mozliwa ciąza?
-
nick nieaktualnymam nieregularne cykle które wahają sie od 22-39 dni , 13 dnia cyklu odbył sie stosunek , nie wiem czy akurat wtedy mogła być owu przy takiej rozbieznosci wiec czekałam do max , 39 dnia wystąpił tylko brązowy sluz i to dosłownie była plamka , i teraz zastanawiam sie czy to mogło być plamienie ciązowe czy ta plamka to miał być @ , z obliczen wynika ze byłby to 5t i 4d , czy takie plamienie mogło wystąpić jesli jest ciąza czy to jakieś zaburzenie hormonalne? wczesniej tak nie miałam.. w piątek mam lekarza
-
eleleonora wrote:mam nieregularne cykle które wahają sie od 22-39 dni , 13 dnia cyklu odbył sie stosunek , nie wiem czy akurat wtedy mogła być owu przy takiej rozbieznosci wiec czekałam do max , 39 dnia wystąpił tylko brązowy sluz i to dosłownie była plamka , i teraz zastanawiam sie czy to mogło być plamienie ciązowe czy ta plamka to miał być @ , z obliczen wynika ze byłby to 5t i 4d , czy takie plamienie mogło wystąpić jesli jest ciąza czy to jakieś zaburzenie hormonalne? wczesniej tak nie miałam.. w piątek mam lekarza
-