położniczy,czyli moja cionsza😁. A Henry Cavil będzie ojcem ,nosz kurna przecież to oczywiste😂.
Kurtyna! Sen zinterpretowany. 😅Niesia90, siesiepy, Lipcowa, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Role były przeróżne. Pamiętam ,że na pewno bujaliśmy się na dyskotece w mojej podstawówce ,a potem ganialiśmy po opuszczonym szpitalu .
Dziewczyny wiem! Szpital- to moze być oddział położniczy,czyli moja cionsza😁. A Henry Cavil będzie ojcem ,nosz kurna przecież to oczywiste😂.
Kurtyna! Sen zinterpretowany. 😅
O Cholibka, że Ty wcześniej na to nie wpadłaś!🫣😂siesiepy lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualny
-
U mnie laski najgorszy okres cyklu, ja nienawidzę czekać, lubię działać! I tak wbrew pozorom jak mam 🦍 to działam, zaczynam mierzenie temperatury, biorę suplementy co oznacza w mojej głowie działanie, później czekanie na owulację wyłapywanie piczora no działanie pełna gębą... Teraz po owu to takie bezczynne czekanie... Ja wiem że mierze temperaturę, biorę suplementy itp ale to już nie to samo .. to najgorsze 10 dni w moim cyklu, oczywiście do czasu sikania na patyk bo wtedy już się coś zaczyna ponownie dziać 🤣
Podsumowując najbardziej lubię łapać piczora 😜😜😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 11:18
-
MerryCherry wrote:Role były przeróżne. Pamiętam ,że na pewno bujaliśmy się na dyskotece w mojej podstawówce ,a potem ganialiśmy po opuszczonym szpitalu .
Kurtyna! Sen zinterpretowany. 😅MerryCherry lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Haha z dzisiejszych dziwnych snów to śniło mi się, że jakiegoś faceta okrzyczałam, że ma psa zapiąć na smycz bo mi mojego stresuje, a jak potem do mnie poszedł to dostał ode mnie naleśnikiem w twarz 🤣 kilka snów miałam i każdy jakiś dziwny 🤣
MerryCherry, siesiepy lubią tę wiadomość
👱♀️'94
MTHFR hetero
PAI homo
zespół antyfosfolipidowy - wykluczony
KIR AA, brak DS-ów
początek IO
Euthyrox 50
Metformina 1000
3cykle stymulowane ❌
👦'86
morfo 2% -> 4%
słaby czas upłynnienia
Starania
09.2021 - 9tc 💔
Starania rozpoczęte 03.2022
05.22-bc
10.22-bc
08.24 - start IVF -> z 9 zapłodnionych komórek mamy 4x❄
08.2024 - świeży transfer -> cb -
nick nieaktualnymoonflower wrote:U mnie laski najgorszy okres cyklu, ja nienawidzę czekać, lubię działać! I tak wbrew pozorom jak mam 🦍 to działam, zaczynam mierzenie temperatury, biorę suplementy co oznacza w mojej głowie działanie, później czekanie na owulację wyłapywanie piczora no działanie pełna gębą... Teraz po owu to takie bezczynne czekanie... Ja wiem że mierze temperaturę, biorę suplementy itp ale to już nie to samo .. to najgorsze 10 dni w moim cyklu, oczywiście do czasu sikania na patyk bo wtedy już się coś zaczyna ponownie dziać 🤣
Podsumowując najbardziej lubię łapać piczora 😜😜😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 11:27
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczynki w sobotę ☺️.
Bialek co do snów to ja sprawdzam 🫣. Oczywiście nie zawsze i nie wszystkie, ale czasami jak pamietam motyw czy dokładnie pamietam co się działo we śnie i jestem to w stanie wyszukać to sprawdzam 🙈.
Dziewczyny, wiecie co odkryłam? Apple Watch 8 (chyba) ma funkcje mierzenia temperatury pod owu. Niestety swoje kosztuje 😩.
W tym cyklu mierzę nim temperaturę i dam znać czy się sprawdza.
Najlepsze jest to, że w tym cyklu odpuściłam na 100% mierzenie temp termometrem. Nie chciałam się fiksowac, chciałam w tym miesiącu od tego odpocząć. Poza tym i tak zle to robiłam (brak stałych godzin pomiaru) 6-7, a w weekend czasami i 8.
Do tego przestałam brać wiesiołek, który brałam dwa cykle i od razy czuje różnice w śluzie na plus 🙄.Elenaa, siesiepy, Paucia lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Stary na wyjeździe,więc nie będzie się dziwił czemu taka uszczęśliwiona chodzę 😅
Pokocha jak swoje😂😂MerryCherry, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Nowanna wrote:Witam Dziewczynki w sobotę ☺️.
Bialek co do snów to ja sprawdzam 🫣. Oczywiście nie zawsze i nie wszystkie, ale czasami jak pamietam motyw czy dokładnie pamietam co się działo we śnie i jestem to w stanie wyszukać to sprawdzam 🙈.
Dziewczyny, wiecie co odkryłam? Apple Watch 8 (chyba) ma funkcje mierzenia temperatury pod owu. Niestety swoje kosztuje 😩.
W tym cyklu mierzę nim temperaturę i dam znać czy się sprawdza.
Najlepsze jest to, że w tym cyklu odpuściłam na 100% mierzenie temp termometrem. Nie chciałam się fiksowac, chciałam w tym miesiącu od tego odpocząć. Poza tym i tak zle to robiłam (brak stałych godzin pomiaru) 6-7, a w weekend czasami i 8.
Do tego przestałam brać wiesiołek, który brałam dwa cykle i od razy czuje różnice w śluzie na plus 🙄.
Uuu cierpliwie czekam na opinie zegarka!!😍 musze zakupić jakiś zegarek, a jak ten ma taką funkcję…😅😂
Wiesiołek wydaje mi się robić więcej szkody niż pożytku😑👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Uuu cierpliwie czekam na opinie zegarka!!😍 musze zakupić jakiś zegarek, a jak ten ma taką funkcję…😅😂
Wiesiołek wydaje mi się robić więcej szkody niż pożytku😑
Eh wychodzi na to że każdy musi wszystko sprawdzić na sobie. -
nick nieaktualny
-
Małpa przyjechała do mnie🙈
Poproszę o wpisanie małpy i testowania na 31 marca
Jakoś nawet mi nie smutno mimo, mimo że mija rok naszych starań to jakoś dziś pierwszy raz dostając małpę mam taki spokój, że może ten marzec nie jest jeszcze stracony 🙈
rozalaa lubi tę wiadomość
20.10.22 Tsh 6,6 - eutyrox 25
02.12.22 tsh 2,1 - euthyrox 25
Ft4 1.25 norma 0.93 -1.7
Anty Tg 12 norma 0-115
Anty Tpo 12 norma 0-34
Prolaktyna 19,5 norma 6 -29.9 21dc
Progesteron 21 norma 1,7- 27 21dc
Castagnus, magnes, prenatal, wit b6 i b12, kwas foliowy
Starania od marca 2022 -
Bialek, dam znać. Co prawda ja mam swój stary, ale mąż kazał mi w nocy korzystać z jego zegarka bo ma ta opcje 😄.
Co do wiesiołka to ja brałam dwa cykle, dwie różne firmy. Raz Oeparol ale niestety nawet i on mi nic nie dał. Najbardziej suche cykle świata miałam 😁. Suchość Sahary 😀.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 11:45
-
Karolka83 wrote:Małpa przyjechała do mnie🙈
Poproszę o wpisanie małpy i testowania na 31 marca
Jakoś nawet mi nie smutno mimo, mimo że mija rok naszych starań to jakoś dziś pierwszy raz dostając małpę mam taki spokój, że może ten marzec nie jest jeszcze stracony 🙈
Cyklowa siostro, jak dobrze że nie zostaje sama na tą końcówkę marca z testowaniem, marzec musi być nasz!👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022