Marzę o bliźniakach :)
-
Założyłam wątek dla wszystkich pragnących tak mocno jak ja urodzić bliźniaki. Jakie są u was szanse i czy macie jakieś sposoby na zwiększenie szansy na podwójne szczęście ? A może już macie bliźniaki i chcecie się czymś z nami podzielić ? Zapraszam do dyskusji przy ciepłym mleku i ciasteczku
Evaa lubi tę wiadomość
-
Ja bym chciala bliznieta dwujajowe chlopca i dziewczynke z tego wzgledu, ze swoj wiek juz mam a chcialam miec 2 dzieciaczkow przed 30. Teraz to juz marze by choc jedno juz ze mna bylo, o drugie bede tez walczyc weim, ze wieksze szanse na bliznieta sa tuz po tabletkach anty, przy invitro,gdy byly takie ciaze w rodzinie oraz rosna z wiekiem kobiety zachodzacej w ciaze
W rzeczywistosci nic nie mozemy zaplanowac, natura bywa przewrotnaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaściwie nie myślałam o tym wcześniej.. ale w tym cyklu na monitoringu okazało się, że bardzo dobrze rosną mi pęcherzyki, aż się 2 ginów pytało czy cykl jest stymulowany i tak pomyślałam, że może w nagrodę za trudy trafią się kiedyś bliźniaki i bardzo mi się ta myśl spodobała!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polecam z dwoma facetami na raz!
jak brałam Visanne (hormony blokujące miesiączkowanie) to zaraz po odstawieniu moje jajniki zaczęły gwałtownie oba na raz działać. Trwało to jakieś 2/3 miesiące i lekarz mi mówił, że wtedy miałam dużą szansę na bliźnięta. Ale nie polecam kuracji Visanne bez diagnozy i wskazań ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:52
czekajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w dalekiej rodzinie, u kuzynostwa są bliźniaki ale to się raczej nie liczy, u mojego tez nie ma blizniakow. Marzę żeby w ogóle było dziecko. Ile razy o nim myslalam to nie zlicze.
-
nick nieaktualnymar wrote:polecam z dwoma facetami na raz!
jak brałam Visanne (hormony blokujące miesiączkowanie) to zaraz po odstawieniu moje jajniki zaczęły gwałtownie oba na raz działać. Trwało to jakieś 2/3 miesiące i lekarz mi mówił, że wtedy miałam dużą szansę na bliźnięta. Ale nie polecam kuracji Visanne bez diagnozy i wskazań ;]
A masz już sprawdzone ze z dwoma na raz zadziała? chętnie spróbuję ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy chce bliźniaki ale od młodości słyszę ze na mnie padnie mimo ze kuzynów i kuzynek mam chyba 20
Babcia (od taty) bliźniaczka,tata bliźniak,od strony mamy to babci siostra miala bliźniaki i od męża ojca też bliźniaki w rodzinie
ja bede sie cieszyla nawet z 3 dzieci tyle staran ciąża pozamaciczna operacja echh za mloda jestem aby cierpiec -
nick nieaktualnyJa chcialabym chociaz jedno zdrowe dziecko. Ale mam trudnosci z zajsciem w ciaze, stymuluje cylke wiec teoretycznie mam wieksze szanse na ciążę wieloplodowa Jak sie uda to chyba oszaleję ze szczescia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:20
-