Myo-Inozytol
-
Annasz wrote:Cześć,
Dziewczyny, jaka dawka mio-inozytolu jest wskazana aby poprawić jakość komórek? 2000mg czy 4000mg ? -
Niestety nie mieszkam w Pl i tu takie rzeczy są mało (lub wcale) dostępne. Udało mi się dostać Babystart FertilOva. W składzie 1 saszetki jest 2000mg mio-inozytolu i kwas foliowy. Zalecane są 2 saszetki dziennie. Mi zależy na poprawie komórek (jestem po 3 poronieniach) i zastanawiam się, czy 1 saszetka byłaby wystarczająca.
-
Hej😊
Jestem właśnie po wizycie u swojej Pani endo-gin,zaleciła 2000, ale ja dodatkowo dostałam gluvophage 2×500mg ze wzgledu na słabe wyniki po obciążeniu glukozy I insuliny, więc jeśli nie bierzesz żadnej metforminy to powinnaś te 4000 przyjmować🤔, chociaż jak zaczniesz 2000 na pewno przyniesie też poprawę 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego, 16:30
-
Gregorka wrote:Hej😊
Jestem właśnie po wizycie u swojej Pani endo-gin,zaleciła 2000, ale ja dodatkowo dostałam gluvophage 2×500mg ze wzgledu na słabe wyniki po obciążeniu glukozy I insuliny, więc jeśli nie bierzesz żadnej metforminy to powinnaś te 4000 przyjmować🤔, chociaż jak zaczniesz 2000 na pewno przyniesie też poprawę 😊
Dziękuję za info. 😊Gregorka lubi tę wiadomość
-