Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mleko w piersiach (?) a kolejna ciąża
Odpowiedz

Mleko w piersiach (?) a kolejna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinalin Nowa

Wysłany: 29 marca, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Staramy się z mężem o drugie dziecko od października. Udało nam się w grudniu ale poroniłam w styczniu i staramy się od nowa póki co bez powodzenia. Kilka dni po owulacji zauważyłam plamkę na bluzce w miejscu gdzie brodawka. Raczej bezbarwna. Przyjrzałam się piersiom i są widoczne kanaliki mleczne, widze takie białe kropki. Dodam, że pierwsze dziecko karmilam prawie 2 lata, koniec był około 7 miesięcy temu. Nie kojarzę żebym miała taką sytuację przed poronieniem. Po poronieniu miałam odczucie wilgotności w okolicy sutka ale nie widziałam plamy więc myślałam że mi się wydaje i może tak było. Czy to może być za wysoka prolaktyna? I czy trzeba ją wyregulować aby zwiększyć szanse na zajście w ciążę? Dodam też ze okresy mi się zmieniły po poronieniu i zaczynają się od brązowego plamienia przed dwa dni. Poziom prolaktyny sprawdzalam 3 dnia cyklu i wynosił 7,36 ng/ml. Z góry dzięki! ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ