X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Myo-inozytol:Symfolic,Ovarin, itp.
Odpowiedz

Myo-inozytol:Symfolic,Ovarin, itp.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn, które stosują myo-inozytol, bez względu na specyfik jaki przyjmujecie. Czy widac różnice jeśli chodzicie na monitoring?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm. Jaką różnice te specyfiki powinny dać żeby wykryć je w monitoringu ?? ;)

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pomogły którejś z was w regulacji cyklu?

oar83e3kprndadbz.png
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 25 października 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję Symfolic od tego cyklu, temperatura skacze sobie jak jej się podoba. Sama nie wiem czy miałam owulację, czy nie. Biorę również Castagnus, więc nie twierdzę, że to przez Symfolic ale dopuszczam taką ewentualność.

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    beta <1.05
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    IO, hiperprolaktynemia
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
    04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
    07.10 - beta 3,1 cb?
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa wrote:
    a pomogły którejś z was w regulacji cyklu?

Nie wiem czy to pomogło ja pije inofolic a wcześniej tez 4g w tabletkach i pierwszy raz mam takie regularne cykle ale niore jeszcze donga i wiesiolek do polowy cyklu. Podobno myo poprawia jakosc oocytow wiec warto brac.

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4g? Co to takiego? Nie słyszałam...

oar83e3kprndadbz.png
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ten dong?

oar83e3kprndadbz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 gramy i dong quai

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa,nie skapnęłam sie:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • LwieSerce Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Czy inozytol np. Swansona w dawce odpowiadającej tej zawartej w Infolicu czy innym tego typu specyfiku może zastąpić zalecany przez lekarza preparat typu właśnie Infolic?
    Będę wdzięczna za odpowiedź. Nie mogę przyjmować zwykłego kwasu foliowego, stąd pytanie.

Ania1003 lubi tę wiadomość

Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
    niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.

dqpri09kzip4orgt.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LwieSerce wrote:
    Cześć!
    Czy inozytol np. Swansona w dawce odpowiadającej tej zawartej w Infolicu czy innym tego typu specyfiku może zastąpić zalecany przez lekarza preparat typu właśnie Infolic?
    Będę wdzięczna za odpowiedź. Nie mogę przyjmować zwykłego kwasu foliowego, stąd pytanie.

Teoretycznie może.
    Ja się też nastawiałam że kupię sam Myo-inozytol ale wybrałam mimo wszystko Miovarian.
    Ma foliany a nie tak jak Inofolic kwas.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ