Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Meetengowy zlot Straczek
Odpowiedz

Meetengowy zlot Straczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja juz mowilam... mi wszystko jedno gdzie... najszybciej moge w pazdierniku na wszystkich swietych.. potem dopiero w kwietniu, ewentualnie koniec stycznia
    ale Ty w pazdzierniku jestes we wro:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jeszcze trzeba potwierdzic :P

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zapraszam do mnie :) jeszcze darmowy tatuaz zrobie dla staraczek hahah moze wymyslimy jakis znaczek dla staraczek..np blekitna wstazeczka hahhaa

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika twoj chlop ma na fb konto nie? tzn wasze studio tatuazy...

https://www.facebook.com/patrick.tatsartworknew?fref=ts

moge sie mylic ze to wasze ale imieniem mi pasuje :P jesli tak to od jakiegos czasu jestem wielka fanka i ubolewam ze wy jestescie tak daleko bo tatuaze kocham :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja tez zapraszam do mnie :) jeszcze darmowy tatuaz zrobie dla staraczek hahah moze wymyslimy jakis znaczek dla staraczek..np blekitna wstazeczka hahhaa

całe życie marzę o tatuażu, niestety postanowiłam że zrobię dopiero jak urodze zdrowe maleństwo.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ