Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Medicover Warszawa
Odpowiedz

Medicover Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Merka Znajoma

Wysłany: 22 października 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy ktoś polecam dobrego ginekologa który przyjmuje w Medicover w Warszawie?
    Będę wdzięczna za polecenie, bo już trafiłam na wielu kiepskich lekarzy...

• Izi Autorytet

Wysłany: 22 października 2021, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie znam żadnego ale jak nikt nic nie poleci to może spróbuj poczytać opinie na znanym lekarzu - wybierz tego co ma 5 gwiazdek i dużo opinii, bo czasami ma 5 gwiazdek ale i 5 opinii - tym nie ufam. Ale jak wybierałam jakiegokolwiek lekarza tam, który miał dużo opinii i nadal 4,5-5 gwiazdek to zawsze byłam zadowolona. Po wyborze specjalizacji i miasta jak klikniesz szukaj to pojawi się panel pod logo gdzie można wybrać w ubezpieczenia - medicover

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Axon Autorytet

Wysłany: 22 października 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Filipek albo Adam Górski, takie polecenia ja dostałam od znajomych ale trzeba sie nastawić ze nie bedzie USG na każdej wizycie. Wydają sie kompetentni.

preg.png
    age.png
  • Merka Znajoma

Wysłany: 22 października 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, bardzo dziękuję za pomoc! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ