Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
aliciaaa wrote:Ja akurat od 33 tc leżałam w szpitalu i cieszyła się, że wszystko mam z głowy 😉. Jedynie mój skręcił łóżeczko, bo tylko to czekało. Teściowa z mamą wypraly co jeszcze nie było gotowe, wyprasowaly. Do rozwiązania leżałam w szpitalu więc, fajnie mieć wszystko już gotowe, kupione
Jestem za. 30tc to trochę za późno na tobie nie zakupów lepiej zacząć wcześniej i bez stresu przygotowywać wszystko po koleialiciaaa lubi tę wiadomość
-
M046IKA wrote:Jestem za. 30tc to trochę za późno na tobie nie zakupów lepiej zacząć wcześniej i bez stresu przygotowywać wszystko po kolei
Dokładnie, zresztą w 30 tc może być już mało sił żeby prac, prasowac. Każda ciąża jest inna, więc naprawdę warto zacząć wcześniej. Ja w 33 tc nie miałam spakowanej tylko torby do szpitala i tego żałowałam 😅. Mój w nerwach jak mi przywozil brakujące rzeczy to lapałam się za głowę skąd to brał 😂 -
aliciaaa wrote:Dokładnie, zresztą w 30 tc może być już mało sił żeby prac, prasowac. Każda ciąża jest inna, więc naprawdę warto zacząć wcześniej. Ja w 33 tc nie miałam spakowanej tylko torby do szpitala i tego żałowałam 😅. Mój w nerwach jak mi przywozil brakujące rzeczy to lapałam się za głowę skąd to brał 😂
No dokładnie 😊 chłopy takie są 😂 mój mówi że kupimy po urodzeniu to mu tylko powiedziałam że będę jeździć na zakupy sama 😂 -
Kurcze u mnie jakieś plamienie pojedyncze na majtkach... Ale cholera okres tak wcześnie? Dopiero 21 dc... Termin @ na środę 😦 ja się strzele jak jutro dostanę okres i bd mieć tak mega krótki cykl 😨😧
-
doomi03 wrote:Kurcze u mnie jakieś plamienie pojedyncze na majtkach... Ale cholera okres tak wcześnie? Dopiero 21 dc... Termin @ na środę 😦 ja się strzele jak jutro dostanę okres i bd mieć tak mega krótki cykl 😨😧
A może to jakiś znak?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Boże ja to bym zwariował mieć co chwilę jak Ty okres. 🤯🙈
A może to jakiś znak?
Nieee wiem... Nic no zobaczę przez weekend czy przylezie bo niby w srodku przy szyjce jeszcze czysto mimo tego plamienia. Ale jeśli ma przyjść to wolalabym jednak zeby przyszla dopiero w przyszłym tygodniu. Nie chcę tak krotkich cyklow 🙄 -
Ależ mi dziś temperatura strzeliła w górę 😳😵 a po wczorajszym plamieniu (a raczej jednej plamie krwi na bieliźnie) już ani śladu... Hahaha robi się interesująco 😂😂😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 06:16
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
A u mnie dalej jak @ nie było tak nie ma, a testy negatywne
-
Maniaaa. wrote:A u mnie dalej jak @ nie było tak nie ma, a testy negatywne
U mnie też tak było bardzo często. Niestety u mnie cykle nieregularne... Ja po 2 tyg spóźnienia szłam na wywołanie.
Czasami okres spóźnia się bo tak bardzo chcemy być w ciąży 🙈. Ze stresu, choroby. Tak naprawdę przez jazdy czynnik może się spóźniać.Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:A u mnie dalej jak @ nie było tak nie ma, a testy negatywne
A robiłaś bete bo już nie pamiętam ? Albo tak jak Ala mówi, może trzeba coś na wywolanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 09:27
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Ależ mi dziś temperatura strzeliła w górę 😳😵 a po wczorajszym plamieniu (a raczej jednej plamie krwi na bieliźnie) już ani śladu... Hahaha robi się interesująco 😂😂😅
Dopiero teraz zauważyłam twoja wiadomość! Kurcze trzymam kciuki, żeby to była piękna niespodzianka 💗✊🏻. Kiedy test? -
aliciaaa wrote:Dopiero teraz zauważyłam twoja wiadomość! Kurcze trzymam kciuki, żeby to była piękna niespodzianka 💗✊🏻. Kiedy test?
Alcia termin @ dopiero na 22 stycznia... No chyba ze mnie coś podskusi wcześniej. Jeśli by się okazało że wczoraj jednak się coś zadziało to za kilka dni może coś by wyszlo. Nie planuje konkretnie, zobaczę... -
doomi03 wrote:A robiłaś bete bo już nie pamiętam ? Albo tak jak Ala mówi, może trzeba coś na wywolanie.
-
doomi03 wrote:Alcia termin @ dopiero na 22 stycznia... No chyba ze mnie coś podskusi wcześniej. Jeśli by się okazało że wczoraj jednak się coś zadziało to za kilka dni może coś by wyszlo. Nie planuje konkretnie, zobaczę...
Rozumiem, ja czekam na nowe info od ciebie ✊🏻💗 mam nadzieję, że to będzie coś miłego. -
Maniaaa. wrote:Nie nie robiłam bety, nie mam możliwości, a @ spóźnia się 3 dni, owu na pewno była w 23 dc progesteron wynosił 28.20 więc dalej czekam, jak nie dostanę do poniedziałku to idę do lekarza
Popieram jak najbardziej. Jeśli to nie ciąża, która ci życzę, to oby @ przyszła jak najszybciej ✊🏻Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Popieram jak najbardziej. Jeśli to nie ciąża, która ci życzę, to oby @ przyszła jak najszybciej ✊🏻
doomi03, Mamsweter lubią tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Rozumiem, ja czekam na nowe info od ciebie ✊🏻💗 mam nadzieję, że to będzie coś miłego.
Ala, raczej nic z tego, dzisiaj od popołudnia plamie na różowo przy podcieraniu więc bankowo @ idzie, może jutro będzie... Szkoda tylko ze tyle przed czasem i znow skraca mi się cykl 😒