Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Medicover Warszawa
Odpowiedz

Medicover Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Merka Znajoma

Wysłany: 22 października 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy ktoś polecam dobrego ginekologa który przyjmuje w Medicover w Warszawie?
    Będę wdzięczna za polecenie, bo już trafiłam na wielu kiepskich lekarzy...

• Izi Autorytet

Wysłany: 22 października 2021, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie znam żadnego ale jak nikt nic nie poleci to może spróbuj poczytać opinie na znanym lekarzu - wybierz tego co ma 5 gwiazdek i dużo opinii, bo czasami ma 5 gwiazdek ale i 5 opinii - tym nie ufam. Ale jak wybierałam jakiegokolwiek lekarza tam, który miał dużo opinii i nadal 4,5-5 gwiazdek to zawsze byłam zadowolona. Po wyborze specjalizacji i miasta jak klikniesz szukaj to pojawi się panel pod logo gdzie można wybrać w ubezpieczenia - medicover

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Axon Autorytet

Wysłany: 22 października 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Filipek albo Adam Górski, takie polecenia ja dostałam od znajomych ale trzeba sie nastawić ze nie bedzie USG na każdej wizycie. Wydają sie kompetentni.

preg.png
    age.png
  • Merka Znajoma

Wysłany: 22 października 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, bardzo dziękuję za pomoc! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ