Mazury tez sie staraja;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ruda gratulacje
Dziewczyny może któraś z Was poleci dobrego ginekologa w Olsztynie?
Karolina dzieki ;*
Poszukaj wątek Artemida Olsztyn. Tam dziewczyny polecą na pewno kogoś. Moim wyjściem awaryjnym był dr Domitrz właśnie z tej kliniki.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaaa wrote:Karolina dzieki ;*
Poszukaj wątek Artemida Olsztyn. Tam dziewczyny polecą na pewno kogoś. Moim wyjściem awaryjnym był dr Domitrz właśnie z tej kliniki.
Dzięki kochana tam właśnie zapisuję swojego na badanie nasienia w czerwcu będzie darmowe trza korzystać -
Karolina2787 wrote:Dzięki kochana tam właśnie zapisuję swojego na badanie nasienia w czerwcu będzie darmowe trza korzystać
Zadzwoń dopytaj o to badanie bo z tego co sie orientuje to darmowe o którym jest napisane na str internetowej jest wykonywane tylko w Białymstoku. Ja tez dzwoniłam ale to jakieś 2 miesiące temu to takiej info udzieliła mi panie w rejestracji.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaaa wrote:Zadzwoń dopytaj o to badanie bo z tego co sie orientuje to darmowe o którym jest napisane na str internetowej jest wykonywane tylko w Białymstoku. Ja tez dzwoniłam ale to jakieś 2 miesiące temu to takiej info udzieliła mi panie w rejestracji.
Dziękuję Ci bardzo za info bd się dowiadywać. -