Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovella Pro
Odpowiedz

Miovella Pro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magicc Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was stosowała Miovelle Pro? Lekarz zalecił ją dodatkowo. Biorę ja 1 msc i okres spoznia mi się 5 dni. Test negatywny. Nigdy tak nie miałam, zawsze 28 dni czasem 1/2 dni przesunięcia. Staramy się 4 msc.

• OlekRose Nowa

Wysłany: 26 lutego 2024, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam dla was stronę z wieloma dobrymi kasynami i jest to Profy. Ma automaty do gier, w których można znaleźć gry według własnych upodobań. Strona działa dobrze, aplikacja jest wygodna. Istnieją osobiste bonusy dla nowych użytkowników, więc dołącz szybko. na tej stronie można znaleźć mobilne automaty do gier, tutaj 50 zł bez depozytu za rejestrację https://polskiekasynaonline24.com/50-zl-bez-depozytu/ można się zarejestrować i dowiedzieć się wszystkich szczegółów, powodzenia w grze i co najważniejsze nie daj się ponieść emocjom).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 13:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ