X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovella Pro
Odpowiedz

Miovella Pro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magicc Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was stosowała Miovelle Pro? Lekarz zalecił ją dodatkowo. Biorę ja 1 msc i okres spoznia mi się 5 dni. Test negatywny. Nigdy tak nie miałam, zawsze 28 dni czasem 1/2 dni przesunięcia. Staramy się 4 msc.

• OlekRose Nowa

Wysłany: 26 lutego 2024, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam dla was stronę z wieloma dobrymi kasynami i jest to Profy. Ma automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. na tej stronie można znaleźć mobilne automaty do gier, tutaj 50 zł bez depozytu za rejestrację https://polskiekasynaonline24.com/50-zl-bez-depozytu/ można się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze nie daj się ponieść emocjom).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 13:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ