Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja rozpieprzyłam mój tel i teraz mam starszą nokie, mi ogólnie nie opłaca się nowych telefonów dawać bo każdy rozwale, takie to mam umiejętności hehe
MaDalenkA lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
dla nie telefon to też narzędzie pracy, muszę mieć stały dostęp do maila i internetu, więc jak już zainwestuje w porządny sprzęt to staram się dbać o niego, aby jak najdłużej mi posłużył
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Isia93 wrote:A ja rozpieprzyłam mój tel i teraz mam starszą nokie, mi ogólnie nie opłaca się nowych telefonów dawać bo każdy rozwale, takie to mam umiejętności hehe
mam sliskie rece wszystkie laduja na podlodze srednio kilka razy dziennie :p
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie ja bym chciała teraz taki z bajerami
jak podpisywałam z tata umowe na telefon (bo ja nie mogę) to nie było fajnych w plusie i mam umowę bez telefonu
i musze czekać 2 lata o ile coś będzie i chciałam właśnie coś kupić sobie póki jeszcze mam ten staż bo potem to na bank nic nie wezme
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzajsungi
Samsung Trend plusz gwarancją albo Samsung galaxy xcover 2 ale ten nie ma gwarancji
Albo sony ericsson xperia neo V ale to jest od jakiegos prywatnego faceta i nie wiem do kiedy gwarancje maWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Ej Anecia, a powiedz mi czy jesli mój H ma telefon w plusie (umowe podpisał podkoniec zeszłego roku) i tv z netem w lutym wziął to da się to jeszcze podpiąć pod ten smartdom czy trzeba nową umowe? Może się orientujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:09