X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mieszanka o. Sroki - cuda na kiju. Pytania(!)
Odpowiedz

Mieszanka o. Sroki - cuda na kiju. Pytania(!)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Temat o ziołach gdzieś mi kiedys mignął, ale zależy mi na opinii kobiet, które piły jedynie mieszanke o.Sroki na owulację.

Wiadomo, ze pije sie je 3 pełne cykle, a potem robi przerwe. Kilka lat temu starając sie o córkę korzystałam z nich, w ciąże nie zaszłam, ale miałam piękne objawy płodności, wiec i teraz się połasiłam. I sie zaczęło... .

Cykl I z ziołami wydłuzył sie o kilka dobrych dni, zakończony ciążą - niestety biochemiczną.

Cykl II ziołami także wydłużony i takze zakończony ciąża biochemiczną.

Cykl III z ziołami (trwa): takze wydluzony, do tego 2 dni plamien (kawa z mlekiem) dzis lekkie krwawienie. Nigdy nie mialam ani plamien okoloowulacyjnych ani krwawien srodcyklicznych (obstawiam to drugie). Obraz śliny spod mikroskopu - paproc, a wiec okres płodny, tempka w dole, owu niepotwierdzona.

Jakie macie/miałyście doswiadczenia z tą mieszanką?
    Czy ktorejs rowniez powydłużały sie cykle? Zdarzaly ciąze biochemiczne, krwawienia/plamienia czy inne cuda?

Na zakończenie jeszcze raz prosze o odpowiedzi Pan z doświadczeniem. Rady "idź do lekarza" mnie nie interesują. Do lekarza pójde po skończonym cyklu. Interesują mnie wyłącznie opinie kobiet, które z tą mieszanką miały stycznośc.

Pozdrawiam :)

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a jaki masz skład?

• kalitria Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piłam 1 cykl sroka 3 - zaszłam w pierwszym cyklu.

Objawy beznadziejne przy piciu herbatki:
    1/ zgaga
    2/ b niskie temp
    3/ zero śluzu (nawet w owulację)
    4/ b głośna praca jelit (tak że zaczęłam się martwić czy nie mam czasami choroby jakiejś

Wierzyłam po cichu, ufałam, ja nie w tym to w którymś kiedyś się uda. To mnie Sroka zaskoczył!!!!

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakies jeszcze kobitki mialy z ta mieszanka jakies przeboje?

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    Ja piłam 1 cykl sroka 3 - zaszłam w pierwszym cyklu.

Objawy beznadziejne przy piciu herbatki:
    1/ zgaga
    2/ b niskie temp
    3/ zero śluzu (nawet w owulację)
    4/ b głośna praca jelit (tak że zaczęłam się martwić czy nie mam czasami choroby jakiejś

Wierzyłam po cichu, ufałam, ja nie w tym to w którymś kiedyś się uda. To mnie Sroka zaskoczył!!!!

ja mam zgage od kilku dni, zaraz po przebudzeniu...a ziółek nie pije..ale może sie udało :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Znalazlam na pewnym forum watek o tej mieszance, przerylam bite 160 stron bo odpowoedz na problem nie byla zadowalająca no i sie okazuje, ze wydluzenie cyklu przy ziolach nr3 Sroki zdarza sie nawet dosc czesto, plamienia rzadziej, ale tez sa przypadki. Koncze wiec kuracje wraz @ bo to beda pelne 3 cykle i licze, ze cykle znow sie skroca choc do tych 32-35 dni jak mialam przed kuracja. Czas pokaze :-)
    Moze sie ten watek komus przyda, bede zagladac.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ