X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!
Odpowiedz

Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edka90 Nowa

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

• hannah_92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

Mi wyszło podobnie jak Tobie. Pokazało mi dwa razy płodność szczytową, dzień później wysoką, a potem już niską. Nawet nie wiedziałam, że taka buźka powinna pokazać się raz🤔🤔

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • Dasiaczka Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:

Ja stosuje clearblue, który pokazuję puste kółko jeżeli nie ma owulacji i uśmiechnięta buźkę jeżeli jest i właśnie uśmiechnięta pokazuje się przez dwa dni. Na opakowaniu pisze, że dzien owulacji jest w 2 dniu uśmiechniętej buźki, pierwsza buźka zwiastuje, że za około 24-36 godz do niej dojdzie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ