Mazury tez sie staraja;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
najlepiej razem idźcie na badania, robią kompleksowo hormony itd.
Nie wiem, ile masz lat, ale pewnie będą ci padać amh, hormony płciowe + tarczyce, to tak na początek.
życzę, byście jak najszybciej zostali rodzicamiKarolina2787 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyBędziemy musieli w końcu jak nic nie wyjdzie do wiosny Mam 28 lat partner o rok starszy. Jak na razie od niedawna zaczęłam pić macę ponoć pomocna ale sama nie wiem no i cały czas oczywiście kwas foliowy. Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję że Wam także się uda mieć wymarzoną istotkę Po tylu przejściach zasługujesz na jak najszybsze zajście w ciążę 3 mam kciuki z całych sił!
-
z własnego doświadczenia wiem, że nie warto latać po byle ginekologach tylko od razu udać się do specjalistów, ja mam 35 lat i naprawdę już długo walczymy..
starania od 2007
nick nieaktualnyZobaczymy co przyniesie czas, w tej chwili zostały mi dwa dni do @ i mam wielka nadzieję, że jednak nie przyjdzie ale nie stresuje się nie potrzebnie i testów żadnych nie robię. Jak na razie Jeśli znów się nie powiedzie chce spróbować zatestować może coś z owu rzeczywiście jest nie tak. Czy Twoim zdaniem warto kupować i robić testy owulacyjne?
-
nie wiem, ja nie robiłam nigdy na testach, miałam monitoring usg.
Ale im więcej skupienia uwagi na cyklu, temperaturach, testach, wykresach, tym bardziej umysł się może blokować i zafiksowywać na jednym..starania od 2007
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudaaa wrote:Poszukuje info o endokrynolog Annie Wańczyk. Któraś z Was była? Na co się przygotować? Idzie sie dogadać z kobieta?
nie znam.. nie podpowiem..
starania od 2007
nick nieaktualnyW gdańsku chodzę do lekarzy, a w wakacje odwiedzę po raz pierwszy klinikę leczenia niepłodności. Dawniej w Ketrzynie chodziłam do Lesniczaka, potem przeniósł się do Giżycka. Koleżanki, które zaszły w ciążę chwala go.Inna koleżanka z kolei która nie może zajść w ciążę, tez z Giżycka, jeździ do Białegostoku.
-
No właśnie ja też teraz przeniosłam się do Leśniczaka bo jestem z Giżycka. Ma ręce, które leczą. Byłam na 3 wizytach z czego tylko na 1 mnie dotknął tzn zrobił usg i w ogóle. 2 poprzednie zakończyły się wywiadem medycznym. A tu psikus...dziś rano test pokazał 2 kreski 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki.
Nanatasza, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nanatasza oj niespodzianka...tydzien temu robilismy badanie nasienia męża i rewelacji nie bylo ale tragedii tez nie. Poza tym dałam ten cykl na straty bo w okresie owulacji kochaliśmy sie tylko raz! Po 15 wynik bety
Czara w listopadzie 2014 odstawiłam antykoncepcje hormonalna. Od sierpnia 2015 pod opieką lekarza. Od miesiąca pod opieka nowego lekarza, który nic nie zrobił a chyba się udało