X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovella Pro
Odpowiedz

Miovella Pro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magicc Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was stosowała Miovelle Pro? Lekarz zalecił ją dodatkowo. Biorę ja 1 msc i okres spoznia mi się 5 dni. Test negatywny. Nigdy tak nie miałam, zawsze 28 dni czasem 1/2 dni przesunięcia. Staramy się 4 msc.

• OlekRose Nowa

Wysłany: 26 lutego 2024, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam dla was stronę z wieloma dobrymi kasynami i jest to Profy. Ma automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. na tej stronie można znaleźć mobilne automaty do gier, tutaj 50 zł bez depozytu za rejestrację https://polskiekasynaonline24.com/50-zl-bez-depozytu/ można się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze nie daj się ponieść emocjom).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 13:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ