X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne mozliwa ciąza?
Odpowiedz

mozliwa ciąza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nieregularne cykle które wahają sie od 22-39 dni , 13 dnia cyklu odbył sie stosunek , nie wiem czy akurat wtedy mogła być owu przy takiej rozbieznosci wiec czekałam do max , 39 dnia wystąpił tylko brązowy sluz i to dosłownie była plamka , i teraz zastanawiam sie czy to mogło być plamienie ciązowe czy ta plamka to miał być @ , z obliczen wynika ze byłby to 5t i 4d , czy takie plamienie mogło wystąpić jesli jest ciąza czy to jakieś zaburzenie hormonalne? wczesniej tak nie miałam.. w piątek mam lekarza

• Pera Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogło być plamienie impantacyjne

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eleonora zrob test, juz na pewno wyjdxie:-)

aga.just lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pera trochę na późno na zagnieżdżanie. Eleonora pisze, że 13dc odbył się stosunek, więc implantacja powinna być mniej wiecej do 23 dc (o ile tego 13 trafiła w owulkę).
    Tak czy siak, zrób test i wszystko będzie jasne:)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eleleonora wrote:
    mam nieregularne cykle które wahają sie od 22-39 dni , 13 dnia cyklu odbył sie stosunek , nie wiem czy akurat wtedy mogła być owu przy takiej rozbieznosci wiec czekałam do max , 39 dnia wystąpił tylko brązowy sluz i to dosłownie była plamka , i teraz zastanawiam sie czy to mogło być plamienie ciązowe czy ta plamka to miał być @ , z obliczen wynika ze byłby to 5t i 4d , czy takie plamienie mogło wystąpić jesli jest ciąza czy to jakieś zaburzenie hormonalne? wczesniej tak nie miałam.. w piątek mam lekarza
    A nie lepiej zrobic sikanca czulosvia 10.... Moze cos wyjsc, u mnie pokazaly sie kreski 12 dpo przy czulosci 25 :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ