Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Ala, raczej nic z tego, dzisiaj od popołudnia plamie na różowo przy podcieraniu więc bankowo @ idzie, może jutro będzie... Szkoda tylko ze tyle przed czasem i znow skraca mi się cykl 😒
O nie 😢 ja i tak trzymam kciuki, do czasu aż nie będzie @. Może zawsze to być plamienia związane z ciążą ✊🏻
A ja jestem pierwszy raz szczęśliwa, że będę mieć miesiączkę 😜 właśnie przyszła i się rozkręca 🤩 -
aliciaaa wrote:O nie 😢 ja i tak trzymam kciuki, do czasu aż nie będzie @. Może zawsze to być plamienia związane z ciążą ✊🏻
A ja jestem pierwszy raz szczęśliwa, że będę mieć miesiączkę 😜 właśnie przyszła i się rozkręca 🤩
Ooo to dobrze ze sie w koncu doczekałaś niech się teraz ładnie organizm przygotowuje na marzec -
doomi03 wrote:Ooo to dobrze ze sie w koncu doczekałaś niech się teraz ładnie organizm przygotowuje na marzec
Popieram, aż odzyskałam nadzieję, na dobry obrót spraw 😇doomi03 lubi tę wiadomość
-
A u mnie dalej cisza 🙈 już mnie wykancza to czekanie i ta wielka jie wiadoma 🙊😔
-
Dziewczyny gratuluję Wam II kresek !!!!
Oby wszystko teraz było z górki!!
Ja sie nie udzielam tu za często, na ogol tylko przeczytam bo u mnie bez zmian
Moj M. Cos wspomnial ze w lutym będzie prace mial na miejscu.... Moze i ja będę marcowa ?
Nie nastawiam się. Teraz mam 5 dni do @ i czekam.
Powodzenia Wamdoomi03 lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:No i 11 cykl starań zaczęłam 🙄 nastawiam się raczej dopiero na ten nasz marzec.
Ja po 6cs starań przestałam liczyć 😅😅 Jakos nie dodaja te cyfry otuchy...08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
A u mnie nie wiadomo co z tym okresem... Pisałam, że jest, że się rozkręca a to jedna wielka lipa. W sobotę chwilę żywa krew. W niedzielę cisza, koło popołudnia plamienie, wieczorem lekko ból miesiączkowy i żywa krew. Wstałam dziś i znów cisza, bólu nie ma... Aż załamać się idzie. Pierwszy raz tak bardzo chce ja dostać, a tutaj ciężko opisać co się dzieje 😢
-
AleOla26 wrote:Dziewczyny gratuluję Wam II kresek !!!!
Oby wszystko teraz było z górki!!
Ja sie nie udzielam tu za często, na ogol tylko przeczytam bo u mnie bez zmian
Moj M. Cos wspomnial ze w lutym będzie prace mial na miejscu.... Moze i ja będę marcowa ?
Nie nastawiam się. Teraz mam 5 dni do @ i czekam.
Powodzenia Wam
Ola jestem z tobą sercem! Mam nadzieję, że uda się twojemu naprawdę mieć pracę na miejscu. Wielka nadzieja dla twoich starań 💕 i od żywienie dla związku 😉
Niech marzec będzie wyjątkowy dla każdej z nas 💗 tego życzę nam wszystkimAleOla26 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:No i 11 cykl starań zaczęłam 🙄 nastawiam się raczej dopiero na ten nasz marzec.
Doomi tule mocno 😘 mam nadzieję, że ten cykl będzie łaskawszy 💗 ale nastaw się na marzec. Kto wie, może przez nastawienie na następny miesiąc uda się szybciej niż myślisz ✊🏻✊🏻✊🏻
Maniaaa. wrote:A u mnie dalej cisza 🙈 już mnie wykancza to czekanie i ta wielka jie wiadoma 🙊😔
Rozumiem... U mnie też jakąś porażka z tym okresem i dama nie wiem czy on jest czy nie. Kiedy chcesz iść na wizytę do gina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 06:09
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
A u mnie właśnie przyszła @ kolejny cykl przed nami 🤗🙂 oby ten cykl był nasz 😍
-
Hej,
u mnie dziś lekki spadek temp. Pewnie @ przylezie... cóż.
Popiłam trochę wina wczoraj, tak mi rodzina popsuła humor, że normalnie wysiadłam.
Maniaa, widzę że jakoś od tego samego czasu się staramy jak i WyManiaaa. lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
aliciaaa wrote:A u mnie nie wiadomo co z tym okresem... Pisałam, że jest, że się rozkręca a to jedna wielka lipa. W sobotę chwilę żywa krew. W niedzielę cisza, koło popołudnia plamienie, wieczorem lekko ból miesiączkowy i żywa krew. Wstałam dziś i znów cisza, bólu nie ma... Aż załamać się idzie. Pierwszy raz tak bardzo chce ja dostać, a tutaj ciężko opisać co się dzieje 😢
-
Reikja wrote:Na początku tego cyklu miał am dokładnie tak samo. Nigdy w życiu czegoś podobnego nie miałam. Aż zrobiłam betę z krwii, bo bolał mnie jeszcze przy tym tylko jajnik i nie miałam żadnych bólów miesiączkowych - już myślałam, że ciąża jajowodowa.... Beta wyszła <0,1 więc chyba po prostu taka ta miesiączka była.. Buziaki!
Ja czekam na pierwszą miesiączkę po poronieniu i lyzeczkowaniu... Do tego wszystkie torbiel na jajniku. Więc naprawdę zależy mi żeby ruszyło coś w tym kierunku 😟😟😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 09:44
-
Maniaaa. wrote:A u mnie właśnie przyszła @ kolejny cykl przed nami 🤗🙂 oby ten cykl był nasz 😍
Problem z głowy, nie musisz już się martwić i myśleć o wywoływaniu. Trzymam kciuki za nowy cykl ✊🏻Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
ami_ami wrote:Hej,
u mnie dziś lekki spadek temp. Pewnie @ przylezie... cóż.
Popiłam trochę wina wczoraj, tak mi rodzina popsuła humor, że normalnie wysiadłam.
Maniaa, widzę że jakoś od tego samego czasu się staramy jak i Wy -
aliciaaa wrote:Problem z głowy, nie musisz już się martwić i myśleć o wywoływaniu. Trzymam kciuki za nowy cykl ✊🏻
-
Maniaaa. wrote:Dokładnie, pierwszy raz się uczeszylam że ta franca przyszła hehe teraz miejmy nadzieję że będzie dobrze, w środę idę na prolaktyne z obciążeniem i lekarz są mi leki, mówi że po lekach jeśli nie znajdę w ciągu max 4 miesięcy to sprowdzimy driznisc jajowodow
U mnie też się rozkręciła więc chociaż jeden stres z głowy 😅 teraz tylko pójdę na kontrolę czy torbieli się wchłonąć udało. I coraz bliżej starań 💕
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki i żeby udało się szybko zajść w ciążę. Żebyś nie musiała mieć żadnych zabiegów. ✊🏻Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Ola jestem z tobą sercem! Mam nadzieję, że uda się twojemu naprawdę mieć pracę na miejscu. Wielka nadzieja dla twoich starań 💕 i od żywienie dla związku 😉
Niech marzec będzie wyjątkowy dla każdej z nas 💗 tego życzę nam wszystkim
Praca na miejscu tylko gdyby ją zmienił.... niestety ma byc około miesiąca na miejscu a potem będzie wyjeżdżał az za Katowice
Modle się by udało się w tym lutym... narobilo mi to troche nadziei, chociaż staram sie o tym teraz nie myśleć bo strach przed porażką kolejnego cyklu jest mocniejszy, to już lepiej dać sobie spokoj.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:Ja czekam na pierwszą miesiączkę po poronieniu i lyzeczkowaniu... Do tego wszystkie torbiel na jajniku. Więc naprawdę zależy mi żeby ruszyło coś w tym kierunku 😟😟😟
Lekarze maja pomysł na te torbiele ??08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C