Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudosława wrote:Hey jestem nowa, oczywiscie Wy dla mnie juz nie do końca. Podczytuje Was od dłuzszego czasu, wkońcu nabrałam odwagi i sie wpisalam. Mam nadzieję, że wszystkie tu obecne będziecie zielony, tego szczerze życzę. Wpisuję się abyście wiedzialy że Was podczytuje, chcialam zaznaczyć swoja obecnośc bo czulam sie jak podgladacz. W pamietniku wpiszę w wolnej chwili cos o sobie.
Misty Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Zafasolkowanym serdecznie gratuluje
Za czekajace na testowanie mocno kibicuje
Dziękuję dziewczynki za Pamięć :* juz jest lepiej...zobaczymy co jeszcze mi los przyniesie..
Natka098 wrote:Macierzanka ehh te kg, ja non stop z nimi walcze i ciągle przegrywam, ale tylko bitwy, ale wojnę mam zamiar wygrać
To ja tez zaczynam walczyc co wy na to? z tego co wiem to Malinowa tez zaczela walke z kg bylam ciekawa co u niej i wpadlam zobaczyc na bloga...
Misty jak zobaczylam zdjecia to sie poplakalam...szoda ze nie bylo delegacji z różowej stronki z transparentem hehe pamietasz?
WRÓCIŁAM !!!!!! cieszycie sięZ., Natka098, Little Frog, olka30, Misty87, zizia_a, Fidelissa, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty ślicznie wyglądałaś
Kaśka wszystkie zwierzęta lubią alkohol, moje króliki za piwem są w stanie wejść do puszkiA kota opiłam kiedyś szampanem, nie mówiąc o szczurku który podpijał mi drinka, a potem był tak pijany że nie mógł chodzić
Z., Misty87, Little Frog, Fidelissa, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Misty ślicznie wyglądałaś
Kaśka wszystkie zwierzęta lubią alkohol, moje króliki za piwem są w stanie wejść do puszkiA kota opiłam kiedyś szampanem, nie mówiąc o szczurku który podpijał mi drinka, a potem był tak pijany że nie mógł chodzić
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A ja po wizycie
Ginek zadowolony powiedział że jest ładnie ale nie wiem co i jak bo zapomniałam dopytać ze stresu :d Wiem że ładnie i dostałam dodatkowo infolic jakbym miała za mało leków do brania
Idę nadrabiaćolka30, Z., Fidelissa, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Mej, hej witam w ten gorący poranek.
U mnie od rana klimatyzacja - inaczej nie do wytrzymania.
Dobrze, ze w biurze jest chłodno, na razie wystarczy otwarty balkon.
Melula, śliczna ruchliwa rozmazana plamka na Twoim zdjęciu
Misty! Bosko wyglądałaś, śliczna suknie no i Ci górale w asyście - cudo!
Chociaż sądziłam, że będziesz mieć jakiś góralski element przy sukni.
Za to tort! Wspaniały!
Mój pies piwa nie lubił. Chyba jako jedyny
Jestem po pierwszej metforminie, myślałam, ze będzie gorzej-tylko trochę mi niedobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:26
Z., olka30, Misty87, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:cześć Złota!
Ja siedzę w mieszkaniu i zastanawiam się czy nie zamknąć okien, Może będzie chłodniej
Wszystko zależy od mieszkania. My swoje mamy od wschodu z wielkim oknem 2,8m na 2,4m i ono się okropnie nagrzewa. Zasłony nic nie dawały, więc założyliśmy klimatyzację i to był strzał w 10.
W pracy słońce zagląda do mnie tylko przez godzinę około 13:00. Więc jak otworzę balkon, to jest super chłodno.
Jak jest ponad 30 stopni to mam klimatyzację i w burze, ale rzadko używam.
Moja mama jak jej gorąco to wiesza mokre ręczniki (lodowatą wodą zmoczone)na oknie, żeby wiatr przechładzał mieszkania. Trochę pomaga.
-
my mamy mieszkanie północ - południe... słońce jest tylko w jednym pokoju od 9 do 17, reszta dogrzewa się wieczorem... ale w mieszkaniu mamy duże okna - balkonowe i witrynę w salonie (2,80 x 2,10)... na razie zrobiłam przewiew, ale z pokoiku wieje gorącym powietrzem i w sumie nie ma przeciągu...
-
Melula wrote:my mamy mieszkanie północ - południe... słońce jest tylko w jednym pokoju od 9 do 17, reszta dogrzewa się wieczorem... ale w mieszkaniu mamy duże okna - balkonowe i witrynę w salonie (2,80 x 2,10)... na razie zrobiłam przewiew, ale z pokoiku wieje gorącym powietrzem i w sumie nie ma przeciągu...
Zamknij drzwi od pokoiku, to Ci się nie będzie nagrzewać. -
Melula wrote:zamknęłam, ale spod drzwi ciepło zawiewa... już ok. najgorzej, że tam, gdzie jest chłodno i można otworzyć okna jest budowa osiedla i straszny kurz się wije i głośno jest...
To tak jak u nas, na wprost budują blok i kurzy się niemiłosiernie.