METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez sie cieszę ze mam to za sobą ogólnie czuje sie dobrze wiadomo brzuch boli i to dość mocno szczególnie ze dość duża ingerencja była w środku ale da sie wytrzymać nawet mam zamiar ugotować sobie klopsiki :p bo od środy mnie przeglodzili i teraz dieta lekkostrawna
Olencja wiem na swoim przykładzie ze warto to zrobić u nas za pozór było wszystko ok no oprócz PCO ale miałam owulacje wiec było ok a mimo to ciąży brak a tu w laparo takie rzeczy wyszły ze nawet przy in vitro nie mielibyśmy szans na ciąże bo budowa mojej macicy powodowała to ze zarodek nie mogl sie zagdziezdzicmajeczka87 lubi tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana90 dla mnie ta głodówka chyba byla najgorsza hhehehe dobrze ze jesteś już po. Mysza a jak ta macica byla zbudowana? ja tez jestem endokobietką a udalo sie zajsc w ciaze;) teraz jak Cię uporządkowali to szybciutko zajdziesz w ciąże;) jak tylko macica dojdzie do siebie;) nawet jak sie dobrze czujesz to postaraj sie jak najwiecej lezec i spać żeby Ci sie ładnie pozrastało i żeby zrosty się nie porobiły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 12:18
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Niczkka wrote:Ja jestem przygotowywana do laparo, ale to dopiero w styczniu, mam cichą nadzieję że po laparo się w końcu uda, w zeszłym roku po HSG się udało, niby wyszło ze jajowody mam drożne.
Olencja miałaś już może jakieś spotkanie z Napro doktorem ?? -
nick nieaktualnyJa sama się przeraziłam jak mi pani na recepcji powiedziała ze to 250 zł kosztuje no ale czego się nie robi żeby mieć upragnione dzidzi. My prawie cały rok odkładamy żeby na spokojnie można było poddać się leczeniu napro bo słyszeliśmy że jest dość drogie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana90 życzę zdrówka i szybkiego pozytywnego teściku.
Dziewczyny poszukajcie jeszcze może tańszych doktorków może akurat się trafi, ja płacę w Krakowie 200zł., nie wiem jak z krótką wizytą pewnie 150zł.
Mam pytanie do wszystkich dziewczyn co biorą luteinę w drugiej fazie cyklu, czy luteina opóźnia wam miesiączkę i czy po niej wzrasta temperatura, chyba jutro zatestuję, proszę o porady, dzięki.Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
maja 2 lekarzy,na tej samej stronie na ktorej pisze o pani instruktor
archeolog- tak,mi bez sensu opoznila, ludzilam sie przez nia ze to ciaza i bralam 12 dni bez sensu:/ max 10 o test bo niepotrzebnie wydluzy CI cykl
luteina podwyzsza temp.
i Twoj wykres ladnie wylgada!!testuj!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Niczkka wrote:Ja właśnie znalazłam, jak się szuka to się w końcu znajdzie
Poszukałam dobrze i okazuje się że jeden z lekarzy którzy zajmują się napro przyjmuje w enel medzie, a ja mam tak ubezpieczenie z pracy, więc może jest szansa na trochę tańsze leczenie. -
Dziękuję za odpowiedź, boję się odstawić bo jakbym była w ciąży to odstawienie powoduje poronienie, więc może zrobię test jutro i zobaczę jak coś to odstawię.Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
Dzięki, zazwyczaj mam 26, ale zdarza mi się 28, owu myślę że zaznaczył dobrze z moich obserwacji też wynika tak samo, teraz panikuję, bo temperaturę mam wysoką i cały czas kręci mi się w głowie, a dzisiaj pojawił mi się jasno brązowy śluz więc nie wiem co myśleć. Dzięki, zrobię test i dam znać, ale wolałabym jutro rano, jak myślicie to nie za wczas na robienie testów.Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.