Miovarian
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy jak bierzecie Miovarin to bierzecie jeszcze kwas foliowy? Nie zapytałam o to lekarza. Mi dał na 30 dni i po tym czasie mam wrócić z relacją co do działania. Najpierw chciał dać mi luteinę pod język, ale ostatecznie dał miovarin. Osobiście podejrzewam, że mam problem z zagnieżdżeniem. Pierwsza ciąża po duphastomie 2 opakowania - szczęśliwa, druga naturalna nawet nie jakoś wystarana bez żadnych farmaceutyków - obumarła w 9 tyg. i wielki szok na prenatalnych po tej wiadomości. Teraz 5 cykl starań takich z premedytacją i nic2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Anna przykro mi
Dwie saszetki miovarianu uzupełniają zapotrzebowanie na kwas foliowy'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Cześć ja piję już 5 opakowanie miovarianu. Przepisał mi lekarz po poronieniu. Moje cykle były zawsze dłuższe. Teraz zaczynają się normować. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Do tego kazał mi brać witaminę D3. I czekamy, nie nastawiam się że to właśnie dzięki miovarianowi zajdę, ale na pewno jakoś to ureguluje mój organizm.
-
panipuchatkowa a ile saszetek dziennie pijesz? Mi zalecił jedną saszetkę dziennie i przypomniałam sobie, że jednak plus jeszcze folik kazał łykać. A w jakim celu d3?
Ja mam cykle dość regularne, ostatnio 28-24-27-28, ale od 3mcy bolesny PMS, zwłaszcza piersi.2013 Córka - największa miłość
12.2017 cp
-
D3 to niby witamina płodności. Teraz zaczyna się sezon na jej niedobór a ten może skutecznie blokować zajście w ciążę
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No pewnie chociaż wydaje mi się, że sam jej dobry poziom ciąży nie gwarantuje a zwyczajnie niedobór (jak i wielu innych witamin i minerałów) może przeszkadzać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Szczerze dziewczyny, to ja już w nic nie wierzę z tych cudownych leków na płodność. Staramy się 5 cykl i nic, a wcześniej udało się niespodziewanie, więc chyba prawdą jest, że wszystko tkwi w głowie. Chyba, że uwierzysz w moc tych witamin, efekt placebo poluzuje głowę. Ja na ten czas mam tylko nadzieję, że miovarin pomoże mi uniknąć w tym cyklu bólu piersi, bo w poprzednim to był taki dramat, że ja spać nie mogłam, ćwiczyć już nie mówiąc o seksie.2013 Córka - największa miłość
12.2017 cp
-
Anna to zależy od diagnozy itp bo jak np może pomóc lek/ziołko /suplement na podtrzymanie ciąży skoro ktoś ma problem z owulacja i odwrotnie.
Ja nie wierzę z kolei we wrzucanie na luz, bo u mnie to absolutnie nie działa'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Każdej coś innego na pewno pomaga na zajście w ciążę. Jedna wrzuciła na luz i się udało a druga piła 1 cykl jakiś suplement i uzna że to jej pomogło. A prawda jest taka, że trzeba mieć po prostu szczęście a do tego trzeba dobrze się 'wstrzelić'. :)Także każdej z nas tego życzę.
-
Dokładnie. Ja wierzę w Boga i jego plan na mnie i tylko to mi daje siłę
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej dziewczyny, ja biorę Miovarian już 2 cykl. W pierwszym zażywałam go 1 raz dziennie, w drugim biorę 2 razy dziennie.
Czy słyszałyście o negatywnych skutkach ubocznych tego leku? Pytam, bo dostałam okropnej wysypki na plecach (taka kaszka) w tym miesiącu... nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego Zastanawiam się czy to może być jego wina...? Przedawkowanie? -
Ja pije dwie saszetki dziennie i nic sie nie dzialo a jestem typowym alergikiem ale każdy organizm jest inny'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
ja brałam dwa miesiące miovarian, teraz przerwa na inofem i dalej nie wiem co będzie. u mnie też występują policystyczne jajniki, byłam w tym cyklu na stymulacji clo. W tym cyklu doszło do owulacji, kochaliśmy się w dobre dni. Pozostaje czekać. Staramy się od października, diagnozę poznałam po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych (