X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!
Odpowiedz

Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edka90 Nowa

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

• hannah_92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

Mi wyszło podobnie jak Tobie. Pokazało mi dwa razy płodność szczytową, dzień później wysoką, a potem już niską. Nawet nie wiedziałam, że taka buźka powinna pokazać się raz🤔🤔

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • Dasiaczka Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:

Ja stosuje clearblue, który pokazuję puste kółko jeżeli nie ma owulacji i uśmiechnięta buźkę jeżeli jest i właśnie uśmiechnięta pokazuje się przez dwa dni. Na opakowaniu pisze, że dzien owulacji jest w 2 dniu uśmiechniętej buźki, pierwsza buźka zwiastuje, że za około 24-36 godz do niej dojdzie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ