X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!
Odpowiedz

Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edka90 Nowa

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

• hannah_92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:
    Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!

Mi wyszło podobnie jak Tobie. Pokazało mi dwa razy płodność szczytową, dzień później wysoką, a potem już niską. Nawet nie wiedziałam, że taka buźka powinna pokazać się raz🤔🤔

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • Dasiaczka Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka90 wrote:

Ja stosuje clearblue, który pokazuję puste kółko jeżeli nie ma owulacji i uśmiechnięta buźkę jeżeli jest i właśnie uśmiechnięta pokazuje się przez dwa dni. Na opakowaniu pisze, że dzien owulacji jest w 2 dniu uśmiechniętej buźki, pierwsza buźka zwiastuje, że za około 24-36 godz do niej dojdzie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ