X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Meetengowy zlot Straczek
Odpowiedz

Meetengowy zlot Straczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja juz mowilam... mi wszystko jedno gdzie... najszybciej moge w pazdierniku na wszystkich swietych.. potem dopiero w kwietniu, ewentualnie koniec stycznia
    ale Ty w pazdzierniku jestes we wro:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jeszcze trzeba potwierdzic :P

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zapraszam do mnie :) jeszcze darmowy tatuaz zrobie dla staraczek hahah moze wymyslimy jakis znaczek dla staraczek..np blekitna wstazeczka hahhaa

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika twoj chlop ma na fb konto nie? tzn wasze studio tatuazy...

https://www.facebook.com/patrick.tatsartworknew?fref=ts

moge sie mylic ze to wasze ale imieniem mi pasuje :P jesli tak to od jakiegos czasu jestem wielka fanka i ubolewam ze wy jestescie tak daleko bo tatuaze kocham :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja tez zapraszam do mnie :) jeszcze darmowy tatuaz zrobie dla staraczek hahah moze wymyslimy jakis znaczek dla staraczek..np blekitna wstazeczka hahhaa

całe życie marzę o tatuażu, niestety postanowiłam że zrobię dopiero jak urodze zdrowe maleństwo.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ