X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mazury tez sie staraja;-)
Odpowiedz

Mazury tez sie staraja;-)

Oceń ten wątek:
  • Nanatasza Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, daj znać, jak beta :)

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda gratulacje :)

Dziewczyny może któraś z Was poleci dobrego ginekologa w Olsztynie?

• Rudaaa Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje mega wynik bety ! 1865.4 ! <3

nick nieaktualny, Nanatasza lubią tę wiadomość

34bwleb4kv6s3vm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudaaa wrote:
    Melduje mega wynik bety ! 1865.4 ! <3

No to pięknie :D Gratki jeszcze raz przeogromne <3

• Rudaaa Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ruda gratulacje :)

Dziewczyny może któraś z Was poleci dobrego ginekologa w Olsztynie?

Karolina dzieki ;*

Poszukaj wątek Artemida Olsztyn. Tam dziewczyny polecą na pewno kogoś. Moim wyjściem awaryjnym był dr Domitrz właśnie z tej kliniki.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34bwleb4kv6s3vm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudaaa wrote:
    Karolina dzieki ;*

Poszukaj wątek Artemida Olsztyn. Tam dziewczyny polecą na pewno kogoś. Moim wyjściem awaryjnym był dr Domitrz właśnie z tej kliniki.

Dzięki kochana tam właśnie zapisuję swojego na badanie nasienia w czerwcu będzie darmowe trza korzystać ;)

• Rudaaa Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki kochana tam właśnie zapisuję swojego na badanie nasienia w czerwcu będzie darmowe trza korzystać ;)

Zadzwoń dopytaj o to badanie bo z tego co sie orientuje to darmowe o którym jest napisane na str internetowej jest wykonywane tylko w Białymstoku. Ja tez dzwoniłam ale to jakieś 2 miesiące temu to takiej info udzieliła mi panie w rejestracji.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34bwleb4kv6s3vm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudaaa wrote:
    Zadzwoń dopytaj o to badanie bo z tego co sie orientuje to darmowe o którym jest napisane na str internetowej jest wykonywane tylko w Białymstoku. Ja tez dzwoniłam ale to jakieś 2 miesiące temu to takiej info udzieliła mi panie w rejestracji.

Dziękuję Ci bardzo za info bd się dowiadywać.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ