Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovella Pro
Odpowiedz

Miovella Pro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magicc Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was stosowała Miovelle Pro? Lekarz zalecił ją dodatkowo. Biorę ja 1 msc i okres spoznia mi się 5 dni. Test negatywny. Nigdy tak nie miałam, zawsze 28 dni czasem 1/2 dni przesunięcia. Staramy się 4 msc.

• OlekRose Nowa

Wysłany: 26 lutego, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam dla was stronę z wieloma dobrymi kasynami i jest to Profy. Ma automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. na tej stronie można znaleźć mobilne automaty do gier, tutaj 50 zł bez depozytu za rejestrację https://polskiekasynaonline24.com/50-zl-bez-depozytu/ można się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze nie daj się ponieść emocjom).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 13:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ