Mieszanka o. Sroki - cuda na kiju. Pytania(!)
-
Witam!
Temat o ziołach gdzieś mi kiedys mignął, ale zależy mi na opinii kobiet, które piły jedynie mieszanke o.Sroki na owulację.
Wiadomo, ze pije sie je 3 pełne cykle, a potem robi przerwe. Kilka lat temu starając sie o córkę korzystałam z nich, w ciąże nie zaszłam, ale miałam piękne objawy płodności, wiec i teraz się połasiłam. I sie zaczęło... .
Cykl I z ziołami wydłuzył sie o kilka dobrych dni, zakończony ciążą - niestety biochemiczną.
Cykl II ziołami także wydłużony i takze zakończony ciąża biochemiczną.
Cykl III z ziołami (trwa): takze wydluzony, do tego 2 dni plamien (kawa z mlekiem) dzis lekkie krwawienie. Nigdy nie mialam ani plamien okoloowulacyjnych ani krwawien srodcyklicznych (obstawiam to drugie). Obraz śliny spod mikroskopu - paproc, a wiec okres płodny, tempka w dole, owu niepotwierdzona.
Jakie macie/miałyście doswiadczenia z tą mieszanką?
Czy ktorejs rowniez powydłużały sie cykle? Zdarzaly ciąze biochemiczne, krwawienia/plamienia czy inne cuda?
Na zakończenie jeszcze raz prosze o odpowiedzi Pan z doświadczeniem. Rady "idź do lekarza" mnie nie interesują. Do lekarza pójde po skończonym cyklu. Interesują mnie wyłącznie opinie kobiet, które z tą mieszanką miały stycznośc.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Ja piłam 1 cykl sroka 3 - zaszłam w pierwszym cyklu.
Objawy beznadziejne przy piciu herbatki:
1/ zgaga
2/ b niskie temp
3/ zero śluzu (nawet w owulację)
4/ b głośna praca jelit (tak że zaczęłam się martwić czy nie mam czasami choroby jakiejś
Wierzyłam po cichu, ufałam, ja nie w tym to w którymś kiedyś się uda. To mnie Sroka zaskoczył!!!! -
kalitria wrote:Ja piłam 1 cykl sroka 3 - zaszłam w pierwszym cyklu.
Objawy beznadziejne przy piciu herbatki:
1/ zgaga
2/ b niskie temp
3/ zero śluzu (nawet w owulację)
4/ b głośna praca jelit (tak że zaczęłam się martwić czy nie mam czasami choroby jakiejś
Wierzyłam po cichu, ufałam, ja nie w tym to w którymś kiedyś się uda. To mnie Sroka zaskoczył!!!!
ja mam zgage od kilku dni, zaraz po przebudzeniu...a ziółek nie pije..ale może sie udało -
Dobra. Znalazlam na pewnym forum watek o tej mieszance, przerylam bite 160 stron bo odpowoedz na problem nie byla zadowalająca no i sie okazuje, ze wydluzenie cyklu przy ziolach nr3 Sroki zdarza sie nawet dosc czesto, plamienia rzadziej, ale tez sa przypadki. Koncze wiec kuracje wraz @ bo to beda pelne 3 cykle i licze, ze cykle znow sie skroca choc do tych 32-35 dni jak mialam przed kuracja. Czas pokaze
Moze sie ten watek komus przyda, bede zagladac. -
OvuFriend
-