Mój Detektor Płodności
-
Kobietki ze wskazówek detektora wynika że "chyba" mam dziś owulację ale nie jestem pewna jeżeli jest to możliwe to proszę napiszcie co o tym myślicie no więc:
Wskaźnik płodności potwierdzające owulację:
-statystyka-tak
-temperatura-tak
-ślus-nie
-szyjka macicy-tak
a to mój wykres
[/url]
Z góry bardzo dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 18:51
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
Jedna uwaga, jak śluz rozciąga się na ponad 1 cm to zaznacz jako rozciągliwy. Jeśli masz problemy z określeniem rodzaju śluzu to zapisuj sobie w notatkach dwa wskaźniki: przejrzystość oraz kolor. Ważne jest tez odczucie, ponieważ śluz może mieć konsystencje wody.
18 dnia masz śluz typu bardziej płodnego.
Jak bardzo jesteś przekonana co do badania szyjki? Ciężko cokolwiek powiedzieć o twoim wykresie, bo temperatura jest mierzona dopiero od 13 dnia cyklu.
-
Uważem że szyjkę dobrze impretuję wyczuwam czy jest wysoko w jakim stopniu jest czy miękka czy twarda no niestety dopiero w 12 dniu cyklu znalazłąm tą stronę i postanowiłam zacząć działać a poza tym będę obserwowała śluz 2 razy dziennie jak napisałaśCo ma być to będzie siłę znajdę wszędzie
-
nick nieaktualny
-
Ja widzę swój wykres ale chwilę muszę poczekać aż wskoczy może dlatego że jest dużo użytkowników zalogowanych na tej stronie w opisie mam swój link do wykresu to link:
https://ovufriend.pl/graph/9be682372777df1d4b421ee5b5298756Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
nick nieaktualny
-