Monitor clearblue-dziewuszki potrzebuje pomocy!
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!
-
Edka90 wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!
Mi wyszło podobnie jak Tobie. Pokazało mi dwa razy płodność szczytową, dzień później wysoką, a potem już niską. Nawet nie wiedziałam, że taka buźka powinna pokazać się raz🤔🤔"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Edka90 wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. Od tego cyklu zaczęłam używać monitoru więc jeszcze jestem zielona. 13 i 14 dnia po zrobieniu testu pokazała mi się na wyświetlaczu uśmiechnięta buźka z napisem "szczytowy". Gdzieś kiedyś czytałam że taka buźka generalnie powinna pokazać się tylko raz. Jak to jest? Z mężem współżyliśmy właśnie w te 2 dni szczytowe i jeden dzień po ( 15 dzień i napis "wysokie") później 16 dnia pisało już "niskie" więc odpuściliśmy. Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem? Za wszelkie rady bardzoooo dziękuję!
Ja stosuje clearblue, który pokazuję puste kółko jeżeli nie ma owulacji i uśmiechnięta buźkę jeżeli jest i właśnie uśmiechnięta pokazuje się przez dwa dni. Na opakowaniu pisze, że dzien owulacji jest w 2 dniu uśmiechniętej buźki, pierwsza buźka zwiastuje, że za około 24-36 godz do niej dojdzie:) -